newtech Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μιας και ψαχνω underwater ειδα αυτην 15ευρω κατω.. http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=23098&catid=583 (ελλαδα αλλιος παιζει και amazon.co.uk) Βεβαια δεν εχω και πολλες γνωσεις απο Underwater οποτε.. και γνωμες περα απο την τιμη καλοδεχουμενες.
vanvan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Την έχω πάρει από το amazon. Επειδή παρακολουθούσα αρκετά αυτές τις κάμερες και τις τιμές τους να ξέρεiς ότι οι τιμές στο amazon αλλάζουν πολύ συχνά, πχ σήμερα 25/6 έχει την πράσινη 71 λιρες/88 ευρώ οπότε συγκρίνοντας με εδώ... Γενικά: 1. δεν έχει κανενα πρόβλημα αδιαβροχοποίησης , την έχω δοκιμασεί με surf, kayak, δηλαδή όχι απλα να μπαίνει στο νερό αλλά να μπαίνει με "φόρα", να σκάει δηλαδή πάνω στην θάλασσα ή να είναι συνέχεια υποβρύχια και να κινείται. 2. To υποβρύχιo video είναι παρα πολυ καλό. 3. Εχει 60 fps σε μια ρυθμιση, για slow motion. 4. Ειναι μικρή και βολική και ουσιαστικά δεν χρειάζεσαι άλλη φωτ. μηχανή αν πας διακοπές. Σε περιορίζει όμως όταν δεν έχει πολύ φωτισμό. 5. O φακός της δεν ειναι wide όπως οι άλλες "μάχιμες" μηχανές. Ομως έχει τεράστια διαφορά στην τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα