Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν το παιχνίδι χρειάζεται να φορτώνει συνεχώς πίστες πχ τότε ναι παίζει ρόλο, δεν θα πέφτουν τα fps αλλά μπορεί να χεις κάποιο στιγμιαίο lag. Αυτό θα συμβεί αν οι στροφές του δίσκου είναι στις 5400rpm, οι άλλοι δεν έχουν θέμα, αν σκέφτεσαι δηλαδή για SSD δε θα δεις διαφορά ΜΕΣΑ στο παιχνίδι.

Δημοσ.

Aν το παιχνίδι χρειάζεται να φορτώνει συνεχώς πίστες πχ τότε ναι παίζει ρόλο, δεν θα πέφτουν τα fps αλλά μπορεί να χεις κάποιο στιγμιαίο lag. Αυτό θα συμβεί αν οι στροφές του δίσκου είναι στις 5400rpm, οι άλλοι δεν έχουν θέμα, αν σκέφτεσαι δηλαδή για SSD δε θα δεις διαφορά ΜΕΣΑ στο παιχνίδι.

Δεν ξερω φιλε μου σκεφτομαι να παρω εναν νεο σκληρο δισκο και ειμαι αναμεσα σε αυτον : http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23698&cat=6&sub=12&pmanuf=0&sort=undefined&step=undefined

ή να παρω αυτον : http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27499&cat=6&sub=318&pmanuf=1142&sort=undefined&step=undefined

με ενδιαφερει περισσοτερο να μην εχoυν lag τα games !!

Δημοσ.

Τι παιχνιδια εχεις; και πιο ειναι το υπολοιπο συστημα σου;

Sent from my iPhone using Insomnia

Oλα τα latest games και πιο πολυ παιζω τα πιο βαρια games το pc ειναι στην υπογραφη μου ....

Δημοσ.

Oλα τα latest games και πιο πολυ παιζω τα πιο βαρια games το pc ειναι στην υπογραφη μου ....

Ναι αλλα ειμαι απο το κινητο και δεν φαινεται η υπογραφη σου γι αυτο ζητησα να μου το πεις. Αν δεν σου κανει κοπο καντο ενα copy/paste

Δημοσ.

O δίσκος είναι αρκετά γεμάτος ή όχι?? Επίσης ανασυγκρότηση κάθε πότε τον κάνεις?? Από στροφές καλός είναι πάντως.

Δημοσ.

Αν θέλεις να πάρεις δίσκο επειδή αυτός που έχεις είναι σατα 2 και νομίζεις ότι θα κερδίσεις κάτι με το sata 3, μην πάρεις. Δεν θα κερδίσεις. Διαφορά θα δεις με ssd και μόνο σε παιχνίδια στυλ football manager που διαβάζουν συνέχεια από το δίσκο.

Αν έχεις lag ο πιθανότερος υπάιτιος είναι η κάρτα γραφικών σου. Κατέβασε τα settings και τσέκαρε. Αν με χαμηλωμένα settings φέυγει το lag τότε δεν τίθεται θέμα άλλου part.

Δημοσ.

Ναι αλλα ειμαι απο το κινητο και δεν φαινεται η υπογραφη σου γι αυτο ζητησα να μου το πεις. Αν δεν σου κανει κοπο καντο ενα copy/paste

Ορίστε :

MONITOR : SAMSUNG SA300 1920x1080 LED MO/BO: ASUS M4A87TD EVO CPU: AMD Phenom II X4 955 3.2 CPU COOLER: Corsair A70 RAM: Kingston HyperX 8GB DDR3 1600 Mhz GPU: ATI/AMD RADEON HD 6770 PSU: LC-POWER LC6650GP3 V2.3 650W HDD: Western Digital 320 GB SATA 2.0 OS: Windows 7 Professional 64bit SP1

Αν θέλεις να πάρεις δίσκο επειδή αυτός που έχεις είναι σατα 2 και νομίζεις ότι θα κερδίσεις κάτι με το sata 3, μην πάρεις. Δεν θα κερδίσεις. Διαφορά θα δεις με ssd και μόνο σε παιχνίδια στυλ football manager που διαβάζουν συνέχεια από το δίσκο.

Αν έχεις lag ο πιθανότερος υπάιτιος είναι η κάρτα γραφικών σου. Κατέβασε τα settings και τσέκαρε. Αν με χαμηλωμένα settings φέυγει το lag τότε δεν τίθεται θέμα άλλου part.

εχω παλι lag φιλε μου το δοκιμασα τι λες να κανω ??? παντως σιγουρα θα παρω μια καινουργια καρτα γραφικων αλλα δεν μπορω να αποφασησω για σκληρο δισκο ssd ή hdd ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...