@topos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Για οσους δεν προλαβανε εχω την εντυπωση πως το vfm με τους samsung 830/agility ειναι παρεμφερες. Πρακτικα απλα αγοραζεις ενα πιο μετριο δισκο ενα 20-25ευρω φθηνοτερα..
alexmm Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Για οσους δεν προλαβανε εχω την εντυπωση πως το vfm με τους samsung 830/agility ειναι παρεμφερες. Πρακτικα απλα αγοραζεις ενα πιο μετριο δισκο ενα 20-25ευρω φθηνοτερα.. δεν έχεις άδικο, απλά η διαφορά δείχνει να είναι μικρή (απ'ότι λενε οι φίλοι του φόρουμ που γνωρίζουν πολύ περισσότερα από μένα) και το 80άρι ακούγεται πολύ πιο εύκολο από το 100άρικο....
c0prse_grinder Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 πάλι καλά που έρχεται ο samsung να μου φτιάξει το κέφι γιατί έχω τσαντιστεί πολύ με τον εαυτό μου που δε το πρόλαβα Χαχα... Δεν φταις εσυ.. Ουτε μια μερα δε κρατησε η προσφορά :-/ Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Και μενα ο agility3 ειναι ο 1ος μου ssd με αποτέλεσμα να σχηματισω την αποψη πως υπαρχει μετρητης θερμοκρασίας (εστω κι αν αυτη μενει σταθερη (οντως και μενα στους 30 βαθμούς ειναι παντα)) Στον samsung παντως υπαρχει στα smart τιμη θερμοκρασιας η οποια μαλιστα δεν ειναι σταθερη αλλα μετραει πραγματικα.
john-117 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Στον samsung παντως υπαρχει στα smart τιμη θερμοκρασιας η οποια μαλιστα δεν ειναι σταθερη αλλα μετραει πραγματικα. Oh god, και που ακριβώς σε βοηθάει αυτό?
teodor_ch Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Oh god, και που ακριβώς σε βοηθάει αυτό? όπου ακριβώς βοηθάει και στους μηχανικούς
nek4d Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Oh god, και που ακριβώς σε βοηθάει αυτό? για διαγνωστικους λογους, οπως ακριβως συμβαινει στους μηχανικους δισκους, στις μητρικες, στα κουτια, στους επεξεργαστες κλπ
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 οποιος ξεφυγει εκτος θεματοςμε τετοια πραγματα και τετοιες λεξεις θα παρει και δωρο ενα ban μερικων ημερων.plz behave
Aias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Τον πηρα σημερα.Εκανα firmware update και image τον postville στον octane.Εντυπωσεις πολυ καλες μεχρι αριστες (αν φανταστει καποιος οτι τον 80gb postville τον ειχα αγορασει 200 ευρω και αυτον μολις 80) .Αψογος
@topos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Για postαρε ενα as ssd bench εαν μπορεις. Edit: Screenshot απο το δικο μου σε laptop c2d 7300/4gb ram/win x64 8 rp/~95gb ελευθερα Βλεπετε τα αναμενομενα? Y.Γ Μεχρι στιγμης περα απο install/unistall δεν εχω εντυπωσιαστει πουθενα παρολο που δεν ξαναειχα ssd(ειχα βεβαια αναβαθμισει σε 7200rpm hdd αλλα κ παλι..). Υ.Γ2 Αυτο το 31K -BAD πανω αριστερα τι σημαινει?
Aias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 τα bad μαλλον για bad sector ειναι αλλα εκανα scan disk και δεν εχει κατι.Μαλλον bug ειναι. Αν δεν βλεπεις διαφορα κατι γινεται...Τα win 7 εχεις? Πρεπει να φορτωνουν αμεσως.Εγω επειδη ηδη ειχα τον postville 80g που τον εβαλα στο λαπτοπ δεν ειδα διαφορα αλλα οταν ειχα βαλει τον postville στην θεση του μηχανικου, η διαφορα ηταν χαοτικη ιδιαιτερα στον χρονο που φορτωνουν τα windows
p_under Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Για postαρε ενα as ssd bench εαν μπορεις. Edit: Screenshot απο το δικο μου σε laptop c2d 7300/4gb ram/win x64 8 rp/~95gb ελευθερα Βλεπετε τα αναμενομενα? Y.Γ Μεχρι στιγμης περα απο install/unistall δεν εχω εντυπωσιαστει πουθενα παρολο που δεν ξαναειχα ssd(ειχα βεβαια αναβαθμισει σε 7200rpm hdd αλλα κ παλι..). Υ.Γ2 Αυτο το 31K -BAD πανω αριστερα τι σημαινει? το bad σημαίνει πως δεν έγινε aligned σωστά το λειτουργικό - φυσικά έχεις επιπτώσεις στην ταχύτητα. Κάνε μια καθαρή εγκατάσταση Windows. Αλλιώς προσπάθησε να το διορθώσεις με αυτό το tool - http://www.paragon-software.com/home/partition-alignment/
@topos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Oριστε και ενα screenshot απο crystaldisk: To γουγλισα το 31k-bad και υποδηλωνει κακο alingment του partition. H λυση->Paragon Alignment Tool 3.0 Aλλα δυστηχως μιας και εχω win8 δεν μπορει να λειτουργησει σωστα οποτε δεν μου το κανει.Θα τον πιασω κατσαβιδια και θα τον βαλω στον σταθερο να δω εαν θα μου τον κανει align εκει. Υ.Γ Ο λογος (τουλαχιστων σε μενα) που προεκυψε αυτο το 31κ-bad θεωρω πως οφειλετε στο γεγονος οτι τον εκανα format σε μηχανημα με win xp.Τον ειχα βαλει εκει για να του κανω update το firmware αλλα δεν ηταν συμβατο το προγραμματακι της ocz με xp.Οποτε το εκανα με την bootable linux διανομη απο το site της ocz.
p_under Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 κάνε μια καθαρή εγκατάσταση και όλα θα φτιάξουν. Τα 4Κ σου είναι ιδιαίτερα χαμηλά!
c0prse_grinder Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) http://www.insomnia....ost__p__4823574 φιλε με το bad στο benchmark κανε αυτη τη διαδικασια και θα φυγει ειχε το ιδιο προβλημα με τον agility 3 στο desktop. αλλα το δικο μου bad ηταν απο πανω εκει που 'χεις OK το ahci.. anyways δεν εχεις να χασεις κατι. υπαρχει μια πιθανοτητα να μην χρειαστει να ξαναβαλεις τα windows εξαρχης edit: εδω και το δικο μου screenshoot (απ'το λαπτοπ της υπογραφης μου) Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2012 από c0prse_grinder
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα