BillGates Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Αγαπητά μέλη του φόρουμ μετά από έρευνα που έκανα σαν BillGates ενημερώθηκα από τις εταιρείες Mls,Geointelligence (ngi),Ndrive.com που βγάζουν χάρτες πλοήγησης για τα smartfones ότι δεν θα βγάλουν χάρτες για αυτήν την έκδοση των Windows (Windows phone 7,50 mango)γιατί περιμένουν να κυκλοφορήσουν τα νέα Windows phone 8 και να βγάλουν για αυτά χάρτες,οπότε καταλαβαίνετε ότι τα κινητά με windows phone 7,50 mango παθαίνουν ένα μικρό Βατερλώ γιατί ποίος θα πάρει ένα ακριβό κινητό με αυτό το λειτουργικό όταν θα ξέρει ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να βάλει επάνω χάρτες είτε νόμιμους είτε σπασμένους-πειρατικούς για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και για αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη και συμβουλή να μην αγοράζετε προς το παρόν smartfones με τα Windows phone 7,5 magno αλλά μόνο με Android μέχρι να κυκλοφορήσουν συσκευές με τα νέα windows phone 8 και έμαθα επίσης ότι θα κυκλοφορήσει πρώτη τέτοιες συσκευές προς το τέλος του έτους η HTC και μετά οι υπόλοιπες εταιρείες. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2012 από BillGates
BillGates Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Κύριε Hamerz δεν σας κάνω καθόλου πλάκα και όταν θα κυκλοφορήσουν τα νέα smartfones με το νέο λειτουργικό τα υπάρχοντα smartfones με το windows phone 7,50 mango δεν θα πουλιούνται καθόλου και εγώ προσωπικά τώρα αν μου δώσει κάποιος ένα htc η ένα Nokia lumia με το υπάρχον windows phone δεν θα το αγοράσω όσο φθηνά και να μου το δώσει από την στιγμή που δεν θα μπορέσω να βάλω επάνω χάρτες για gps και όπως καταλαβαίνεις οι ειρωνείες και τα γελάκια μερικών........που θα έχουν χρυσοπληρώσει ένα τέτοιο smartfone και δεν θα μπορούν να το πουλήσουν αρκετά ακριβά θα τους κοπεί μαχαίρι.
hawkpilot Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Αγαπητά μέλη του φόρουμ μετά από έρευνα που έκανα σαν BillGates ενημερώθηκα από τις εταιρείες Mls,Geointelligence (ngi),Ndrive.com που βγάζουν χάρτες πλοήγησης για τα smartfones ότι δεν θα βγάλουν χάρτες για αυτήν την έκδοση των Windows (Windows phone 7,50 mango)γιατί περιμένουν να κυκλοφορήσουν τα νέα Windows phone 8 και να βγάλουν για αυτά χάρτες,οπότε καταλαβαίνετε ότι τα κινητά με windows phone 7,50 mango παθαίνουν ένα μικρό Βατερλώ γιατί ποίος θα πάρει ένα ακριβό κινητό με αυτό το λειτουργικό όταν θα ξέρει ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να βάλει επάνω χάρτες είτε νόμιμους είτε σπασμένους-πειρατικούς για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και για αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη και συμβουλή να μην αγοράζετε προς το παρόν smartfones με τα Windows phone 7,5 magno αλλά μόνο με Android μέχρι να κυκλοφορήσουν συσκευές με τα νέα windows phone 8 και έμαθα επίσης ότι θα κυκλοφορήσει πρώτη τέτοιες συσκευές προς το τέλος του έτους η HTC και μετά οι υπόλοιπες εταιρείες. Κύριε Hamerz δεν σας κάνω καθόλου πλάκα και όταν θα κυκλοφορήσουν τα νέα smartfones με το νέο λειτουργικό τα υπάρχοντα smartfones με το windows phone 7,50 mango δεν θα πουλιούνται καθόλου και εγώ προσωπικά τώρα αν μου δώσει κάποιος ένα htc η ένα Nokia lumia με το υπάρχον windows phone δεν θα το αγοράσω όσο φθηνά και να μου το δώσει από την στιγμή που δεν θα μπορέσω να βάλω επάνω χάρτες για gps και όπως καταλαβαίνεις οι ειρωνείες και τα γελάκια μερικών........που θα έχουν χρυσοπληρώσει ένα τέτοιο smartfone και δεν θα μπορούν να το πουλήσουν αρκετά ακριβά θα τους κοπεί μαχαίρι. Επειδή κι εγώ για αστείο το βλέπω... μήπως θέλεις να τσιμπήσεις (από τις αγγελίες) κανένα lumia σε εξευτελιστική τιμή?
BillGates Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Επειδή κι εγώ για αστείο το βλέπω... μήπως θέλεις να τσιμπήσεις (από τις αγγελίες) κανένα lumia σε εξευτελιστική τιμή? Αγαπητέ κύριε hawkpilot ούτε αστείο κάνω και ούτε θέλω να αγοράσω κανένα lumia από τις αγγελίες γιατί από την στιγμή που έμαθα τα χαρωπά νέα δεν θα αγόραζα καμία μα καμία συσκευή ούτε στα 100 ευρώ και ας είχε 500 ευρώ αν δεν μπορούσα να βάλω επάνω χάρτες πλοήγησης και αυτό το ΔΗΛΩΝΩ δημόσια και ενώπιον όλου του σάιτ και όποιος μπορεί του το επιτρέπω να βγει να με διαψεύσει ότι εγώ ζήτησα ποτέ η αν θα ζητήσω στον μέλλον συσκευή με τα Windows phone 7,5 magno.Ξέρετε κύριε hawkpilot χρησιμοποιώ σαν ψευδώνυμο ένα όνομα πολύ βαρύ και πρέπει να το τιμάω και όχι να κάνω λαμογιές η φθηνά κόλπα.Χαίρετε. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2012 από BillGates
palawiaris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Κύριε Gates εγώ περιμένω πως και πως να πέσει και άλλο η τιμή στο htc titan. Και δεν με νοιάζει ο πλοηγός του.Έχει και το αμάξι μου,έχω και ένα να βρίσκεται,αλλά και πέρνει το navigon. Πως σου φαίνεται η ιδέα μου; Όσο για αυτό που είπες ότι δεν θα αγόραζες ούτε με 100,- ψεύδεσαι.Πολύ θα το ήθελες αλλά πρέπει να το ξεχάσεις.
BillGates Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Κύριε Gates εγώ περιμένω πως και πως να πέσει και άλλο η τιμή στο htc titan. Και δεν με νοιάζει ο πλοηγός του.Έχει και το αμάξι μου,έχω και ένα να βρίσκεται,αλλά και πέρνει το navigon. Πως σου φαίνεται η ιδέα μου; Όσο για αυτό που είπες ότι δεν θα αγόραζες ούτε με 100,- ψεύδεσαι.Πολύ θα το ήθελες αλλά πρέπει να το ξεχάσεις. Aγαπητέ κύριε palawiaris εγώ προσωπικά εκτός από τα 8 κινητά που έχω τα τρία πολύ καλά και τα υπόλοιπα πιο δεύτερα έχω τρία gps ένα Navigon premium 70 στο κουτί του σφραγισμένο ένα Μίο Μ400 και ένα Μls Destimator και σε ενημερώνω ότι για πρακτικούς λόγους δεν τα χρησιμοποιώ πια και έχω πέσει με τα μούτρα που λένε στα smartfones που δουλεύουν χάρτες πλοήγησης γιατί τα έχεις όλα σε ένα και είναι πιο πρακτικό και έχω εθιστεί και δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ περίπτωση να πάρω smartfone χωρίς να μπορώ να βάλω επάνω χάρτες πλοήγησης και όσο για το HTC TITAN που αναφέρεις είναι ένα κορυφαίο τηλέφωνο αλλά άχρηστο για μένα για τους λόγους που έχω αναφέρει ήδη και όταν απευθύνεσαι στον κύριον ΒillGates να μην του λες ότι ψεύδεται γιατί είναι σαν να μου λες ότι κρίνεις εξ ιδίων υμών τα αλλότρια και το ξανατονίζω σε όποιον εδώ μέσα πω να αγοράσω smartfone με τα windows phone 7,50 magno να βγει να το αναφέρει και όλοι εσείς που έχετε πάρει τα ακριβά smartfones ΗΤC ,NOKIA και άλλα με τα windows phone7,50 magno θα δείτε τι πανωλεθρία θα πάθετε όταν κυκλοφορήσουν τα windows phone 8.Υ.Γ.Κύριε palawiaris μπήκα στο skroutz.gr πριν λίγο και είδα ότι το HTC TITAN έχει φθάσει 295 ευρώ,γιατί άραγε?και σίγουρα όταν κυκλοφορήσουν τα επόμενα μοντέλα της HTC θα πουλιέται γύρω στα 150 ευρώ και μην σου πω ότι θα το δίνουν δώρο για να αγοράσεις τα νέα ακριβά μοντέλα της HTC με τα Windows phone 8.
Luxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Για εναν περιεργο λογο δε σε πιστευω. Οι πηγες σου;
palawiaris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Για εναν περιεργο λογο δε σε πιστευω. Οι πηγες σου; Είναι ο Gates αυτοπροσώπως
anonymous-root Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Aγαπητέ κύριε palawiaris εγώ προσωπικά εκτός από τα 8 κινητά που έχω τα τρία πολύ καλά και τα υπόλοιπα πιο δεύτερα έχω τρία gps ένα Navigon premium 70 στο κουτί του σφραγισμένο ένα Μίο Μ400 και ένα Μls Destimator και σε ενημερώνω ότι για πρακτικούς λόγους δεν τα χρησιμοποιώ πια και έχω πέσει με τα μούτρα που λένε στα smartfones που δουλεύουν χάρτες πλοήγησης γιατί τα έχεις όλα σε ένα και είναι πιο πρακτικό και έχω εθιστεί και δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ περίπτωση να πάρω smartfone χωρίς να μπορώ να βάλω επάνω χάρτες πλοήγησης και όσο για το HTC TITAN που αναφέρεις είναι ένα κορυφαίο τηλέφωνο αλλά άχρηστο για μένα για τους λόγους που έχω αναφέρει ήδη και όταν απευθύνεσαι στον κύριον ΒillGates να μην του λες ότι ψεύδεται γιατί είναι σαν να μου λες ότι κρίνεις εξ ιδίων υμών τα αλλότρια και το ξανατονίζω σε όποιον εδώ μέσα πω να αγοράσω smartfone με τα windows phone 7,50 magno να βγει να το αναφέρει και όλοι εσείς που έχετε πάρει τα ακριβά smartfones ΗΤC ,NOKIA και άλλα με τα windows phone7,50 magno θα δείτε τι πανωλεθρία θα πάθετε όταν κυκλοφορήσουν τα windows phone 8.Υ.Γ.Κύριε palawiaris μπήκα στο skroutz.gr πριν λίγο και είδα ότι το HTC TITAN έχει φθάσει 295 ευρώ,γιατί άραγε?και σίγουρα όταν κυκλοφορήσουν τα επόμενα μοντέλα της HTC θα πουλιέται γύρω στα 150 ευρώ και μην σου πω ότι θα το δίνουν δώρο για να αγοράσεις τα νέα ακριβά μοντέλα της HTC με τα Windows phone 8. σχολείο τελειώσατε κ. Gates; γιατί εκεί μας μαθαίνανε να βάζουμε και καμμιά τελεία, να κάνουμε προτάσεις, παραγράφους κτλ. το στυλ γραφής σου πάντως ταιριάζει με δωδεκάχρονου.
GnsP Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 check this http://www.insomnia.gr/user/242226-stevejobs/
Redshift Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 επαιξε τωρα τελευταια καμια τρελη προσφορα ληγμενων ναρκωτικων?
BillGates Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Για εναν περιεργο λογο δε σε πιστευω. Οι πηγες σου; Κύριε Luxx αν και αναφέρω τις πηγές μου στην αρχική καταχώρηση που μάλλον δεν την διάβασες θα καταχωρήσω ξανά τις εταιρείες και τα τηλέφωνα τους για να πάρεις εσύ και όποιοι άλλοι κακόπιστοι υπάρχουν μέσα στο σαίτ για να μάθετε από πρώτο χέρι τα XAΡΩΠΑ ΝΕΑ ,λοιπόν (MLS σύστημα πλοήγησης Destinator τηλ. 2310989838),(Geointelligence πρώην Ngi σύστημα πλοήγησης Ginius Driver τηλ. 2106998687-2106998688),(ΑCE Hellas σύστημα πλοήγησης Ndrive τηλ. 2106068600-8011116284)(Dis σύστημα πλοήγησης Igo τηλ.2106630460)εμπρός λοιπόν κύριε Luxx σου πετάω το γάντι κατάμουτρα επειδή είπες ότι δεν με πιστεύεις εσύ και όποιοι άλλοι αλλά δεν είναι αυτό αλλά είναι ότι έχετε πάρει πολύ ακριβά κινητά με το λειτουργικό Windows phone 7,5 magno και στο τέλος θα φάτε (Π..ΤΣΑ) ρητορικό αυτό γιατί δεν θα μπορέσετε να τα πουλήσετε γιατί όταν ο άλλος θα σας λέει φίλε το κινητό σου δεν δουλεύει gps τι θα του λέτε γιατί δεν θα μπορείτε να τα πουλήσετε λόγω μη ύπαρξης χαρτών πλοήγησης εκτός λίγων εξαιρέσεων που δεν τους ενδιαφέρει το smartfone να έχει gps.Mάλιστα σήμερα πήρα τηλέφωνο και την Dis που εμπορεύεται το σύστημα Igo και μου είπαν τα ίδια.Kαλά κρασιά.BillGates Για εναν περιεργο λογο δε σε πιστευω. Οι πηγες σου; Κύριε Luxx αν και αναφέρω τις πηγές μου στην αρχική καταχώρηση που μάλλον δεν την διάβασες θα καταχωρήσω ξανά τις εταιρείες και τα τηλέφωνα τους για να πάρεις εσύ και όποιοι άλλοι κακόπιστοι υπάρχουν μέσα στο σαίτ για να μάθετε από πρώτο χέρι τα χαρωπά νέα ,λοιπόν (MLS σύστημα πλοήγησης destinator τηλ. 2310989838),(Geointelligence πρώην Ngi σύστημα πλοήγησης Ginius Driver τηλ. 2106998687-2106998688),(ΑCE Hellas σύστημα πλοήγησης Ndrive τηλ. 2106068600-8011116284)(Dis σύστημα πλοήγησης Igo τηλ.2106630460)εμπρός λοιπόν κύριε Luxx σου πετάω το γάντι κατάμουτρα επειδή είπες ότι δεν με πιστεύεις εσύ και όποιοι άλλοι αλλά δεν είναι αυτό αλλά είναι ότι έχετε πάρει πολύ ακριβά κινητά με το λειτουργικό Windows phone 7,5 magno και στο τέλος θα φάτε (Π..ΤΣΑ) ρητορικό αυτό γιατί δεν θα μπορέσετε να τα πουλήσετε γιατί όταν ο άλλος θα σας λέει φίλε το κινητό σου δεν δουλεύει gps τι θα του λέτε λόγω μη ύπαρξης χαρτών πλοήγησης εκτός λίγων εξαιρέσεων που δεν τους ενδιαφέρει το smartfone να έχει gps.Mάλιστα σήμερα πήρα τηλέφωνο και την Dis που εμπορεύεται το σύστημα Igo και μου είπαν τα ίδια.Kαλά κρασιά.BillGates Είναι ο Gates αυτοπροσώπως To ποιός είμαι κύριε palawiaris λίγο ενδιαφέρει τα μέλη εδώ μέσα αλλά σίγουρα θα τους ενδιαφέρει τα νέα που έγραψα είτε για να μην αγοράσουν smatrfones με Windows phone 7,50 magno και την πατήσουν και είτε αυτοί που την έχουν πατήσει και έχουν αγοράσει smartfones με το συγκεκριμένο λειτουργικό.BillGates σχολείο τελειώσατε κ. Gates; γιατί εκεί μας μαθαίνανε να βάζουμε και καμμιά τελεία, να κάνουμε προτάσεις, παραγράφους κτλ. το στυλ γραφής σου πάντως ταιριάζει με δωδεκάχρονου. Kύριε anonymous-root φρονώ και πιστεύω ακράδαντα ότι είστε ο τελευταίος που μπορεί να μου κάνεις παρατηρήσεις γραφής και ορθογραφίας που αν σας επέτρεπε το σάιτ θα γράφατε οι περισσότεροι εδώ μέσα Greeklish για να κρύβετε την αγραμματοσύνη σας και την ανορθογραφία σας,τώρα για τα τεκταινόμενα στο θέμα των χαρτών έχεις να μας πεις κάτι ουσιαστικό εκτός από τις παπαριές που αναφέρεις?BillGates επαιξε τωρα τελευταια καμια τρελη προσφορα ληγμενων ναρκωτικων? Kύριε Redshift δεν καταλαβαίνω το εννοείται αλλά δοθείσης της ευκαιρίας σας ενημερώνω ότι δεν καπνίζω,δεν πίνω και γενικά δεν παίρνω ουσίες,τώρα αν εσείς η οι γνωστοί σας καταφεύγετε σε αυτά τα σκευάσματα και νομίζεται ότι το κάνουν γενικώς λίγο πολύ όλοι λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω γιατί εγώ ανήκω σε πολύ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ανθρώπου και δεν ασχολούμαι με αυτά.Με τις υγείες σας.Χαίρετε.BillGates check this http://www.insomnia.gr/user/242226-stevejobs/ Νo comment γιατί σέβομαι ότι μας κοιτάς από εκεί ψηλά κύριε Steve Jobs.O καρδιακός και ο άσπονδος φίλος σου.BillGates
corrupted Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Κυριε BillGates, επαναλαμβανεστε σε βαθμο τετοιο που κατανταει βαρετο. Τα καταλαβαμε αυτα που γραψατε, δεν ειναι αναγκη να γραφετε τα ιδια πραγματα 200 φορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα