aposporis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα! Έχω ένα Fujitsu AH530/GFX το οποίο παρουσιάζει ανεξήγητα κολλήματα. Έχω κάνει format με windows 7 x64. Έχω τρέξει το διαγνωστικό της fujitsu. Έχω τρέξει memtest. Και σε ανεξήγητες στιγμές ο επεξεργαστής χτυπάει 50% και βάλε και όλο το σύστημα σέρνεται. Δυστυχώς η εγγύηση για την Ελλάδα έχει λήξει, ένας χρόνος τη στιγμή που στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι 2 !!! Φοβάμαι ότι είναι θέμα της μητρικής αλλά δεν ξέρω τι να κάνω !!!
liakjim Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μάλλον σκληρός είναι . Βάλε το hddlife κ πες μας πόσο σου βγάζει το health . Sent from my iPod touch using Insomnia
aposporis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Το Health το βγάζει 68% OK Το Performance 68% excellent Στο SMART μόνο το spin up time φαίνεται στο 68% Όλα τα άλλα στο 100%
liakjim Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Κανε λίγο κ αυτο : http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/check-your-hard-disk-for-errors Sent from my iPod touch using Insomnia
alex89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μήπως έχει bad sectors ο σκληρός και για αυτό και το 68%.
aposporis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Έτρεξα το παραπάνω τεστ και δεν μου έβγαλε τίποτα. Περιέργως η υγεία του σκληρού πήγε απο το 68% στο 78% και αυτό πάλι μόνο στο spin up time. Όλα τα άλλα είναι 100% !!! Δε ξέρω πώς να το εξηγήσω αλλά νιώθω ότι κολλάει η μητρική !!
alex89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Αν θες κατέβασε ένα Livi linux ubuntu cd και κάνε boot από το cd. Παίξε λίγο με τα προγράμματα στο cd. Αν σου κολλάει και πάλυ τότε είναι ίσως μητρική ίσως κάτι άλλο. Αν δε σου κολάει πιθανότατα είναι ο σκληρός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα