Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν συναρμολογουμε μια μητρικη τι προφιλαξεις παιρνουμε για να μην υπαρχει βραχικυκλωση;

αντιστατικο βραχιολακι η γαντια και αντιστατικο pad

αλλα οι περισσοτεροι δεν περνουν τετοιες προφυλαξεις, relax..

Δημοσ.

ακουμπας καποια γειωση προκειμενου να αποφορτιστεις.για παραδειγμα καποιο καλοριφερ,ή καποια γειωση σε πριζα

Δημοσ.

οχι

οκ γιατι ολα τα video που εχω δει το αναφερουν

ακουμπας καποια γειωση προκειμενου να αποφορτιστεις.για παραδειγμα καποιο καλοριφερ,ή καποια γειωση σε πριζα

απλως ακουμπαω πριν αρχισω;

Δημοσ.

πρεπει να εισαι γκαντεμης για να καψεις κατι απο στατικο :P

ακουμπας,αποφορτιζεσε και μετα ποιανεις την μητρικη,αμα φοβασε και θες να εισαι σιγουρος παρε ενα antistatic wrist http://www.amazon.co.uk/JOOX-Anti-Static-Wrist-Grounding-Discharge/dp/B004XBBYSY/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1340574255&sr=1-2

Δημοσ.

και εννοείται οτι δεν ακουμπας γιωση απο καμιοα πριζα.μην βλεπς τετιες μ@λ@κιες να γραφεται.που ακουστηκε αυτο το πραγμα να ακουμπησει την γιωση της πριζας για να μην εχει στατικο ηλεκτρισμο πανω του.τα σκεφτεσται πριν τα πειτε ρε μαγκες αυτα τα πραγματα?

Δημοσ.

Εννοειται ΟΧΙ γειωση απο πριζα! απλα μια μεταλικη επιφανεια ακουμπας και τελος εχεις καθαρισει απο στατικο ηλεκτρισμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εννοείται οτι δεν ακουμπας γιωση απο καμιοα πριζα.μην βλεπς τετιες μ@λ@κιες να γραφεται.που ακουστηκε αυτο το πραγμα να ακουμπησει την γιωση της πριζας για να μην εχει στατικο ηλεκτρισμο πανω του.τα σκεφτεσται πριν τα πειτε ρε μαγκες αυτα τα πραγματα?

Εννοειται ΟΧΙ γειωση απο πριζα! απλα μια μεταλικη επιφανεια ακουμπας και τελος εχεις καθαρισει απο στατικο ηλεκτρισμο.

προφανως για να λετε οτι δεν ισχυει αυτο κατι γνωριζετε παραπανω,οποτε πειτε μου το λογο που δεν πρεπει να ακουμπας????μα καλα ειστε σοβαροι?μεχρι και το αντιστατικο βραχιολι που χρησιμοποιουν(αν χρησιμοποιουν) οι επαγγελματιες που νομιζετε οτι το συνδεουν?στο αλεξικεραυνο της αυλης τους?στο καλοριφερ ή στη γειωση της πριζας το συνδεουν.το να μην γνωριζει καποιος τα βασικα των ηλεκτρολογικων εγκαταστασεων οκ το βρισκω σε ενα βαθμο λογικο.αλλα το να γινεσαι εριστικος χωρις να γνωριζεις καν το θεμα αυτο ειναι προκλητικο και αναφερομαι σε εσενα νικο1982.πριν ξεκινινησεις να γραφεις τι καθε @@ρια που θα σου κατεβει στο κεφαλι,καλο ειναι να ψαξεις 1ον αν ισχυει η αποψη σου και 2ον να την υποστηριξεις με επιχειρηματα.παρτε κα ιμια εικονα του ειναι γειωση σε μια πριζα αλλα και το ρολο της γειωσης για να ενημερωθειτε,και απλα ψαξτε μεσα στο φορουμ σε διαφορα θεματα το θεμα γειωσης και θα δειτε οτι επιβεβαιωνομαι. το κοκκινο κυκλακι ειναι η γειωση Link.στο θεμα μας reddevil αστην πριζα και ακουμπα ενα καλοριφερ κα ι θα εισαι κομπλε.

Επεξ/σία από Chris92
Δημοσ.

προφανως για να λετε οτι δεν ισχυει αυτο κατι γνωριζετε παραπανω,οποτε πειτε μου το λογο που δεν πρεπει να ακουμπας????μα καλα ειστε σοβαροι?μεχρι και το αντιστατικο βραχιολι που χρησιμοποιουν(αν χρησιμοποιουν) οι επαγγελματιες που νομιζετε οτι το συνδεουν?στο αλεξικεραυνο της αυλης τους?στο καλοριφερ ή στη γειωση της πριζας το συνδεουν.το να μην γνωριζει καποιος τα βασικα των ηλεκτρολογικων εγκαταστασεων οκ το βρισκω σε ενα βαθμο λογικο.αλλα το να γινεσαι εριστικος χωρις να γνωριζεις καν το θεμα αυτο ειναι προκλητικο και αναφερομαι σε εσενα νικο1982.πριν ξεκινινησεις να γραφεις τι καθε @@ρια που θα σου κατεβει στο κεφαλι,καλο ειναι να ψαξεις 1ον αν ισχυει η αποψη σου και 2ον να την υποστηριξεις με επιχειρηματα.παρτε κα ιμια εικονα του ειναι γειωση σε μια πριζα αλλα και το ρολο της γειωσης για να ενημερωθειτε,και απλα ψαξτε μεσα στο φορουμ σε διαφορα θεματα το θεμα γειωσης και θα δειτε οτι επιβεβαιωνομαι. το κοκκινο κυκλακι ειναι η γειωση Link.στο θεμα μας reddevil αστην πριζα και ακουμπα ενα καλοριφερ κα ι θα εισαι κομπλε.

θα μου μαθεις και την δουλεια μου τωρα??εσυ βρίσκεις λογικο να παει να ακουμπήσει κανεις την γείωση πριζας στο ετσι ???πας καλα ρε άνθρωπε που καθεσε και γραφεις οτι νανε??και να εισαι σιγουρος οτι οσοι φορανε το βραχιολακι δεν το βαζουν στην πριζα.και αν τον κανουν απλα δεν ξερουν τι μπορει να παθουν.δεν παι να πει οτι επηδει ειναι γειωση ειναι παντα και οκ.μια διαρροή στο τρισεκατομιρο να εχει η πριζα κλαφτα χαραλαμπε.εσυ δεν ξερεις ποιος ειναι ο λογος υπαρξεις της γειωσης στην πριζα και λες απλα οτι νανε.

το τι εχεις διαβαση η το τι εχεις κανει στο σχολειο σχολη που εχεις παει πας ειναι απλά θεωρια και τπτ παραπανω με αυτα που θα δεις στην πραγματικη δουλεια.(αν οντος ξερεις κατι απο ηλεκτρολογικα)

Δημοσ.

θα μου μαθεις και την δουλεια μου τωρα??εσυ βρίσκεις λογικο να παει να ακουμπήσει κανεις την γείωση πριζας στο ετσι ???πας καλα ρε άνθρωπε που καθεσε και γραφεις οτι νανε??και να εισαι σιγουρος οτι οσοι φορανε το βραχιολακι δεν το βαζουν στην πριζα.και αν τον κανουν απλα δεν ξερουν τι μπορει να παθουν.δεν παι να πει οτι επηδει ειναι γειωση ειναι παντα και οκ.μια διαρροή στο τρισεκατομιρο να εχει η πριζα κλαφτα χαραλαμπε.εσυ δεν ξερεις ποιος ειναι ο λογος υπαρξεις της γειωσης στην πριζα και λες απλα οτι νανε.

το τι εχεις διαβαση η το τι εχεις κανει στο σχολειο σχολη που εχεις παει πας ειναι απλά θεωρια και τπτ παραπανω με αυτα που θα δεις στην πραγματικη δουλεια.(αν οντος ξερεις κατι απο ηλεκτρολογικα)

ξερω πολυ καλα τι δουλεια κανει η γειωση,αν οντως λες μια στο τρισεκατομμυριο εχει διαρροη τοτε αργα η γρηγορα θα σε χτυπησει το ρευμα αν συνδεσεις συσκευη.παντα ερχεσαι σε επαφη με τη γειωση απο τη στιγμη που εχεις συνδεδεμενο εναν υπολογιστη στην πριζα απλα ακουμπωντας το κουτι του.,και στο φιναλε εγω δεν μπορω να κρινω σε τι κατασταση ειναι η ηλεκτρικη εγκατασταση σε ενα σπιτι και αν λειτουργει σωστα η γειωση.εγω απλα προτεινω τροπους να αποφορτιστεις οπως επισης ανεφερα το καλοριφερ.οταν η γειωση ειναι σωστα λειτουργικη τοτε σε αποφορτιζει.οσο για το βραχιολι το αναφερουν και οι κατασκευαστες στις οδηγιες.απλα δες θεματα εδω στο φορουμ που αναφερουν πως να αποφορτιστεις καθως επισης και στο google

Δημοσ.

ξερω πολυ καλα τι δουλεια κανει η γειωση,αν οντως λες μια στο τρισεκατομμυριο εχει διαρροη τοτε αργα η γρηγορα θα σε χτυπησει το ρευμα αν συνδεσεις συσκευη,και στο φιναλε εγω δεν μπορω να κρινω σε τι κατασταση ειναι η ηλεκτρικη εγκατασταση σε ενα σπιτι και αν λειτουργει σωστα η γειωση.εγω απλα προτεινω τροπους να αποφορτιστεις οπως επισης ανεφερα το καλοριφερ.οταν η γειωση ειναι σωστα λειτουργικη τοτε σε αποφορτιζει.οσο για το βραχιολι το αναφερουν και οι κατασκευαστες στις οδηγιες.απλα δες θεματα εδω στο φορουμ που αναφερουν πως να αποφορτιστεις καθως επισης και στο google

ωραια επηδει πολυ απλα εχεις διαβαση μονο απο google και ουτε καν εχεις ασχοληθει με το θεμα.με το ρευμα δεν παιζει κανεις εκτος απο τους ειδικους που ασχολουντε με αυτο (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ).το να λες κατι που μπορει να θεση σε κυνδυνο μια ζωη χωρεις να ξερεις ειναι απλα εγγλημα.για το καλορηφερ δεν σου ειπε κανεις τπτ κακο.αλλα για την πριζα ουτε καν.τελος η κουβεντα απο εμενα.αν δεν ξερεις τι μπορεί να γίνει μην αναφερεις λανθασμενους τροπους που απλα λενε αλλοι η εχεις διαβασει στο νετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...