Προς το περιεχόμενο

OCZ Octane 128GB - 79,90E - E-Shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον εβαλα στο σταθερο και εκανα align απο εκει με το paragon alignment tool..Τα αποτελεσματα:

3038lfl.jpg

Κατι λιγο τσιμπησε αλλα οχι τιποτα τρομερο...

Αυτο που βλεπω ειναι πως περα απο το Seq.read που τρωει μπουκαλι απο το sata 2,

ι) τα 4k ειναι χαμηλα

ιι)και το Αcc.time καπως υψηλο...

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραιος! απλα μη δινεις ιδιαιτερη βαση στα benchmarks... Πχ τωρα το ξανατρεξα για πλακα και μου βγαλε καλυτερο σκορ

post-218943-0-04172000-1341157036_thumb.png

Δημοσ.

Eιχα μια μικρη υπονοια πως ο c2d στο Power Saver κατι εκοβε παρολο που ποτε δεν επιανε πανω απο 60% utilization.

Στο "Ηigh Performance" λοιπον:

2nhkf13.jpg

Kατι μαζεψε στο Acc.time...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για φρεσκια εγκατασταση, μονο η αλλαγη στο bios (αν χρειαζεται, συνηθως ειναι default) ειναι αρκετη, δεν χρειαζονται τα παραπανω. Αυτα χρειαζονται σε περιπτωση που "μεταφερετε" τα εγκατεστημενα windows απο παλιο δισκο στον νεο (πχ με clone), αλλα ετσι κ αλλιως σε αυτην την περιπτωση χρειαζονται πολλα αλλα περισσοτερα. Υπαρχουν αρκετες σελ στο ιντερνετ για tips στους ssd, μερικα μαλιστα ακομη κ για τις νεες εγκαταστασεις. Υπαρχουν και ειδικα προγραμματα-εργαλεια που αναλαμβανουν τις αλλαγες αυτες.

για νεους χρηστες, σε καθε περιπτωση, συνισταται φρεσκια εγκατασταση.

αν και έκανα φρέσκια εγκατάσταση, το msahci έχει τιμή 3..πρέπει να το αλλάξω..?

Δημοσ.

αν και έκανα φρέσκια εγκατάσταση, το msahci έχει τιμή 3..πρέπει να το αλλάξω..?

τρεξε το as benchmark

αν εχεις κατι λαθος θα σου βγαλει xxxx - bad

οταν λες το msahci = 3 εννοεις στο regedit και πιο συγκεκριμενα στο starting value ετσι?

αν ναι, εχω την εντυπωση πως θα 'πρεπε να ειναι 0 το starting value

Δημοσ.

τρεξε το as benchmark

αν εχεις κατι λαθος θα σου βγαλει xxxx - bad

οταν λες το msahci = 3 εννοεις στο regedit και πιο συγκεκριμενα στο starting value ετσι?

αν ναι, εχω την εντυπωση πως θα 'πρεπε να ειναι 0 το starting value

ακριβως εχει value 3 και εχει γινει εξ αρχηες καθαρη εγκαταστση με τις θυρες σε ahci

Δημοσ.

ακριβως εχει value 3 και εχει γινει εξ αρχηες καθαρη εγκαταστση με τις θυρες σε ahci

το as sdd benchmark τι σου εδειξε πανω για τις συνδεσεις? - ΟΚ - ΟΚ ή ειχει και καποιο - bad ?

Δημοσ.

εγώ θα πρότεινα αυτόν

Link

οταν βγηκε η προσφορα για τον octane δεν υπηρχε αυτη η προσφορα

και τωρα που υπαρχει για τον agility δεν υπαρχει για τον octane οποτε δεν

εχει και πολυ νοημα το suggestion σου mrgreen.png

Δημοσ.

το as sdd benchmark τι σου εδειξε πανω για τις συνδεσεις? - ΟΚ - ΟΚ ή ειχει και καποιο - bad ?

σου επισυνάπτω το screenshot..

για να μου πεις γενικότερα την άποψή σου..

post-93573-0-46063700-1343057435_thumb.png

Δημοσ.

σου επισυνάπτω το screenshot..

για να μου πεις γενικότερα την άποψή σου..

post-93573-0-46063700-1343057435_thumb.png

οχι μονο εισαι ΟΚ... ΠΕΤΑΣ.. μην πειραξεις τιποτα! mrgreen.pngmrgreen.pngmrgreen.pngmrgreen.pngmrgreen.png

νομιζω το msahci ειναι για intel controllers, ενω για amd ειναι ο controller amdsata που εχεις

εσυ και τα παει και τελεια μαλιστα

• Like 1
Δημοσ.

οχι μονο εισαι ΟΚ... ΠΕΤΑΣ.. μην πειραξεις τιποτα! mrgreen.pngmrgreen.pngmrgreen.pngmrgreen.pngmrgreen.png

νομιζω το msahci ειναι για intel controllers, ενω για amd ειναι ο controller amdsata που εχεις

εσυ και τα παει και τελεια μαλιστα

αρκετά καθησυχαστική η απάντησή σου..σε ευχαριστώ.. :)

και για να μην ανησυχήσουν άλλα παιδιά, ο δίσκος είναι ο vertex όχι o agility, που υπολόγιζα αρχικά να μου φέρουν.. (σε περίπτωση που βλέπουν αποκλίσεις μεγάλες στα αποτελέσματα) απλά η συζήτηση ξεκίνησε εδώ, γιατί υπολόγιζα πως θα έπαιρνα και εγώ τον agility

Δημοσ.

ρε παλικάρια για πειτε καμια ιδέα..

εχω ενα Thinkpad με S-II, i5 και θέλω να του βάλω SSD. win7 και XP dual boot

ειμαι μεταξύ

Samsung 128GB 320 series 130ε

OCZ Agility 3 Series 120GB 85ε

και του Intel 330 με 100ε (http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E174DCC5B0F588F19B8F0014C2625C7B&pa=CD18F969F56F3643816C50BFE31C4781)

Δημοσ.

φίλε μου εγώ ειλικρινά δεν μπορώ να σε βοηθήσω..πήρα ssd απλά γιατί μου είχε μείνει σαν όνομα πιο έντονα ο ocz..

δες μερικά Benchmark αν σε ενδιαφέρει τόσο και η παραμικρή διαφορά, ώστε να επιλέξεις τον οριακά καλύτερο..

οOfftopic..

άλλαξα σήμερα και ένα καλώδιο sata, έβαλα sata3 καλώδιο, αλλά τα Benchmark έκαναν ελαφρώς κοιλιά σε σχέση με πριν..

άγνωσται αι βουλαί των gb/s.. :P

Δημοσ.

ρε παλικάρια για πειτε καμια ιδέα..

εχω ενα Thinkpad με S-II, i5 και θέλω να του βάλω SSD. win7 και XP dual boot

ειμαι μεταξύ

Samsung 128GB 320 series 130ε

OCZ Agility 3 Series 120GB 85ε

και του Intel 330 με 100ε (http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E174DCC5B0F588F19B8F0014C2625C7B&pa=CD18F969F56F3643816C50BFE31C4781)

με τις "ελληνικες" τιμες που αναφερεις, ο intel ειναι η καλυτερη επιλογη.

σημ. τα XP θα στον κουραζουν τον ssd, πρεπει να κανεις πολλες χειροκινητες ρυθμισεις κ παλι δεν θα τρεχει σωστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...