Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο κοιμόμουν η ΔΕΗ έκλεισε το ρεύμα...με αποτέλεσμα ο υπολογιστής φαντάζομαι να ξεκίνησε να κλείσει απο το UPS με το πρόγραμμά του....το θέμα είναι τώρα που σηκώνομαι το πρωί πάω να το ανοίξω πριν το welcome screen για να βάλω κωδικό δεν μου ανοίγει...η οθόνη είναι ανοιχτή όλα οκ αλλά μαυρίλα....βλέπω μόνο το ποντίκι...σε κάποια φάση έβαλα στα τυφλά το κωδικό μου άνοιξε αλλά μου έδειχνε τα μισά απο ότι είχα...χωρίς μπάρα εργασίας κτλ...τώρα δεν ανοίγει καν το welcome screen...ακούω την ωραία μουσικούλα τυριριρι...αλλά μετά μπιλμέμ μαυρίλα....

Αν μπω απο safe mode δουλεύουν όλα κανονικά και βλέπω τα πάντα...

(ως κλασικός γιοτάς δεν έχω κάνει restore point) οπότε ρωτάω...απο το safe mode μπορούμε να βρούμε τι φταίει και να διορθωθεί ή όχι?...γιατί ούτε repair μπορώ να κάνω μιας και δεν έχω το cd...

Το μόνο που έχω είναι το pc που γράφω τώρα και έχει ακριβώς τα ίδια windows....πρέπει να φανταστώ να βγάλω να συνδέσω το σκληρό επάνω σε αυτό για να αντιγράψει τα αρχεία του ενώς συστήματος στο άλλο?...

Δεν ξέρω help παίδες...

Δημοσ.

Από το safe mode τρέξε μια το Hard Disk Sentinel να δούμε μην τυχών έπαθε κάτι ο δίσκος.

Το μόνο που έχω είναι το pc που γράφω τώρα και έχει ακριβώς τα ίδια windows....πρέπει να φανταστώ να βγάλω να συνδέσω το σκληρό επάνω σε αυτό για να αντιγράψει τα αρχεία του ενώς συστήματος στο άλλο?...

Όχι,ακόμα και αν έχουν το ίδιο ακριβός hardware μπορεί να υπάρξουν προβλήματα ,αν δεν έχουν άστα να πάνε.

Όντως πρέπει να βρεις δισκάκι με την έκδοση windows που έχεις για να κάνεις επισκευή.

Δημοσ.

Έχει βρει 5 bad sectors 95% health perf 100%

970 days power on time και estimated άλλες 771....

Να φανταστώ επειδή μάλλον το προγραμματάκι του UPS ΔΕΝ πρόλαβε να κλείσει έγκυρα τα windows και έκλεισαν απότομα την ώρα του log off χτύπησε το δίσκο και το σύστημα?....

Τώρα μπαίνω command promt και βάζω chkdsk/R ?.

Γιατί θυμάμε απο xp έβαζα τον άλλον slave και το ένα pc έφτιαχνε το άλλο εν ολίγεις....αλλά δεν είχαν ίδιο hardware μόνο ότι αρχεία έλειπαν απο το σύστημα αντέγραφε...

Το OS τώρα είναι Win7 64

Δημοσ.

Έκανα chkdsk/r αφού τέλειωσε μου έγραψε the volume is clean ωραία αλλά πάλι δεν άνοιξε την επιφάνεια εργασίας...ενώ ακούγετε ο ήχος των windows και όλα τα σχετικά ότι δουλεύουν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι τέτοιο πράγμα...βλέπω μόνο το mouse σε μαύρο φόντο...το θέμα είναι απο safe mode ...μπορώ να φτιάξω system image απο το pc που γράφω τώρα και να το χρησιμοποιήσω για το άλλο?...είναι ίδια λειτουργικά ακριβώς...

Επίσης τώρα δοκίμασα και με repair disk και μου λέει πως το recovery system tools είναι άλλη version απο αυτή που έχω εγώ στο cd των windows....δεν έχω λόγια απλά microsoft ftw

Αυτό που με τρελένει είναι πως το pc φαίνετε να δουλεύει απλά εγώ να μην βλέπω το desktop...

Επίσης ούτε format μπορώ να κάνω μιας και γράφει πως No device drivers were found. Make sure that the installation media contains the correct drivers, and then click OK αχαχαχα μιλάμε πως με πάει εντελώς γαμιόντας ....:devil: :devil: :devil:

Επεξ/σία από Waldo_Vrs
Δημοσ.

ΑΚΥΡΟ...το πρόβλημα είναι αλλού....μιας και νευρίασα έβγαλα το δίσκο και τον έβαλα στο pc που γράφω τώρα...έβγαλα απλά το ρεύμα και το sata του σκληρού που έχω σαν σύστημα και έβαλα το άλλο....το pc άνοιξε κανονικά.... ΟΠΟΤΕ τελικά το θέμα πάει στο hardware....τι έχει χτυπήσει τώρα και δεν μπορεί να μου ανοίξει την επιφάνεια εργασίας στο άλλο?....ενώ αν το βάλεις απο safe mode ανοίγει κανονικά?...πέδες help δεν βγάζω άλλη άκρη...:-(

Δημοσ.

Αν δεν είναι η οθόνη τότε το ποιο πιθανό είναι η κάρτα γραφικών,αφού ακούς πως μπαίνει στην επιφάνεια,μπορείς να δοκιμάσεις από safe mode να βγάλεις τα driver και να τα ξανά περάσεις μπας και....

Επίσης ούτε format μπορώ να κάνω μιας και γράφει πως No device drivers were found. Make sure that the installation media contains the correct drivers, and then click OK αχαχαχα μιλάμε πως με πάει εντελώς γαμιόντας ....

Αυτό να φανταστώ το βγάζει εκεί που κανονικά διαλέγεις δίσκο;;;;

Αν είναι έτσι πρέπει να κατεβάσεις τον driver για τον sata controller και να τον περάσεις ή από δισκέτα εκείνην την ώρα ή από πριν μέσα στο iso με το nlite.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπιασα το καθάρισα έκλεισε για πόση ώρα...το ανοίγω με μόνο το σκληρό του συστήματος επάνω ΑΝΟΙΞΕ κανονικά....μετά κάνω ένα restart και συνδέω επάνω και τους άλλους 3 που έχω....μου βγάζει να επιλέξω σωστό boot device οκ...βάζω το σκληρό που είναι το σύστημα...και τώρα πάλι δεν ανοίγει η οθόνη...κάνει ότι και πριν.... τι παίζει?.

Επίσης αν βγάλω τους 3 πάλι και αφήσω τώρα το δίσκο του συστήματος μόνο...ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ!!!....

Άνοιξε μια φορά...λογικά γιατί έκανε κανένα reset το bios μιας και το είχα εκτός ρεύματος πολύ ώρα?...(η μπαταρία του είναι τελειωμένη ούτος η άλλως)

Εν ολίγεις απο ότι κατάλαβα επειδή η μπαταρία της μητρικής μου είναι τελειωμένη αφού δεν κρατούσε ούτε την ώρα...όταν το έβγαλα απο τη πρίζα για κανένα 15λεπτο έκανε αναγκαστικά clear cmos οπότε και μετά άνοιξε...για μια φορά όμως...

Δοκίμασα να δω μήπως έχει φύγει καμιά μνήμη τίποτα...έκανα τεστ απο τα windows εκείνο που έχει στο recovery για τις μνήμες δεν βρήκε τίποτα....και έβαλα απο το safe mode και τους τελευταίους drivers της VGA... τίποτα...

Τι διάολο γίνετε????... :angry:

Επεξ/σία από Waldo_Vrs
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...