Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι, το ιδιο ακριβως ειναι.

Παντως εγω στο macbook pro που εχω, χρησιμοποιω εναν ανταπτορα των 7-8ευρω, αγορασμενο απο ebay.

Δημοσ.

Μεταφορικά όμως? Δεν έχω προβλημα να τον παραγγειλω απο ebay αλλα δεν εχω ξαναπαρει και δεν ξερω. Αν εχεις χρονο και μου βρεις κατι τοτε καλως. Αλλιως παιρνω αυτό. Δηλαδη αυτο εχει και τον ρολο του μετατροπεα του ψηφιακου σηματος σε αναλογικο?

Δημοσ.

Παιδες μιας και το περιμένω αυριο το λαπτοπιδιο μαι ακομη ερώτηση. ΑΝ γνωρίζει κανείς...

Αν το ανοίξω για να βάλω μεγαλύτερη ΡΑΜ χάνω την εγγύηση της DELL?

Δημοσ.

ΗΡΘΕ Η ΝΤΕΛΑΡΑΑΑΑΑΑ!

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και όσους είχατε την καλή διάθεση να με βοηθήσετε.

:-D :-D :-D Ωρα για unpucking!! ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν, εδω είμαι δεν σας ξέχασα απλά είχα τρεξίματα.

Υο DELL μεχρι στιγμής μου έχει βγει μολύ καλό σε οτι του ζήτησα να κάνει.

Εξωτερικά μου αρέσει ιδιαίτερα το αλουμινιο αλλά και η αισθηση του πληκτρολογίου και pad.

Σαν λογισμικό φαίνεται πως δεν κολλάει πουθενά. Απο παιχνίδια του εβαλα μονο το Pes 2011 και προφανώς το ετρεξε στην μεγιστη αναλυση.

Κανενα προβλημα με θορυβους και θερμοκρασίες. Δεν ξερω αν κυκλοφορει πλεον το μοντέλο αλλά το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Οτι ερωτησεις εχετε πολύ ευχαριστως!

Δημοσ.

Παιδες μια ερωτηση αν γνωρίζει κανεις.

Στο λαπτοπ εχω 4 γιγα ραμ. 2 μνημες επι 2 γιγα.

Μπορω να βγαλω την μια και να βάλω αλλη των 4 γιγα? Ωστε να εχω συνολο 6 giga?

Η πρεπει παντα οσο ειναι η μια τοσο να ειναι και η άλλη ωστε να δουλευουν μαζι? (???)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...