papresa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Βρήκα στο Youtube ένα βίντεο έψαξα αν μπορώ να το κατεβάσω για να το γράψω σε dvd, βρήκα σε παλιότερο θέμα τούτης της σελίδας ότι μπορώ να το κάνω με Youtube Downloader HD. Κατέβασα το πρόγραμμα, μετά το βίντεο διάρκειας 2 ωρών περίπου, αλλά δεν το δείχνει στον υπολογιστή. Είναι μήπως φυσιολογικό, αν το γράψω σε dvd θα το παίζει;
deesnider Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Σε τι μορφή έχει αποθηκευτεί το video που κατέβασες;
TheELF Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Με ποιο πρόγραμμα δοκίμασες να το δεις στον Η/Υ;;; Δοκίμασε το vlc ή το SmPlayer Για να το κάνεις dvd θέλει ειδικό πρόγραμμα δεν αρκεί απλά να το γράψεις σε δισκάκι,κατέβασε το DvdFlick, οδηγός εδώ και θα σου το κάνει κανονικό dvd που να παίζει παντού.
papresa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Σε τι μορφή έχει αποθηκευτεί το video που κατέβασες; Σε μορφή FLV
deesnider Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Σε μορφή FLV Όπως σου είπε ο TheELF πριν, η δυνατότητα αναπαραγωγής κάποιων τύπων αρχείων, διαφέρει από player σε player, αλλά και αρκετές φορές εξαρτάται από το αν υπάρχουν εγκατεστημένοι στον υπολογιστή σου οι απαραίτητοι codecs. Με ένα codec pack όπως π.χ. το K-Lite, τα περισσότερα - αν όχι όλα - video θα αναπαράγονται χωρίς πρόβλημα, από όλους σχεδόν τους γνωστούς players (αν και κάποιοι players έχουν δικούς τους και ίσως να μη χρειάζονται πρόσθετους). Για το δεύτερο ερώτημά σου, περί δυνατότητας αναπαραγωγής σε dvd player, ισχύει και πάλι αυτό που σου πρότεινε ο TheELF: Με το dvd flick - το οποίο είναι πολύ καλό και δωρεάν - αλλά και με πολλά άλλα προγράμματα, δωρεάν ή «εμπορικά», μετατρέπεις ό,τι μορφής video θέλεις, σε δομή dvd video, οπότε αναπαράγεται σε κάθε κοινό dvd player. Απλώς, η διαδικασία - αναλόγως του μεγέθους του video που θέλεις να μετατρέψεις, αλλά και του hardware που διαθέτεις προφανώς - είναι κάπως χρονοβόρος.
papresa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Συγγνώμη αν σας κουράζω, σε τι μορφή πρέπει να το μετατρέψω και πρόγραμμα έχω το CD burner ΧΡ, κάνει για τη δουλειά που θέλω;
TheELF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Συγγνώμη αν σας κουράζω, σε τι μορφή πρέπει να το μετατρέψω και πρόγραμμα έχω το CD burner ΧΡ, κάνει για τη δουλειά που θέλω; Μας δουλεύεις τώρα; Αφού σου λέμε να το κάνεις με το dvdflick θα σου το μετατρέψει στην κατάλληλη μορφή και θα σου το κάψει και σε δισκάκι.
papresa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Το έκανα τελικά προχθές. Άργησε λίγο αλλά δε με πείραξε, έγινε όμως καλή δουλειά. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια και συγγνώμη αν ήμουν λίγο στούρνος και δεν καταλάβαινα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα