e-bros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 σε κάποια άλλα forum υπάρχει και το emoticon που λέγεται spooky, αυτό ταιριάζει στην περίπτωσή μας ή βλέπουν από ποιες σελίδες έχουν traffic (και τι λέμε) ή κάποιος πήγε να αγοράσει, οπότε αναγκαστικά επαναφαέρουν την νορμάλ τιμή
stepar10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Κάτι τελευταίο. Κανα παιχνιδάκι θα σηκώνει η GT 540? Δηλαδή το επομενο PES ή το GTA IV ή το Medal of Honor το τελευταίο θα μορώ να τα παίζω?
liakjim Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Σιγουρα. Ολα τα τωρινα "μεσαια" παιχνιδια (πχ Call of Duty: Black Ops, StarCraft 2) σε medium-high σε 1366Χ768 αναλυση , τα βαρια (πχ Skyrim, Crysis κτλ) σε low-medium. Για λεπτομεριες σε παιχνιδια που ενδιαφερσαι κοιτα εδω http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html Τωρα για τα μελλοντικα , εξαρταται ποτε θα βγουν οι νεες κονσολες αλλα σιγουρα το πραγμα θα δυσκολεψει .
stepar10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Σιγουρα. Ολα τα τωρινα "μεσαια" παιχνιδια (πχ Call of Duty: Black Ops, StarCraft 2) σε medium-high σε 1366Χ768 αναλυση , τα βαρια (πχ Skyrim, Crysis κτλ) σε low-medium. Για λεπτομεριες σε παιχνιδια που ενδιαφερσαι κοιτα εδω http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html Τωρα για τα μελλοντικα , εξαρταται ποτε θα βγουν οι νεες κονσολες αλλα σιγουρα το πραγμα θα δυσκολεψει . Φιλε ευχαριστώ πολύ. Το παρήγγειλα το DELL και ο Θεός Βοηθός τώρα. Πιο πολύ γιατι κουράστηκα να ψάχνω τοση λεπτομέρεια να ησυχάσω λίγο και να παω για τις επομενες αγορες οταν μαζέψω ξανα λεφτα. Ωραίος ο οδηγός για την γραφικών. Οτι βλέπω με πράσινη ενδειξη το παίζω σε εκεινη την ανάλυση και οτι είναι ε κοκκινη δεν το σηώνει? Ta fps ποσα πρεπει να είναι για να το παιζει αξιόλογα το παιχνίδι? ΑΝ είναι λίγα κολλάει? Οποτε έχεις χρόνο εξηγησε μου! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
bebis4 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 μια χαρα επιλογη εκανες με το dell. και εγω ειμαι τωρα στη φαση που διυλίζω τον κώνωπα και καταπίνω την κάμηλον για μια αγορα λαπτοπ.... 1
liakjim Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Φιλε ευχαριστώ πολύ. Το παρήγγειλα το DELL και ο Θεός Βοηθός τώρα. Πιο πολύ γιατι κουράστηκα να ψάχνω τοση λεπτομέρεια να ησυχάσω λίγο και να παω για τις επομενες αγορες οταν μαζέψω ξανα λεφτα. Ωραίος ο οδηγός για την γραφικών. Οτι βλέπω με πράσινη ενδειξη το παίζω σε εκεινη την ανάλυση και οτι είναι ε κοκκινη δεν το σηώνει? Ta fps ποσα πρεπει να είναι για να το παιζει αξιόλογα το παιχνίδι? ΑΝ είναι λίγα κολλάει? Οποτε έχεις χρόνο εξηγησε μου! ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Οτι ειναι πρασινο , τα εννοει πανω απο 25fps. Για μενα το οριο αυτο ειναι μη αποδεκτο. Οπωσδηποτε πανω απο 30fps αν κ παλι το νιωθεις καπως. Πανω απο τα 40 ειναι smooth και πανω απο τα 60fps super-smooth. Εξαρταται κ απο τον ανθρωπο. Φιλος μου θελει να εχει τα παντα full ακομα κ αν παιζει με 15fps. Προσωπικα δεν πεφτω κατω απο τα 40fps. Βαλε αυτο http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm. Επελεξε να σου δειχνει σε πραγματικο χρονο τα fps , θερμοκρασια κ οτι αλλο θες. Εγω εχω και Vram, %χρησης πυρηνα κ χρονισμους. Παρολλο που δεν συμφωνω με την αγορα που εκανες σου ευχομαι να τον χαρεις κ να εισαι ετοιμος να δεχθεις τους περιορισμους του hardware.
stepar10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 xaxaxa! Liakjim προλαβαίνω να ακυρώσω την παραγγελία!!!! Μπορείς να μου εξηγήσεις ποιους περιορισμούς εννοείς? Για την κάρτα γραφικών μιλάς κυρίως? Γιατί απο επεξεργαστή και κατασκευή δεν νομίζω να έχω προβλημα. Και οσον αφορα την Ram με το που τον παρω θα την κάνω 6 gigabytes. Ισως και 8. Θα συμφωνήσεις μαζί μου οτι ολα εξαρτώνται απο το τι απαιτήσεις έχεις.Και δικος μου σκοπος είναι τα μουσικά προγραμματα και οι ηχογραφήσεις, οχι τοσο τα παιχνίδια.
aer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Φίλε καλορίζικο αποκλείεται να το μετανοιώσεις. Ότι σου είπαν οι insomniacs!! όλα τα παιχνίδια θα τα παίζεις σουπερ, εκτός αν είσαι ψείρας με τα γραφικά ή (πιο κομψά)τελοσπάντων ασχολείσαι αποκλειστικά με το gaming οπότε θα εχεις πρόβλημα με οποιο Laptop και να παρεις σε αυτή την κατηγορία. Νομίζω ότι η gt555 σε 15αρι λαπτοπ θα ανέβαζε πολύ θερμοκρασία. Κοίτα στο ιντερνετ να δεις ψησταριές εχει και πιο φθηνές. Το συγκεκριμένο πιάνει θερμοκρασίες 80 με 85ο βαθμούς σε παιχνίδια (όχι συνέχεια προφανώς η max) αλλά είναι φτιαγμένο για να τις δέχεται χωρίς πρόβλημα (δες reviews). Πάρε και μια βαση για όταν θα παίζεις, μονο καλό κάνει. Από ότι ξερω τα levono είναι πολύ καλά laptop αλλά πασχουν στο after sales. Αν σου κατσει πρόβλημα δεν θα βγαζεις ακρη εύκολα (προσωπική εμπειρία βεβαια δεν έχω). Dell και Toshiba (εχω προσωπική εμπειρία) είναι κλασης ανώτερα από όλα τα άλλα σε αυτό το θεμα, που θεωρητικά το πληρώνεις και εύχεσαι να μην το χρησιμοποιήσεις ποτε, αλλά... Αμα θες κατι άλλο ρωτησε (αν και τωρα το πήρες)! Τα σαιτ κανουν λαθη πολύ συχνά. Λάθος στην τιμή είναι πρόβλημα του καταστήματος όχι του πελάτη. Εμενα μου έχει τύχει σε άλλα 2 καταστήματα να έχει γίνει τέτοιο λαθος αλλά και τις 2 φορές εγώ αγορασα στην τιμή που είδα.
liakjim Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Και δικος μου σκοπος είναι τα μουσικά προγραμματα και οι ηχογραφήσεις, οχι τοσο τα παιχνίδια. Τοτε τελος. Ολα καλα.
stepar10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Τοτε τελος. Ολα καλα. Αρα για την καρτα γραφικων μιλουσες σωστα? ο επεξεργαστης και το υπολοιπο hardware δεν ειναι μια χαρα? Φίλε καλορίζικο αποκλείεται να το μετανοιώσεις. Ότι σου είπαν οι insomniacs!! όλα τα παιχνίδια θα τα παίζεις σουπερ, εκτός αν είσαι ψείρας με τα γραφικά ή (πιο κομψά)τελοσπάντων ασχολείσαι αποκλειστικά με το gaming οπότε θα εχεις πρόβλημα με οποιο Laptop και να παρεις σε αυτή την κατηγορία. Νομίζω ότι η gt555 σε 15αρι λαπτοπ θα ανέβαζε πολύ θερμοκρασία. Κοίτα στο ιντερνετ να δεις ψησταριές εχει και πιο φθηνές. Το συγκεκριμένο πιάνει θερμοκρασίες 80 με 85ο βαθμούς σε παιχνίδια (όχι συνέχεια προφανώς η max) αλλά είναι φτιαγμένο για να τις δέχεται χωρίς πρόβλημα (δες reviews). Πάρε και μια βαση για όταν θα παίζεις, μονο καλό κάνει. Από ότι ξερω τα levono είναι πολύ καλά laptop αλλά πασχουν στο after sales. Αν σου κατσει πρόβλημα δεν θα βγαζεις ακρη εύκολα (προσωπική εμπειρία βεβαια δεν έχω). Dell και Toshiba (εχω προσωπική εμπειρία) είναι κλασης ανώτερα από όλα τα άλλα σε αυτό το θεμα, που θεωρητικά το πληρώνεις και εύχεσαι να μην το χρησιμοποιήσεις ποτε, αλλά... Αμα θες κατι άλλο ρωτησε (αν και τωρα το πήρες)! Τα σαιτ κανουν λαθη πολύ συχνά. Λάθος στην τιμή είναι πρόβλημα του καταστήματος όχι του πελάτη. Εμενα μου έχει τύχει σε άλλα 2 καταστήματα να έχει γίνει τέτοιο λαθος αλλά και τις 2 φορές εγώ αγορασα στην τιμή που είδα. Φίλε σε ευχαριστω για την απάντηση. Επειδή τωρα το έχω παραγγείλει θα ηθελα να σε ρωτησω αν ορεις να μου προτεινεις και καμια καλη βαση που να είναι αξιοπιστη και να κάνει δουλεια. Βρήκα κατι βάσεις οι οποίες σηκώνουν τον υπολογιστή ψηλότερα για να παιρνει αέρα και δεν έχουν ανεμιστηρες (ειναι σαν να στεκεται στον αέρα). Θα κάνει δουλεια αυτο?
aer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Εγώ έχω την Cooler Master Notepal U3 και είμαι ευχαριστημένος. Κάνει 30Ε. Αμα ψαξεις στο σαιτ προτείνουν και άλλες τό ίδιο καλές ή και καλύτερες. Αυτή είναι όλο αλουμίνιο και έχει 3 ανεμιστήρες. Φυσικά και βοηθάει να είναι το λαπτοπ λίγο ανεβασμένο, περνάει καλύτερα ο αέρας από κατω. όλα είναι παραπάνω από μια χαρά! Η gt540 είναι αρκετά καλή καρτα, ότι πρέπει για το μεσο χρήστη και casual gamer. Μην τρελαίνεσαι λοιπον.
liakjim Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Αρα για την καρτα γραφικων μιλουσες σωστα? ο επεξεργαστης και το υπολοιπο hardware δεν ειναι μια χαρα? Ναι , το υπολοιπο hardware θα σε συντροφευσει για πολυ καιρο ακομα. Πιο μετα πετα του και εναν τετοιον και τελειωσες : http://www.amazon.co.uk/Samsung-2-5inch-Notebook-Accessory-Norton/dp/B005OK6VLS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1340798326&sr=8-1
stepar10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 1 x eSATA/USB 2.0 port, 1 x HDMI 1.4, 1 x Mini DisplayPort, 2 x Headphone-out jack, 1 x Microphone-in jack, 1 x Ethernet (RJ-45) Τωρα προσεξα οτι το λαπτοπ που παρηγγειλα δεν εχει την κλασική 15 πινη εξοδο για συνδεση με οθονη. Πως γκενιν αυτο???? Μπορω να συνδέσω την οθόνη με κάποια απο τις παραπάνω? Δεν είναι δυνατον να μην συνδέεται με οθονη. Πρεπει να το συνδεσω με την 22αρα μου για να κανω την δουλεια μου πιο ευκολα! http://www.skroutz.gr/s/81428/LG-W2243S-22.html Η οθονη μου ειναι αυτη... Η μονη εξοδος που έχει ειναι vga. Υπάρχει τροπος να συνδεθει vga με HDMI? H εστω vga σε minidisplay port???? FUCK!
liakjim Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 1 x eSATA/USB 2.0 port, 1 x HDMI 1.4, 1 x Mini DisplayPort, 2 x Headphone-out jack, 1 x Microphone-in jack, 1 x Ethernet (RJ-45) Τωρα προσεξα οτι το λαπτοπ που παρηγγειλα δεν εχει την κλασική 15 πινη εξοδο για συνδεση με οθονη. Πως γκενιν αυτο???? Μπορω να συνδέσω την οθόνη με κάποια απο τις παραπάνω? Δεν είναι δυνατον να μην συνδέεται με οθονη. Πρεπει να το συνδεσω με την 22αρα μου για να κανω την δουλεια μου πιο ευκολα! http://www.skroutz.gr/s/81428/LG-W2243S-22.html Η οθονη μου ειναι αυτη... Η μονη εξοδος που έχει ειναι vga. Υπάρχει τροπος να συνδεθει vga με HDMI? H εστω vga σε minidisplay port???? FUCK! Εισαι σιγουρος? Εδω λεει πως εχει hdmi http://www.sarafidis.gr/lg-w2243s-pf.php
stepar10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Οχι ρε γαμώτο δεν έχει. Εχει μονο vga. Liakjim σου χρωστάω καφέ φιλαράκι αλλά τώρα πανω που ηρεμησα βγηκε αυτό. Το καλώδιο αυτό κάνει δουλειά? Είναι λίγο ακριβό βέβαια, αλλά τι να κάνω?? http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Laptop-Acc/PSU-Protection/Apple-Mini-Dislay-Port-to-VGA-Adapter-MB572Z-A-MB572Z-A.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα