nemesiskp Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 επισης οταν παρεις το αμαξι τσεκαρε τα παντα.απο τα φρενα μεχρι λαστιχα αναρτησεις οσο μπορεις δλδ.. ανοιξε καπω δες τι παιζει λαμπες λακουβες γρατζουνιες κλπ.. Αυτο ειδικα και να του τα αναφερεις μπροστα του.Εμεις διαλεξαμε προσφατα ενα πεζο 207 και με το που ξεκιναει,τσουπ δεν δουλευε κανενα πισω στοπ και η μια μπροστινη λαμπα καμμενη.Περνουμε μετα ενα γκετσ,ολα κομπλε αρχικα.Με το που ξεκιναω και παω να πατησω φρενο ηθελε να το πατησεις τερμα για να πιασει.Σταματαω και της το αναφερω και το γραφουμε σαν παρατηρησεις για να μην μου λεει μετα μαλακιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 arxaggelos τονίζω πως και τα 3 αμάξια που νοικιασα ηταν για τη Κρήτη πάντα. Οχι σε άλλο μέρος. Συγκεκριμένα σε μαγαζιά του Ηρακλείου που βρήκα από το νετ. Εξυπηρετικότατοι οι άνθρωποι δε λέω, αλλά με χάλασε λιγο το οτι άλλο ζητάς και άλλο σου φέρνουν. Και εντυπωση προκαλεί οτι 3 διαφορετικοι έκαναν το ιδιο "λάθος". Ισως απλά δείχνουν οτι έχουν παραπάνω αμαξια απ όσα έχουν στη πραγματικότητα. Ποιός ξέρει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Επισης κυριολεκτικα μετα αφου φυγεις με το αυτοκινητο να ξερεις οτι στο δρομο δικιο εχει παντα αυτος που εχει τους περισσοτερους μαντραχαλαδες μεσα στο αυτοκινητο. Δεν κανω πλακα, ο ισχυροτερος (σωματικα και αριθμητικα) εχει δικιο εκει περα γι αυτο προσεχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Επισης κυριολεκτικα μετα αφου φυγεις με το αυτοκινητο να ξερεις οτι στο δρομο δικιο εχει παντα αυτος που εχει τους περισσοτερους μαντραχαλαδες μεσα στο αυτοκινητο. Δεν κανω πλακα, ο ισχυροτερος (σωματικα και αριθμητικα) εχει δικιο εκει περα γι αυτο προσεχε. Ε υπερβολές ρε συ. Ανάλογα που θα πέσεις είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Έχει κάποιο δίκιο ο Ikaruga. Έχω κάνει μήνες στην Κρήτη και έχω μια ιδέα, απλά τότε δεν οδηγούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Επισης κυριολεκτικα μετα αφου φυγεις με το αυτοκινητο να ξερεις οτι στο δρομο δικιο εχει παντα αυτος που εχει τους περισσοτερους μαντραχαλαδες μεσα στο αυτοκινητο. Δεν κανω πλακα, ο ισχυροτερος (σωματικα και αριθμητικα) εχει δικιο εκει περα γι αυτο προσεχε. αμα εχεις Lada εχεις παντου προτεραιοτητα μετα πανε τα αγροτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Στην "εθνικη" παντως, τα μονα που με προσπερνουσαν ηταν... TAΞΙ! Μετα προσεξα οτι τα περισσοτερα ειναι V6 TDI... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Το Panda στα χρηματα αυτα ειναι φοβερη επιλογη. Το νοικιαζα τους τρεις τελευταιους μηνες στην Αθηνα στα ιδια χρηματα μεσω γνωστου μου. Χρεπι βεβαια απο ανεσεις και feeling εσωτερικου χωρου, αλλα πραγματικα αν ξανανοικιαζα ποτε αυτοκινητο (που το απευχομαι), θα επελεγα το Panda, πολυ ευκολο στην οδηγηση (αυτο του ελειπε βεβαια). Η ασφαλεια με καλυπτε για τα παντα, αλλα για ζημιες που ημουν υπαιτιος θα θα επρεπε να πληρωσω οτιδηποτε μεχρι 200 ευρω. Εκατσε η στραβη, μου παραβιασαν την κλειδαρια (προφανως δεν εφταιγα αλλα αντε βγαλε ακρη) και μου πηραν 110 ευρω για αλλαγη. Δεν ξερω τι παιζει με την καθε εταιρεια βεβαια. Επισης εννοειται πως τραβας βιντεο και φροντιζεις να φαινεται και ο χωρος της εταιρειας ή/και ο υπαλληλος (οποτε να μην ακουσεις το "Φιλε το τραβηξες μετα, στο βιντεο δεν ειναι το Ηρακλειο, ειναι τα Χανια ξερωγω"). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Η βαλίτσα πήγε πολύ μακριά, με άπειρα τηλέφωνα, που είτε ζητούσαν τιμές Cayenne για να νοικιάσω Atos είτε δεν ενέπνεαν καμία εμπιστοσύνη. Το "έλα και θα τα βρούμε" δεν ακούγεται ακριβώς και ό,τι πιό καθησυχαστικό. Εν πάσει περιπτώσει, υπήρχαν και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, έκλεισα με ένα που φαινεται αρκετά legit, και από εδώ και πέρα η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Άντε γιατί έχω κι άλλες δουλειές. Έλαβα υπόψη όλα τα σχόλια περί ελέγχου πριν και μετά την παραλαβή, και θα εφαρμοστούν μέχρι κεραίας (κυριολεκτικά ). Storm εγώ έχω επιμείνει σε μεικτή με μηδέν απαλλαγή γιατί δεν μπορώ να βγάλω τέτοια γούστα στις διακοπές μου, ας ελπίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimda Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Να προσεξεις πολυ τοσο τους οδηγους οσο και τους δρομους! ιδικα οταν βλεπεις αγροτικα, ποσο μαλλον καγκουρο-αγροτικα να εισαι εξτρα επιφυλακτικος, δεν ξερεις τι καγκουρια μπορει να κανει απο το πουθενα και να τρεχεις να ξεμπλεξεις. Οσο για τους δρομους, η εθνικη ειναι κυριλε, μονο σε μερικα σημεια θελουν προσοχη η στροφες, αλλα να προσεχεις πολυ τους πιο επαρχιακους, ιδικα τα φαραγκια εχουν πολυ αερα και δεν ξερεις τι γινετε. Για το αμαξι δυστιχος δεν σε προλαβα, αλλα και παλι δεν ξερω πολλα απο ενοικιαστηρια 2 φορες εχω νοικιασει ολες και ολες και αυτες απο κοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Το Panda στα χρηματα αυτα ειναι φοβερη επιλογη. Το νοικιαζα τους τρεις τελευταιους μηνες στην Αθηνα στα ιδια χρηματα μεσω γνωστου μου. Χρεπι βεβαια απο ανεσεις και feeling εσωτερικου χωρου, αλλα πραγματικα αν ξανανοικιαζα ποτε αυτοκινητο (που το απευχομαι), θα επελεγα το Panda, πολυ ευκολο στην οδηγηση (αυτο του ελειπε βεβαια). Η ασφαλεια με καλυπτε για τα παντα, αλλα για ζημιες που ημουν υπαιτιος θα θα επρεπε να πληρωσω οτιδηποτε μεχρι 200 ευρω. Εκατσε η στραβη, μου παραβιασαν την κλειδαρια (προφανως δεν εφταιγα αλλα αντε βγαλε ακρη) και μου πηραν 110 ευρω για αλλαγη. Δεν ξερω τι παιζει με την καθε εταιρεια βεβαια. Επισης εννοειται πως τραβας βιντεο και φροντιζεις να φαινεται και ο χωρος της εταιρειας ή/και ο υπαλληλος (οποτε να μην ακουσεις το "Φιλε το τραβηξες μετα, στο βιντεο δεν ειναι το Ηρακλειο, ειναι τα Χανια ξερωγω"). panda του 2006 εχει η μανα μου το οποιο το παιρνω συχνα πυκνα για δουλειες μεσα στο κεντρο στην αθηνα. δεν καιει τπτ.ειτε με 4 ατομα μεσα και φουλ air condition ειτε μονο.απλα δεν υπαρχει το αυτοκινητο.τωρα το περι πλαστικον και ανεσης μεσα ας μην το συζητησουμε.ενα μεγαλο Μειον.!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Οταν ειχα παει κρητη και ειχα νοικιασει...αλλο ειχα κλεισει ονλαιν αλλο μου δωσανε τελικα , γιατι αυτο που ειχα κλεισει δεν υπηρχε. Μου δωσανε ενα φοκους 1.4 (το οποιο δεν τραβαγε μια...2 ατομα και a/c και ζοριζοταν). Ισως να ειχα συνηθησει στο δικο μου που ειναι πιο νευρικο ...τι να πω...ισως το ειχαν ξεσκισει το φοκους..δεν ξερω. Οταν το πηρα ουτε που τσεκαρα αν εχει βαθουλωματα , αν λειτουργει σωστα το αμαξι κλπ.Το πηρα εκανα την δουλεια μου. Το επεστρεψα.Ουτε καν και αυτοι το τσεκαραν. Επισης ναι προσεχε τους δρομους.Η εθνικη ειναι κυριλε..συνηθως. Οι επαρχιακοι θελουν περισσοτερο προσοχη και κυριως με τις ταμπελες...τις βλεπεις παντα τελευταια στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Σε ποια εθνική αναφέρεστε και λέτε ότι είναι κυριλέ; Στον ΒΟΑΚ; Διότι εγώ που μένω στην Κρήτη σας λέω ότι μπροστά του η Κορίνθου-Πατρών είναι αυτοκινητόδρομος με τα όλα του. Ο ΒΟΑΚ είναι εξαιρετικά κακός δρόμος, επικίνδυνος και θέλει απίστευτη προσοχή, τόσο λόγο του ιδίου... όσο και των οδηγών. Μερικά hints: - Όταν δείτε αγροτικό με πολύ φαρδιά λάστιχα, στην άκρη και μόκο μέχρι να περάσει. - Προτεραιότητα έχει αυτός με το πιο μεγάλο αμάξι (ή με το Lada Niva). - Στα χωριά, προτεραιότητα έχει ο ντόπιος (ή εναλλακτικά, αυτός που έχει το όπλο πρόχειρο στο ντουλαπάκι, αλλά αν φτάσετε στο σημείο να το ανακαλύψετε θα είναι ήδη αργά). Δε κάνω πλάκα. Όχι μαγκιές με τυπάδες από κ*λοχώρια. - Μέσα στις πόλεις (ιδίως στο Ρέθυμνο) προσοχή στα φανάρια. Το ότι ο άλλος έχει κόκκινο δε σημαίνει πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Σε ποια εθνική αναφέρεστε και λέτε ότι είναι κυριλέ; Στον ΒΟΑΚ; Αυτην που παιρνεις να πας απο ηρακλειο , ρεθυμνο..χανια κλπ....δεν ξερω αν εχει παρατσουκλι...μου φανηκε κυριλε δρομος.Ασχετως των οδηγων εννοω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavroulis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Πρόσεξε μόνο να μην αφήνεις πράγματα αξίας στο αμάξι, γιατί τα έχουν ξεσκίσει τα Panda στις διαρρήξεις. http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=35934&start=30#p2296173 http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=35934&start=45#p2501028 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα