arxaggelos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Για την ιστορία, νοίκιασα ένα μικρούλι c1 από Ρέθυμνο, φετινό, φουλ ασφάλεια, 2ο οδηγό κλπ (τζιτζι το γύρισα, αν και ο υπεύθυνος έτσι κι αλλιώς δεν το πολυκοίταξε) μια χαρά εξυπηρέτηση σε αντίθεση με τους περισσότερους που είχα επικοινωνήσει πριν πάω και ευτυχώς χωρίς παρατράγουδα στο δρόμο, με κλοπές κλπ. Για την ακρίβεια, αυτοί που μου είχαν κάνει καλή εντύπωση στα τηλεφωνήματα ήταν και αυτοί που είχαν ήδη «κλεισμένο» όλο το στόλο τους (τυχαίο; δεν νομίζω), οπότε ευτυχώς που βρήκα αυτόν. Γενικά ευχαριστημένος από την επιχείρηση. Επέστρεψα ήδη. Ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές.
arxaggelos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Κοίταξε, δεν ξέρω αν έχεις οδηγήσει Κρήτη αλλά οι μεγάλες ευθείες είναι σπανιότατο πράγμα με εξαίρεση κάποια σημεία στην εθνική, κυρίως έξω από το Ηράκλειο και τα Χανιά. Επίσης σκαρφάλωσα απίστευτα κορφοβούνια, όπου, εκτός από τις τρελές στροφές που ανέφερα, είχε και πολλή ανάβαση. Σε συνδυασμό με τα στροφίδια, πρώτη και δευτέρα έπαιξαν πολύ. Χωματόδρομους απέφυγα, ίσως έκανα καμιά 20άρα km συνολικά. Αυτά τα λέω για να πάρεις μια εικόνα του τί είχε να αντιμετωπίσει το αμάξι. Δεν υπολόγισα με μεγάλη ακρίβεια, αλλά συνολικά κάναμε κάτι λιγότερο από 2000km, και βάλαμε περίπου 150-160€, με τιμές που δεν έπεφταν κάτω από 1,82-1,85. Δύο άτομα στο αμάξι για πέντε μέρες, τρία για μια, τέσσερα άλλη μια. Αυτά.
Ntinaras Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 εμενα 7 χρονια χανια και εχω κανει την υπερτατη διαδρομη ηρακλειο-ρεθυμνο απο τον νοτιοτερο δρομο της κρητης διπλα στο Λ.πελαγος
arxaggelos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 7 χρόνια; Καλή φάση. Οδήγησα σχεδόν σε όλο το νησί, αλλά η πλέον αξιομνημόνευτη διαδρομή ηταν Σφακιά - Φραγκοκάστελο - Πλακιάς. Με αέρα τόσο δυνατό που ήθελα να κατέβω για φωτογραφίες και δεν κατάφερα να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου και να βγω (φοβόμουν μην την ξηλώσει, κυριολεκτικά). Άξιζε τον κόπο, αλλά για γερά νεύρα.
leftys Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Για την ιστορία, νοίκιασα ένα μικρούλι c1 από Ρέθυμνο, φετινό, φουλ ασφάλεια, 2ο οδηγό κλπ (τζιτζι το γύρισα, αν και ο υπεύθυνος έτσι κι αλλιώς δεν το πολυκοίταξε) μια χαρά εξυπηρέτηση σε αντίθεση με τους περισσότερους που είχα επικοινωνήσει πριν πάω και ευτυχώς χωρίς παρατράγουδα στο δρόμο, με κλοπές κλπ. Για την ακρίβεια, αυτοί που μου είχαν κάνει καλή εντύπωση στα τηλεφωνήματα ήταν και αυτοί που είχαν ήδη «κλεισμένο» όλο το στόλο τους (τυχαίο; δεν νομίζω), οπότε ευτυχώς που βρήκα αυτόν. Γενικά ευχαριστημένος από την επιχείρηση. Επέστρεψα ήδη. Ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές. αν μπορεις να μου στείλεις την εταιρία που νοικιασες θα με βοηθούσες (ψαχνω και γω για 8 μερες αμάξι μικρο και όλοι τα δινουν με ταριφα 240 ευρω)
soc07 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Για την ιστορία, νοίκιασα ένα μικρούλι c1 από Ρέθυμνο, φετινό, φουλ ασφάλεια, 2ο οδηγό κλπ (τζιτζι το γύρισα, αν και ο υπεύθυνος έτσι κι αλλιώς δεν το πολυκοίταξε) μια χαρά εξυπηρέτηση σε αντίθεση με τους περισσότερους που είχα επικοινωνήσει πριν πάω και ευτυχώς χωρίς παρατράγουδα στο δρόμο, με κλοπές κλπ. Για την ακρίβεια, αυτοί που μου είχαν κάνει καλή εντύπωση στα τηλεφωνήματα ήταν και αυτοί που είχαν ήδη «κλεισμένο» όλο το στόλο τους (τυχαίο; δεν νομίζω), οπότε ευτυχώς που βρήκα αυτόν. Γενικά ευχαριστημένος από την επιχείρηση. Επέστρεψα ήδη. Ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές. Αν μπορεις θα ήθελα και εγω με ενα pm τα στοιχεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα