Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω έκκληση στους διαχειριστές για τη δυνατότητα χρήσης του tapatalk, βολεύει πάρα μα πάρα πολυ που τα έχουμε όλα μαζι τα φόρουμ εκει. Καταλαβαίνω ότι έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια για το app το δικο του του ινσομνια αλλά πολλούς από εμάς δε μας βολεύει να έχουμε διάφορα apps για φόρουμ οπότε ότι είναι μέσα στο ταπατολκ το διαβάζουμε, ενω τα αλλ´α κάπου χάνονται μέσα σε κάποιο φολντερ...ξεχνιέται κάνεις έτσι, δεν είναι εύχρηστο.

Υπάρχει κάποιος λόγος που παρουσιάσετε κόλλημα; Πραγματικά εξεπλαγην που δε σας βρήκα γιατί το σάιτ είναι κατεξοχήν στο forefront της τεχνολογίας και ένα από τα μεγαλύτερα αν όχι το μεγαλύτερο παραδοσιακά ελληνικό σάιτ, θα περίμενα αν ήταν κάποιοι στο tapatalk να σασταν εσείς.

Ευχαριστίες. Δυστυχώς όμως no tpatalk no love από εμένα, είναι θέμα χρηστικότηυας, οπότε δε θα είμαι around οπότε χαιρετώ, θα παρακολουθώ το thread όμως μήπως τυχόν και έχουμε νέα και μπορέσουμε τελικά να μπαίνουμε στο ινσομνια από το ταπα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μια χαρά είναι, θα μπορούσαμε να έχουμε και δικό μας browser ώστε να μην ανοίγει το site με άλλον. Κάθε site τον δικό του browser.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πώς μου αρέσουν αυτοί που ξεκινούν ένα νήμα, μιλώντας εξ ονόματος "πολλών", ζητούν κάτι και ταυτοχρόνως ανακοινώνουν την αποχώρησή τους γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα που είναι προαπαιτούμενη για να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Σου δίνουν ένα έξτρα κίνητρο να συζητήσεις μαζί τους.

• Like 1
Δημοσ.

@ts. Δοκιμασες να ανοιξεις το σαιτ με τον browser του κινητου σου? Σαφως πιο βολικο (κατ'εμε) και απο το insomnia app και απο το tapatalk :)

Δημοσ.

Πώς μου αρέσουν αυτοί που ξεκινούν ένα νήμα, μιλώντας εξ ονόματος "πολλών", ζητούν κάτι και ταυτοχρόνως ανακοινώνουν την αποχώρησή τους γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα που είναι προαπαιτούμενη για να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Σου δίνουν ένα έξτρα κίνητρο να συζητήσεις μαζί τους.

Εμένα μ αρέσουν αυτοί που για απάντηση δε λένε τίποτα και στραβώνουν με τη μία. Γιατί έτσι ρε παιδιά; Ναι έχω πολλούς φίλους και γνωστούς που swear bυ το ταπατολκ (και σορυ για το αγγλικό έτσι μου βγήκε) και τα φόρουμ που είναι εκει γίνονται αυτά που χρησιμοποιούν πιο συχνά λόγω ευκολίας. Γιατί να πω ψέμματα έχω κανά κίνητρο. Και δήλωσα ότι δε μου είναι πρακτικό να μπαίνω από browser στο iPad, και ξέρω ότι δε θα με βολέψει, όχι για αυτό το site, για όλα που έχω, όσα βάζω στο ταπα μου είναι εύκολη η πρόσβαση και τα δω στα local και τα θυμάμαι, τι είναι αυτά δε μας τιμάει με τη παρουσία του κλπ. Αυτό το απλό είπα, επειδη ηθελα να σας ναλλω στο ταπα και δε μπορεσα,μθα γουστάρω να μπείτε στο ταπα Τολκ για να σας διαβάζω και να συμμετέχω πιο εύκολα, άμα οι άλλοι βολεύονται με δικο σας απ ή browser και κρινεται οτι δεν υπαρχει αναγκη οκ, πάντως μερικά εκατομύρια και που χρησιμοποιούν ταπατολκ το κάνουν γιατί βολεύει πολυ και μερικές δεκάδες χιλ. Φόρουμς επίσης. Simple as that χωρίς πολλά δράματα.

@ts. Δοκιμασες να ανοιξεις το σαιτ με τον browser του κινητου σου? Σαφως πιο βολικο (κατ'εμε) και απο το insomnia app και απο το tapatalk :)

TS είναι thread starter; Με iPad είμαι, πολύ μικρά φόντ έχει στο browser, ψήρες, μπορώ να το βάλλω με άλλο browser να νομίζει ότι είμαι από desktop computer, ή να μεγάλωσω τα φόντ (όχι μόνο double tap αλλά με universal zoom) αλλά Εν τέλη πάλι θα είναι σε λάθος φόρμα συνολικά. Το απ το δικό σας με χαρά να το κατέβαζα, μόνο και μόνο να βλέπεις ελληνικές δουλείες στο Απ στοαρ αξίζει, αλλά ξέρω ότι μετά δε θα το άνοιγα γιατί θα χανόταν ανάμεσα στα 40-50 απς που χρησιμοποιω συχνά Και τα 150 που πιο σπάνια χρειάζομαι if at all.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κανένα δράμα και κανένα στράβωμα. Ούτε υπεύθυνος είμαι για το σχεδιασμό του insomnia, ούτε μου πέφτει λόγος αν θα μπει ή δε θα μπει tapatalk.

Τη γνώμη μου είπα για την παρέμβασή σου, και κυρίως για την εκ των προτέρων ενημέρωση πως δε θα μπαίνεις αν δεν έχει tapatalk και θα μας στερήσεις το love σου.

Κι αν δε σου άρεσε η γνώμη μου, vinegar. Και sorry για το αγγλικό, απλά έτσι μου βγήκε.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να κάνω έκκληση στους διαχειριστές για τη δυνατότητα χρήσης του tapatalk, βολεύει πάρα μα πάρα πολυ που τα έχουμε όλα μαζι τα φόρουμ εκει. Καταλαβαίνω ότι έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια για το app το δικο του του ινσομνια αλλά πολλούς από εμάς δε μας βολεύει να έχουμε διάφορα apps για φόρουμ οπότε ότι είναι μέσα στο ταπατολκ το διαβάζουμε, ενω τα αλλ´α κάπου χάνονται μέσα σε κάποιο φολντερ...ξεχνιέται κάνεις έτσι, δεν είναι εύχρηστο.

Υπάρχει κάποιος λόγος που παρουσιάσετε κόλλημα; Πραγματικά εξεπλαγην που δε σας βρήκα γιατί το σάιτ είναι κατεξοχήν στο forefront της τεχνολογίας και ένα από τα μεγαλύτερα αν όχι το μεγαλύτερο παραδοσιακά ελληνικό σάιτ, θα περίμενα αν ήταν κάποιοι στο tapatalk να σασταν εσείς.

Ευχαριστίες. Δυστυχώς όμως no tpatalk no love από εμένα, είναι θέμα χρηστικότηυας, οπότε δε θα είμαι around οπότε χαιρετώ, θα παρακολουθώ το thread όμως μήπως τυχόν και έχουμε νέα και μπορέσουμε τελικά να μπαίνουμε στο ινσομνια από το ταπα.

Sorry, εσένα μπορεί να σε βολεύει να τα έχεις όλα τα forum μαζεμένα σε μία εφαρμογή και μόνο αυτό, εμείς όμως προτιμούμε οι insomniacs να μη χρειάζεται να αγοράσουν κάποια εφαρμογή για να συμμετέχουν στη κοινότητα. Παράλληλα θέλουμε να έχουν όσο το δυνατόν την καλύτερη εμπειρία του site όπως για παράδειγμα με την προσθήκη αγγελιών, votes, events κ.α και να τους προσφέρουμε όσο το δυνατόν την καλύτερη εφαρμογή που να την εξελίσσουμε ανάλογα με τις ανάγκες.

Έτσι φτάνουμε στο σημείο να βάλουμε στη ζυγαριά το τι βολεύει πολύ λίγους απλά και μόνο για λόγους χρηστικότητας όπως αναφέρεις και από την άλλη όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω. Είναι προφανές που γέρνει η ζυγαριά..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...