Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

διορθωσε με αν κανω λάθος,αλλά δεν ειναι η ιδια εκδοση στο review.

Από την αλλη βεβαια μπορει εστω και ετσι να μαθει μερικες πληροφοριες,οπότε ισως του φανει χρησιμο το review.

Αλλη οθονη (βασικο), αλλη cpu/gpu , λιγοτερη μνημη.

με πρόλαβες :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ ρε παίδες για τις απαντήσεις σας. Επειδή με καλοάρεσε τελικά μην δωσω τοσα λεφτά, το LENOVO είναι πολύ καλή περίπτωση

. Απλά μου κάνει εντύπωση πως γίνεται στο getitnow να είναι 100 ευρω κάτω η τιμή? Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι ελατωματικό?

Και επίσης είδα κατι βιντεο στο utube που ο ίδιος υπολογιστής είχε και usb 3.0

Πως γίνεται αυτό? Γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά έτσι?

Πραγματικά είμαι σε μεγάλο δίλημμα και δεν ξέρω τι να κάνω...

Δημοσ.

αν εχει θυρα για express card τοτε μπορεις να βαλεις μια που καταληγει σε usb 3

http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=45234&category_id=313&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=2

ενδιαφερον, και δε το ειχα σκεφτει...

Δημοσ.

Επειλη είμαι ψιλοάσχετος το συγκεκριμένο LENOVO έχει υποδοχή για express card η οχι?

Δεν θα χάνει ταχύτητες? Θα έχει ακριβώς τις ίδιες?

Να το τσιμπησω απο το getitnow που ειναι 100 ευρω κατω η σας βρωμάει κι εσας κάτι?

Δημοσ.

To πιο πιθανο ειναι να εχουν κανει λαθος στην τιμη οποτε τσιμπα το.Το getitnow ειναι νορμαλ μαγαζι και φερνει καινουργια.Δεν εχει demo,ανοιγμενα κλπ.

Δημοσ.

To πιο πιθανο ειναι να εχουν κανει λαθος στην τιμη οποτε τσιμπα το.Το getitnow ειναι νορμαλ μαγαζι και φερνει καινουργια.Δεν εχει demo,ανοιγμενα κλπ.

Δεν νομιζω να ειναι λαθος στην τιμη.

Εχουν βαλει και αλλα λαπτοπ σε καλες τιμες.

Πχ: http://www.skroutz.gr/s/327778/HP-Envy-14-1200en-i5-480M-4GB-750GB.html

Δημοσ.

παιδιά, όπως θα δείτε και στα σχόλια στο Skroytz, για το μαγαζί, getitnow, αυτές οι χαμηλές τιμές δεν είναι από λάθος. Τις βάζουν επίτηδες για να τραβάνε κόσμο, και μόλις αγοράσεις μετά σου λένε , "ξέρεις έγινε λάθος στην τιμή, και φταίς εσύ που ενώ είδες οτι υπάρχει εξωπραγματική διαφορά τιμής, παρόλαυτα αγόρασες" Προσοχή! 200 ευρώ διαφορά με το φτηνότερο κατάστημα, δεν γίνεται.. όποιος έχει κάποια εμπειρία, ας την πεί, αν κάποιος την πάτησε, καλά ξεμπερδέματα..

για του λόγου το αληθές και για να μην ψάχνετε,

αφού παρήγγειλε κάποιος έναν δίσκο στα 48 ευρω, του είπαν οτι τελικά κάνει 90..

Απάντηση καταστήματος:

Στο Getitnow.gr καθημερινή μας αποστολή είναι η άψογη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Λάθη σε τιμές προϊόντων είναι ωστόσο ανθρώπινα και μη δεσμευτικά μεν, μη επιτρεπτά για το επίπεδο των υπηρεσιών που θέλουμε να παρέχουμε, δε. Όπως αναγράφεται ρητά και στους Όρους & Προϋποθέσεις Πωλήσεων (http://www.getitnow.gr/salestermsandconditions), οι πελάτες όταν διαπιστώσουν ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του καλούνται να επικοινωνούν πρώτα μαζί μας προτού προβούν σε οποιαδήποτε παραγγελία, για να διασφαλίσουν την εγκυρότητα της εν λόγω τιμής. Στο συγκεκριμένο προϊόν λόγω ανθρώπινου σφάλματος τοποθετήθηκε εκ παραδρομής ασυνήθιστα χαμηλή τιμή η οποία αποκαταστάθηκε αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή. Δυστυχώς η συγκεκριμένη παραγγελία τοποθετήθηκε αφότου είχε γίνει αντιληπτό το τεχνικό λάθος, για το λόγο αυτό δεν προχώρησε η διαδικασία αποστολής της. Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη από τον πελάτη και τον διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μην επαναληφθεί.

Δημοσ.

παιδιά, όπως θα δείτε και στα σχόλια στο Skroytz, για το μαγαζί, getitnow, αυτές οι χαμηλές τιμές δεν είναι από λάθος. Τις βάζουν επίτηδες για να τραβάνε κόσμο, και μόλις αγοράσεις μετά σου λένε , "ξέρεις έγινε λάθος στην τιμή, και φταίς εσύ που ενώ είδες οτι υπάρχει εξωπραγματική διαφορά τιμής, παρόλαυτα αγόρασες" Προσοχή! 200 ευρώ διαφορά με το φτηνότερο κατάστημα, δεν γίνεται.. όποιος έχει κάποια εμπειρία, ας την πεί, αν κάποιος την πάτησε, καλά ξεμπερδέματα..

Κοιτα, 100Ε κατω δεν ειναι ασυνηθιστη διαφορα. Ειναι βεβαια λιγο υποπτο. Αλλα απο την αλλη , στο σκρουτζ , οι επομενοι 2 λενε "αγνωστη διαθεσιμοτητα" , οποτε δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα. Ισως απλα να θελει να ξεστοκαρει. Εγω θα τον εκλεινα κ αν μου λεγανε μ@λακιες κατευθιαν καταγγελια ή ακυρωση. Δεν εχεις να χασεις κατι.

Δημοσ.

Παρηγγειλε με αντικαταβολη και εισαι καλυμμενος.

Εγω παντως ειχα προλαβει σε προσφορα ενα ρολοι στα 99ευρω, ενω η δευτερη φθηνοτερη τιμη ηταν 190 ευρω..

Δημοσ.

To θρίλερ συνεχίζεται! Τωρα που ξαναμπήκα το χουν κατεβάσει απο το get it now.

Aρα πάει κι αυτό. Λογιά ήταν μπαρούφα. Τεσπα δεν μας νοι'αζει τωρα αυτό.

Εγω να ξαναρωτήσω για τις usb 3 . Αυτος ο ανταπτορας που έδειξε καποιος φίλος παραπάνω μπαίνει σε αυτό το Lenovo?

Δουλεύει χωρίς να χάνει ταχύτητες?

Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γαμωτο. Δεν θέλω να μετανιώσω για τα λεφτα γαιτι τα μάζεψα δυσκολα.

Ποιο αξιόπιστο απο άποψη βλαβων και λειτουργικότητας ειναι το DELL?

Δημοσ.

Ένας από τους κυριότερους λόγους που πουλάει τόσο πολύ η dell είναι το καλό after sales που έχει. Για μένα είναι πολύ καλή η τιμή που έχει το xps και από την στιγμή που το αποφάσισες χτύπα το πριν τελειώσει και αυτό

Δημοσ.

το ίδιο προιόν μέσα σε μια μέρα απο 699 τώρα στα 935 http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/notebooks/hp-envy-14-1200en/prod1120395pp/

τρελό μαγαζί,ε ? :)

Εντάξει με αντικαταβολή σίγουρα καλύπτεσαι, απλά μην πέσεις στην περίπτωση που περιμένεις 3,4, ή 5 κλπ μέρες μέχρι να σε ενημερώσουν οτι έγινε 'διαθέσιμο'.

btw κι εγώ για να αγοράσω είμαι και ψάχνω μεταξύ dell και toshiba.

Δημοσ.

Καλα τι γινεται? Μεσα σε μια μερα, 2 φορητοι που αναφερθηκαν εδω μεσα, ο ενας εφυγε, ο αλλος ανεβηκε 200+ ευρω? Εχουμε κατασκοπο απο το καταστημα φαινεται. Παρα πολυ υποπτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...