palawiaris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Κύριε gates μην τους ακούτε. Είναι κάτοχοι android και μήλου. Συνεχίστε παρακαλώ.
haris013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 ειχα εναν γνωστο που ετρωγε αναπτηρες και νομιζε οτι ηταν ο steve jobs.μετα τον θανατο του jobs του βαλαν μια υπεροχη ρομπα και τον πηγαν διακοπες σε ενα ψυχιατρικο θερετρο.. σε βλεπω να του κανεις παρεα σε λιγο καιρο. ελεος με τα τρολλ
BillGates Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 ειχα εναν γνωστο που ετρωγε αναπτηρες και νομιζε οτι ηταν ο steve jobs.μετα τον θανατο του jobs του βαλαν μια υπεροχη ρομπα και τον πηγαν διακοπες σε ενα ψυχιατρικο θερετρο.. σε βλεπω να του κανεις παρεα σε λιγο καιρο. ελεος με τα τρολλ Αυτά να τα πεις του κυρίου GnsP που νομίζει ότι είναι ο μακαρίτης Steve Jobs. καλά εντάξει μεγάλο troll τι να λέμε τώρα Eδώ ταιριάζει το μιλούνε όλοι μιλούνε και οι Κ..οι.
GnsP Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Το λινκ το έβαλα για να δουν όλοι ότι είσαι ο GATZETAKIASS Έχεις 2+ accs και προφανώς πρέπει να banαριστείς.
BillGates Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Κυριε BillGates, επαναλαμβανεστε σε βαθμο τετοιο που κατανταει βαρετο. Τα καταλαβαμε αυτα που γραψατε, δεν ειναι αναγκη να γραφετε τα ιδια πραγματα 200 φορες. Κύριε corrupted επροκλήθην και επαναλήφθηκα κάποιες φορές αλλά όταν απευθύνεσαι σε (ευφυή) άτομα πρέπει να τους το λες αρκετές φορές μέχρι να το εμπεδώσουν και εν πάσει περιπτώση κανείς δεν σας αναγκάζει να διαβάζετε κάτι που δεν σας ενδιαφέρει. Το λινκ το έβαλα για να δουν όλοι ότι είσαι ο GATZETAKIASS Έχεις 2+ accs και προφανώς πρέπει να banαριστείς. Πόσο ανόητος είσαι φίλε μου και απλώς χρησιμοποίησα τον φίλο Gatzatakiass για να σου κάνω πλάκα.Αλλά χαίρομαι γιατί αποδεικνύεται ακόμα μία φορά ότι αυτή η χώρα εκτός από Ήρωες βγάζει και Πήλιους Γούσηδες η επί το αρχαιότερον Εφιάλτες αγαπητέ μου.
anonymous-root Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Kύριε anonymous-root φρονώ και πιστεύω ακράδαντα ότι είστε ο τελευταίος που μπορεί να μου κάνεις παρατηρήσεις γραφής και ορθογραφίας που αν σας επέτρεπε το σάιτ θα γράφατε οι περισσότεροι εδώ μέσα Greeklish για να κρύβετε την αγραμματοσύνη σας και την ανορθογραφία σας,τώρα για τα τεκταινόμενα στο θέμα των χαρτών έχεις να μας πεις κάτι ουσιαστικό εκτός από τις παπαριές που αναφέρεις?BillGates Αξιότιμε κ. BillGates, δυστυχώς η φρόνηση σας και τα πιστεύω σας, σας απατούν. Είμαι ο πρώτος που όχι μόνο μπορεί, αλλά ΚΑΝΕΙ παρατηρήσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν σας έκανα παρατήρηση για την ορθογραφία σας (έτυχε να μην ασχοληθώ με αυτή, διότι δεν κατάφερα να διαβάσω πλήρως τα κείμενα σας), αλλά για την γραμματική και το συντακτικό σας, τα οποία πάσχουν ταμάλα. Το τι θα κάναν οι περισσότεροι εδώ μέσα, σχετικά με το στυλ γραφής, δεν είστε σε θέση ούτε να το γνωρίζετε, ούτε να το κρίνετε. Λυπούμαι που θα σας απογοητεύσω, αλλά ουδέποτε έγραφα με Greeklish, ούτε καν στην εποχή του IRC, το οποίο προφανώς λόγω ηλικίας σας δεν θα έχετε γνωρίσει. Εκτός από τις παπαριές που αναφέρω, θέλω να προσθέσω ότι έχετε πολύ πλάκα, και τυχαίνει να έχω κάμποσο ελεύθερο χρόνο για να σας απαντώ. Υπό άλλες συνθήκες και σε άλλο φόρουμ, θα καθόμουν όλο το βράδυ για να γελάω. Σχετικά με το θέμα των χαρτών, δυστυχώς δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή, διότι μόλις αγόρασα τον οδικό χάρτη της ελλάδας (εικονογραφημένη έκδοση 2012), ο οποίος με καλύπτει. Σας ευχαριστώ πολύ ταπεινά για τον χρόνο σας. anonymous-root. (plz στους μοντς αφήστε το να χαβαλεδιάσουμε!!) Επίσης, τα υβριστικά μηνύματα που γράφετε και το ύφος σας, ως απάντηση σε χρήστες, δηλώνουν ανικανότητα επιχειρηματολογίας προς υποστήριξη των θέσεων σας, όταν σας προσάπτουν χαρακτηρισμούς οι συνομιλητές σας. Τελικά είστε κάτω από 11 χρονών; Ευχαριστώ, Anonymous-root. 1
orck Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Αγαπητέ κύριε hawkpilot ούτε αστείο κάνω και ούτε θέλω να αγοράσω κανένα lumia από τις αγγελίες γιατί από την στιγμή που έμαθα τα χαρωπά νέα δεν θα αγόραζα καμία μα καμία συσκευή ούτε στα 100 ευρώ και ας είχε 500 ευρώ αν δεν μπορούσα να βάλω επάνω χάρτες πλοήγησης και αυτό το ΔΗΛΩΝΩ δημόσια και ενώπιον όλου του σάιτ και όποιος μπορεί του το επιτρέπω να βγει να με διαψεύσει ότι εγώ ζήτησα ποτέ η αν θα ζητήσω στον μέλλον συσκευή με τα Windows phone 7,5 magno.Ξέρετε κύριε hawkpilot χρησιμοποιώ σαν ψευδώνυμο ένα όνομα πολύ βαρύ και πρέπει να το τιμάω και όχι να κάνω λαμογιές η φθηνά κόλπα.Χαίρετε. Λυπουμαστε πολυ αλλα δεν μπορουμε να δεχθουμε την δηλωση στο παραπανω μυνημα. Θα χρειαστοουμε χαρτι υπευθυνης δηλωσης με θεωρημενη υπογραφη απο τα ΚΕΠ Redmond για να λαβουμε υποψην μας την δηλωση περι σφοδρης αποστροφης για windows phone Μετα τιμης, orck
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 μιλαμε το thread Ειναι πιο γαματο και το τρολλικη επαναφορα 2
psilos1975 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Είναι ο Gates αυτοπροσώπως :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
oldnew Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ρε παιδιά, ο billgates μπορεί να ειναι ότι θέλει, αλλα αυτό που γραφει και με το οποίο δεν ασχολείστε κανείς, ειναι το πιθανότερο. Δε γραφει καμία περίεργη είδηση.. Γεγονός ειναι ότι η microsoft σκοτώνει σχετικά καινούριες συσκευες, γεγονός ειναι ότι οι τιμες οσων δεν θα πάρουν τα 8αρια πέφτουν , και θα πέσουν ακόμα ποιο ραγδαία. Και δεν ειναι μονο το gps. Σε λίγο θα μείνετε με παλαιές εφαρμογές. Εκτός αν εχω καταλαβει κάτι λάθος αν και δεν το νομίζω.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα