kyriakh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Οι επαφές είναι μιά χαρά, αλλά παράγγειλα ήδη σήμερα ανεμιστήρα από BatteryCentury.com με όλα μαζί 22€ ελπίζω να είναι ασφαλές. Θα τον κρατήσω εναλλακτικό τον παλιό, εκτός και αν δε μου στείλουν ποτέ τον παραγγελθέντα.. Είδα και το βιντεάκι, οκ θα τα καταφέρω.Νεότερα όταν έρθει απ έξω ο ανεμιστήρας.Σευχαριστω p8grs
p8grs Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Κυριακη ελεγξες ποσο θα σου κοστισουν τα μεταφορικα (επειδη ειναι απο Αμερικη το λεω)?
kyriakh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 nai λέει ότι είναι 3,90 νομίζω, κάτι τέτοιο.Στο σύνολο, 22€ περίπου. Καλά είμαι σίγουρη ότι κάπου θα την πάθω, δεν υπάρχει περίπτωση.Κάτι δεν πάει καλά τόσο φτηνό που το βρήκα...Θα δείξει, και θα σας πω. Προς το παρόν καθαρίζω το laptop. σορυ τα εβαλα μηπως δει κατι που μπορει να παρελειψε και γενικα να δει κατι παραπανω που ισως να την βοηθουσε για το πως ανοιγουν τα acer για αυτο Τον έχω ανοίξει ήδη βέβαια, αλλά μπορεί να μου χρειαστούν όσα μου έστειλες περισσότερο δε το εγχειρίδιο, στο βίδωμα
p8grs Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Καλα στο εξωτερικο οι τιμες ειναι φυσιολογικες οχι οπως εδω στην Ελλαδα αλλα χωρις να θελω να σε αγχωσω τα 3,90ευρω μου φαινονται λιγα αν υποθεσεις οτι αν θελω να παραγκειλω κατι απο γνωστα καταστηματα ηλεκτρονικων εντος Ελλαδας τα μεταφορικα ειναι πανω απο 4 ευρω.
kyriakh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Το σκέφτηκα αλλά μήπως στέλνουν μαζικά παραγγελίες γι αυτό;..
p8grs Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν ξερω δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου αλλα νομιζω πως οχι. Για στειλε ενα email στην σελιδα που το παραγκειλες και ρωτα τους να εισαι σιγουρη.
kyriakh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ρώτησα και όλα καλά, η απάντηση είναι Hello. Yes the total payment is €21.87 And also your order was shipped/ The tracking number is RC1----2926HK You can track it on http://www.17track.net/IndexEn.html The package is on the way to you now. You don’t need to pay for anything else. Further questions, feel free to contact us.
p8grs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ωραια τοτε Αν εχεις καποια αλλη απορια πες μας και αν εχεις χρονο ενημερωσε μας για το τελικο αποτελεσμα μετα το δεσιμο του laptop
kyriakh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Που βάζω την πάστα; Μπορείτε να μου πείτε με βάση τις εικόνες που σας δείχνω που μπαίνει; Ήρθε ενημέρωση από ελτα.Μάλλον ήρθε το ανεμιστηράκι. Στέλνω και αυτές τις εικόνες, μήπως καταλαβαίνετε που είναι τα σημεία που μπαίνει η πάστα.
doakes Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δεν ειναι desktop να μπαινει ο ανεμιστηρας πανω απτον επεξεργαστη οποτε αν τον βγαλεις να χρειαζεται νεα παστα.Παστα μπαινει στο laptop μονο αμα βγαλεις τη χαλκινη ψυκτρα που ναι πανω απτον επεξεργαστη.Αν την εβγαλες πρεπει να βαλεις νεα παστα στον επεξεργαστη.Αν εβγαλες μονο τον ανεμιστηρα απλα συνδεσε το καλωδιο του νεου στην αντιστοιχη υποδοχη τροφοδοσιας της μητρικης.
laptop_man Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δεν ειναι desktop να μπαινει ο ανεμιστηρας πανω απτον επεξεργαστη οποτε αν τον βγαλεις να χρειαζεται νεα παστα.Παστα μπαινει στο laptop μονο αμα βγαλεις τη χαλκινη ψυκτρα που ναι πανω απτον επεξεργαστη.Αν την εβγαλες πρεπει να βαλεις νεα παστα στον επεξεργαστη.Αν εβγαλες μονο τον ανεμιστηρα απλα συνδεσε το καλωδιο του νεου στην αντιστοιχη υποδοχη τροφοδοσιας της μητρικης. Άμα έφτασε να κόψει το καλώδιο απ´ τα χνούδια,οι θερμοκρασίες που είχαν αναπτυχθεί στην επίμαχη περιοχή ήταν ικανές να αλοιώσουν τη σύνθεση της θερμοαγώγιμης πάστας,καθιστώντας την ανενεργή. Ξεράθηκε με λίγα λόγια και θέλει σίγουρα αντικατάσταση,καθότι " το πετρωμένον φαγείν αδύνατον". Lol
laptop_man Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δε ξέρω που μπαίνει.Άμα δε βάλω πειράζει; Στη καλύτερη θα σου "καεί" το chip της κάρτας γραφικών.Στη χειρώτερη θα φτάσει να πετσικάρει και τα πλαστικά γύρω-γύρω. >http://www.scribd.com/doc/46260568/Service-Manual-Acer-Aspire-9300-7000-Acer-Travel-Mate-7510#download Δος τους κάτι free άμα δεν σ' αφήνουν να κατεβάσεις (γιατί θέλουν συνδρομή) και γράψου.
BEL_3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 εγω οταν εχω ανεμιστηρα με πολυυυυ βρωμα τον βαζω κατω απο την βρυση με πολυ πιεση και ενα πινελο ζωγραφικης για να τον καθαρισω και μετα των φυσαω με πεπιεσμενο αερα και γινεται σαν καινουργιος κοντευουν να μου πεσουν τα μαλλιά με αυτα που διαβάζω . Ειναι δυνατον να γράφονται τέτοια posts; Εγω λεω οταν εχετε προβλημα θερμοκρασιων στο λαπτοπ , βαλτε το για τακτικά ντουζάκια κάθε 3 ώρες και θα στρώσει . Με ποια λογικη να βαλεις νερο σε πραγμα που δουλευει με ρευμα .
kyriakh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Στη καλύτερη θα σου "καεί" το chip της κάρτας γραφικών.Στη χειρώτερη θα φτάσει να πετσικάρει και τα πλαστικά γύρω-γύρω. >http://www.scribd.com/doc/46260568/Service-Manual-Acer-Aspire-9300-7000-Acer-Travel-Mate-7510#download Δος τους κάτι free άμα δεν σ' αφήνουν να κατεβάσεις (γιατί θέλουν συνδρομή) και γράψου. Να γραφτώ εδώ να κάνω τι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα