Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν λιγο εγκατεστησα τα xp pro sp3 σε ενα λαπτοπ...και του ενεργοποιησα τον κανονικο administrator μεσω μητρωου..και τωρα στην αρχη εχει τον λογαριασμο τον αρχικο και τον λογαριασμο administrator..και εγω θελω να κρατησω μονο τον admin..πηγα λογαριασμοι χρηστον..πηγα στον αρχικο λογαριαμο αλλα δεν μου εχει επιλογη για να τον σβησω..υπαρχει καποιος τροπος?

Δημοσ.

Πηγαινε απο Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Local Users and Groups -> Users και σβηστο απο εκει.

Αν και δεν καταλαβαινω γιατι το εκανες ολο αυτο... admin ειναι και ο πρωτος user, και ο Administrator χρειαζεται για καμια στραβη μονο.

Δημοσ.

ωραιος φιλος :D απλα θελω πληρη ελεγχο διοτι σε μερικους φακελους πιο παλια ηθελε ειδικη προσβαση για διαγραφη και τετοια..οσον αφορα την ταχυτητα που λεγαμε..εβαλα drivers και προγραμματακια και πηγαινει τελεια δεν υπαρχει θεμα :)

Δημοσ.

Κι εγώ είμαι της γνώμης να αφήσεις τον λογαριασμό Administrator κρυφό και να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό με δικαιώματα διαχειριστή.

Αν έχεις μόνο έναν διαχειριστή και κάτι γίνει στον λογαριασμό αυτόν τότε δεν θα μπορέσεις να κάνεις τίποτα. Θα αναγκαστείς να πας σε format.

Αυτό που λες για τα δικαιώματα φακέλων μπορεί να ήταν γιατί ο λογαριασμός χρήστη που είχες δεν είχε δικαιώματα διαχειριστή.

Τέλος, το μπλοκάρισμα αρχείων κατά την διαγραφή μπορεί να σημαίνει ότι το εν λόγο αρχείο ή φάκελος χρησιμοποιείτε από κάποιο πρόγραμμα ή από το λειτουργικό. Για τέτοιες δύσκολες περιπτώσεις υπάρχει το δωρεάν unlocker.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...