21century Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Στο Sony Vaio που έχω στη δουλειά, ο φορητός έχει Win 7 64bit και κάνω άνετα εργασία, όμως έχω πρόβλημα επεξεργασίας σε βίντεο και άλλα κουλά. Πρώτον όταν ανοίγω το youtube δεν βλέπω βίντεο καθώς εμφανίζεται μόνο πράσινο παράθυρο ενώ ο ήχος είναι τέλειος, χρησιμοποιώ τον Ι.Ε 64BIT οπότε τι ευθύνεται, το δοκίμασα με Chrome και είναι το ίδιο. 2ον έχω εγκαταστήσει για να βλέπω τα βίντεο από την handycam με το γνωστό 64μπιτο πρόγραμμα mediap layter classic homecinema που έχει όλους τους αποκωδικοποιητές, βίντεο βλέπω αλλά κάνει διακοπες και είναι αργό. Η κάρτα γραφικών είναι η radeon series 5000 αυτόνομη. Τι να κάνω?
jim_p Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Για αρχη βαλε drivers για την καρτα γραφικων και οτι λειπει απο βιβλιοθηκες του directx. Επισης αλλαξε τα rendering options στον mpchc. Directx web installer http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35
21century Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Αρχικά στο YouTube δουλεύει άψογα μια απενεργοποιησα το hardware acceleration, τώρα για τα βίντεο τι rendering option να βάλω; Τα αρχεία της κάμερες είναι MTS.
micos000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Στο mpc πήγαινε Edit->Options και μετά Playback->Output και επέλεξε το EVR Custom Pres**
jim_p Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Αν τα αρχεια σου ειναι mts, δηλαδη βιντεο υψηλης αναλυσης aka fullhd, θες και το αναλογο pc για να τα παιξει. Πχ δεν θα παιξει σε μονοπυρηνο χωρις καποια βοηθεια απο την καρτα γραφικων για να μην κολλαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα