Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι επαφές είναι μιά χαρά, αλλά παράγγειλα ήδη σήμερα ανεμιστήρα από

BatteryCentury.com με όλα μαζί 22€ ελπίζω να είναι ασφαλές.

Θα τον κρατήσω εναλλακτικό τον παλιό, εκτός και αν δε μου στείλουν ποτέ τον παραγγελθέντα..

Είδα και το βιντεάκι, οκ θα τα καταφέρω.Νεότερα όταν έρθει απ έξω ο ανεμιστήρας.Σευχαριστω

p8grs

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

nai λέει ότι είναι 3,90 νομίζω, κάτι τέτοιο.Στο σύνολο, 22€ περίπου.

Καλά είμαι σίγουρη ότι κάπου θα την πάθω, δεν υπάρχει περίπτωση.Κάτι δεν πάει καλά τόσο φτηνό που το βρήκα...Θα δείξει, και θα σας πω.

Προς το παρόν καθαρίζω το laptop.

σορυ τα εβαλα μηπως δει κατι που μπορει να παρελειψε και γενικα να δει κατι παραπανω που ισως να την βοηθουσε για το πως ανοιγουν τα acer για αυτο

Τον έχω ανοίξει ήδη βέβαια, αλλά μπορεί να μου χρειαστούν όσα μου έστειλες περισσότερο δε το εγχειρίδιο, στο βίδωμα

Δημοσ.

Καλα στο εξωτερικο οι τιμες ειναι φυσιολογικες οχι οπως εδω στην Ελλαδα αλλα χωρις να θελω να σε αγχωσω τα 3,90ευρω μου φαινονται λιγα αν υποθεσεις οτι αν θελω να παραγκειλω κατι απο γνωστα καταστηματα ηλεκτρονικων εντος Ελλαδας τα μεταφορικα ειναι πανω απο 4 ευρω.

Δημοσ.

Δεν ξερω δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου αλλα νομιζω πως οχι. Για στειλε ενα email στην σελιδα που το παραγκειλες και ρωτα τους να εισαι σιγουρη.

Δημοσ.

ρώτησα και όλα καλά, η απάντηση είναι

Hello.

Yes the total payment is €21.87

And also your order was shipped/

The tracking number is RC1----2926HK

You can track it on http://www.17track.net/IndexEn.html

The package is on the way to you now.

You don’t need to pay for anything else.

Further questions, feel free to contact us.

Δημοσ.

Ωραια τοτε :-) Αν εχεις καποια αλλη απορια πες μας και αν εχεις χρονο ενημερωσε μας για το τελικο αποτελεσμα μετα το δεσιμο του laptop

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Που βάζω την πάστα; Μπορείτε να μου πείτε με βάση τις εικόνες που σας δείχνω που μπαίνει;

Ήρθε ενημέρωση από ελτα.Μάλλον ήρθε το ανεμιστηράκι.

Στέλνω και αυτές τις εικόνες, μήπως καταλαβαίνετε που είναι τα σημεία που μπαίνει η πάστα.

post-186254-0-07251600-1341845718_thumb.png

post-186254-0-44493200-1341847990_thumb.png

post-186254-0-14099600-1341848008_thumb.png

Δημοσ.

Δεν ειναι desktop να μπαινει ο ανεμιστηρας πανω απτον επεξεργαστη οποτε αν τον βγαλεις να χρειαζεται νεα παστα.Παστα μπαινει στο laptop μονο αμα βγαλεις τη χαλκινη ψυκτρα που ναι πανω απτον επεξεργαστη.Αν την εβγαλες πρεπει να βαλεις νεα παστα στον επεξεργαστη.Αν εβγαλες μονο τον ανεμιστηρα απλα συνδεσε το καλωδιο του νεου στην αντιστοιχη υποδοχη τροφοδοσιας της μητρικης.

Δημοσ.

Δεν ειναι desktop να μπαινει ο ανεμιστηρας πανω απτον επεξεργαστη οποτε αν τον βγαλεις να χρειαζεται νεα παστα.Παστα μπαινει στο laptop μονο αμα βγαλεις τη χαλκινη ψυκτρα που ναι πανω απτον επεξεργαστη.Αν την εβγαλες πρεπει να βαλεις νεα παστα στον επεξεργαστη.Αν εβγαλες μονο τον ανεμιστηρα απλα συνδεσε το καλωδιο του νεου στην αντιστοιχη υποδοχη τροφοδοσιας της μητρικης.

Άμα έφτασε να κόψει το καλώδιο απ´ τα χνούδια,οι θερμοκρασίες που είχαν αναπτυχθεί στην επίμαχη περιοχή ήταν ικανές να αλοιώσουν τη σύνθεση της θερμοαγώγιμης πάστας,καθιστώντας την ανενεργή.

Ξεράθηκε με λίγα λόγια και θέλει σίγουρα αντικατάσταση,καθότι " το πετρωμένον φαγείν αδύνατον".

Lol

Δημοσ.

Δε ξέρω που μπαίνει.Άμα δε βάλω πειράζει;

Στη καλύτερη θα σου "καεί" το chip της κάρτας γραφικών.Στη χειρώτερη θα φτάσει να πετσικάρει και τα πλαστικά γύρω-γύρω.

>http://www.scribd.com/doc/46260568/Service-Manual-Acer-Aspire-9300-7000-Acer-Travel-Mate-7510#download

Δος τους κάτι free άμα δεν σ' αφήνουν να κατεβάσεις (γιατί θέλουν συνδρομή) και γράψου.

Δημοσ.

εγω οταν εχω ανεμιστηρα με πολυυυυ βρωμα τον βαζω κατω απο την βρυση με πολυ πιεση και ενα πινελο ζωγραφικης για να τον καθαρισω και μετα των φυσαω με πεπιεσμενο αερα και γινεται σαν καινουργιος

κοντευουν να μου πεσουν τα μαλλιά με αυτα που διαβάζω . Ειναι δυνατον να γράφονται τέτοια posts; Εγω λεω οταν εχετε προβλημα θερμοκρασιων στο λαπτοπ , βαλτε το για τακτικά ντουζάκια κάθε 3 ώρες και θα στρώσει .

Με ποια λογικη να βαλεις νερο σε πραγμα που δουλευει με ρευμα .

Δημοσ.

Στη καλύτερη θα σου "καεί" το chip της κάρτας γραφικών.Στη χειρώτερη θα φτάσει να πετσικάρει και τα πλαστικά γύρω-γύρω.

>http://www.scribd.com/doc/46260568/Service-Manual-Acer-Aspire-9300-7000-Acer-Travel-Mate-7510#download

Δος τους κάτι free άμα δεν σ' αφήνουν να κατεβάσεις (γιατί θέλουν συνδρομή) και γράψου.

Να γραφτώ εδώ να κάνω τι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...