panosno1com Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Καλησπερα συνφορουμιτες.Εδω και καποιες μερες,ξαφνικα,δε μπορω να συνδεθω στο wi-fi του σπιτιου μου. Εννοω απο το κινητο ,καθοτι το λαπτοπ αλλα και ο δευτερος υπολογιστης παιρνουν ιντερνετ κανονικα. Ψαχνωντας στο google,ανακαλυψα οτι πιθανον ειναι bug ειτε του android ειτε του galaxy S. Βρηκα αυτο το site Fixing Samsung Galaxy I9000 Wi-Fi Connectivity Issues και η εικονα που με βοηθησε , εβαλα δηλαδη τις ρυθμισεις ειναι: αυτη, Βεβαια εχει καπως πιο αναλυτικα οδηγιες ,απλα με το που εβαλα τις ρυθμισεις αυτες μπηκα αμεσως στο wi fi μου συνεπως στο ιντερνετ. εν συντομια: Βεβαιωθειτε οτι εχετε ενεργοποιημενο το να ψαχνει το κινητο για wi fi παμε ρυθμισεις -> ασυρματη επικοινωνια & δικτυα ρυθμισεις wi fi παταμε το αριστερο "πληκτρο" του κινητου (εχω galaxy s δε ξερω πως το λενε) για προχωρημενους κατεβαινουμε και παταμε χρηση στατικου ip βαζουμε οτι δειχνει η παραπανω εικονα . (σε μενα δουλεψαν αλλα μπορει σε καποιους να μη δουλεψουν Το αναφερω εδω ωστε εαν αντιμετωπισει καποιος το ιδιο προβλημα να υπαρχει ενας μπουσουλας να ψαξει. στο google εβαλα λημμα το : galaxy s not obtain ip adress. ελπιζω να φανει χρησιμο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα