androu Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Λαμβάνοντας υπόψιν τις συσκευές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, καθώς και τα προγράμματα σε συνεργασία με τους χάρτες τους θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιό λογισμικό είναι καλύτερο αυτή τι στιγμή (επομένως καταλήγουμε ποιο εύκολα σε συσκευή) δηλ. με καλύτερες οδηγίες μαζί με ενημερωμένους χάρτες σχετικά με δακτυλίους και μονοδρομήσεις για Αττική ..... ;
weber122 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 για Αττική και όσον αφορά τις δρομολογήσεις και τους χάρτες, εγώ το MLS talk&drive 500 το βάζω top. οι περισσότερες, αν όχι όλες, δρομολογήσεις που κάνει είναι σωστές.
weber122 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 για Αττική που τους χρησιμοποιώ μπορώ να σου πω πως σπάνια κάνει λάθος. επίσης μπορείς να κοιτάξει και το MLS Destinator σε smartphone. το έχει ο πατέρας μου στο iphone και για να μην παραπονιέται θα είναι ικανοποιημένος. πήρε και αναβάθμιση χθες με καινούριους χάρτες
kabouris72 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Φιλε μου παλιος ταριφας εδω αν θες την αποψη μου το καλυτερο ειναι το mls απο πολλες αποψεις, η φωνιτικη λειτουργεια του ειναι μ@λακιες ,πρεπει να κλεισεις παραθυρα και να του μιλησεις σαν σε μικροφωνο,αλλα σαν μηχανημα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος η μπαταρια του δε κραταει,θελεις φορτιστη αμαξιου οτι και να γινει απο θεμα χαρτων θα οσυ πω το εξης.Εφαγα την αθηνα με το κουταλι και οι δρομοι αλλαζουν καθε 6μηνο(σημανση-μονοδρομήσεις κλπ) οποτε δεν εχει νοημα.αλλα ειναι τσαμπα η αναβαθμιση του. για μενα mls 8/10 Τωρα απο άλλα μηχανακια δε ξερω,το mls το πηρα γιατι ειχε πιο μεγαλη οθονη,γιατι δε βλεπω καλα
androu Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 μάλιστα. Φαντάζομαι οτι και απλό μηχανημα χωρίς φωνητική πλοήγηση το ίδιο θα ισχύει ε απλά δεν εχεις την φωνητική πλοήγηση !
kabouris72 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ναι φιλε μου.η διαφημιση που λεγανε οτι μιλαει και σε παει ειναι παραμυθι πρεπει να ειναι κλειστα τα παραθυρα,απολυτη ησυχια,και να μιλας κοντα στο μηχανακι. αλλα δε σε πειραζει αυτο.σα μηχανακι ειναι μια χαρα 8-10 φορες σε παει καρφι εκει που θες.
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 και εγω mls destinator προτείνω αλλα οχι talk & drive. ειμαι απολυτα ικανοποιημενος εδω και 5+ πλεον χρόνια με τη σειρα Destinator
krypton Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 πρεπει να ειναι κλειστα τα παραθυρα,απολυτη ησυχια,και να μιλας κοντα στο μηχανακι. νομίζω ότι υπερβάλεις λίγο. με normal συνθήκες εμένα με καταλαβαίνει. αλλά εντάξει, δεν είναι must λειτουργία. δρομολογήσεις να κάνει καλές και τίποτα άλλο. επίσης βγάλανε και κάτι καινούριες συσκευές με το destinator pro που λέει και τους δρόμους. http://www.mls.gr/default.asp?pid=60&la=1&itmID=219
kabouris72 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 οχι ρε συ κρυπτον ετσι ειναι. ισα ισα συμφωνουμε.δεν ειναι μαστ το μιλητο.Το νεο μηχανημα δε το ειχα παρει ειδηση αν και δε θα μου χρειαστει.Πάντως ειναι πολυ καλο μηχανακι αυτο εχει σημασια.Και να προσθεσω και σερβις.Οταν μια φορα εσπασε η οθονη και το εστειλα Θεσσαλονικη μου το εστειλαν πισω γρηγορα και ειχαν κανει και αναβαθμιση λογισμικου και χαρτων.Απολυτα ευχαριστημενος
weber122 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 για το service θα συμφωνήσω. πολύ γρήγοροι και καλά παιδιά που θα σου κάνουν το κάτι παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα