Προς το περιεχόμενο

OCZ Octane 128GB - 79,90E - E-Shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταπληκτική τιμή είναι. Αν δεν είχα ήδη δύο SSD σε RAID θα τσίμπαγα έναν. Μάλιστα, η τιμή είναι χαμηλότερη από αυτή στο Newegg...

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει απο αμαζον τον 830 στα 100€ αλλα αυτος συμφερει ακομα πιο πολυ. Ποιος απο τους 2 ειναι καλυτερος? εχουν μεγαλες διαφορες?

Δημοσ.

Σε σχεση με τον 830,πως τα παει?

Sent from my iPhone using Insomnia

Καμία σχέση αν έχεις μηχάνημα που μπορεί να αξιοποιήσει τον 830 (π.χ. σε laptop που υποστηρίζει SATA1, μη περιμένεις διαφορές για προφανείς λόγους).

Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι η χαμηλότερη τιμή που έχω δει για 128άρι (και SATA3) SSD καινούριο αυτό τον καιρό.

Αποτελεί δέλεαρ θα έλεγα αν δε τίθεται θέμα αξιοπιστίας (αρκετοί OCZ σε φτηνές σειρές ειδικά, σκάγανε στο παρελθόν χωρίς λόγο και αιτία).

Review εδώ: http://www.anandtech.com/show/5272/ocz-octane-128gb-ssd-review

Επίσης προσοχή ως προς την αναβάθμιση firmware άν έχει ήδη φορτωμένα δεδομένα/λειτουργικό: http://www.tomshardware.com/news/OCZ-Octane-Firmware-Update-SATA-6Gbs,14540.html

Δημοσ.

παιδια.. μεταξυ αυτου στα 79,90 και στου agility III στα ~81 (τα ιδια λεφτα δηλαδη..και ιδια χωρητικότητα).. ποιον προτιμουμε?! Agility ετσι?

Ναι Agility 3 μεν, για το εν λόγω κατάστημα όμως ακούγονται διάφορα όμως δε (βλέπε άλλα τόπικς).

Δημοσ.

Ναι Agility 3 μεν, για το εν λόγω κατάστημα όμως ακούγονται διάφορα όμως δε (βλέπε άλλα τόπικς).

εχω ηδη αγορασει ολοκληρη συνθεση απ'το καταστημα και ημουν ευχαριστημενος.

απλα δεν ξερω κατα ποσο θα δω διαφορα στις ταχυτητες εφοσον προοριζεται για το λαπτοπ της υπογραφης μου.. και εχω την εντυπωση οτι υποστηριζει ταχυτητες sata2. οποτε ισως του e-shop ειναι καλυτερη λυση δεδομενου οτι λεει και ετοιμοπαραδοτο και θα ειναι και χωρις μεταφορικα επειδη εχει εδω παραρτημα.

Δημοσ.

15-20 μερες λεει για τον agility.σχετικα με τον οκτανιο εχει και 3 χρονια εγγυηση,και θα κανει πολλα περασμενης τεχνολογιας λαπτοπς να πετανε (ακομα πιο hardcore ειναι να πουλησεις τον hdd του λαπτοπ που πιανει καλα λεφτα ακομα,λογω της μουφο-πλημμύρας)και τσονταροντας ενα 50αρικο εχεις ωραιοτατα 128 σφαιρατα γκιγκα.οπως παμε θα βαζουμε μουσικη και ταινιες στους ssd

Δημοσ.

Στην κεντρική σελίδα του MrSmith:

>Λόγω αλλαγών & αναβάθμισης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δε θα είναι εφικτή η παραγγελία προϊόντων έως και τις 24/06.

Δημοσ.

Στην κεντρική σελίδα του MrSmith:

>Λόγω αλλαγών & αναβάθμισης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δε θα είναι εφικτή η παραγγελία προϊόντων έως και τις 24/06.

ε ενταξει, υπομονη καποιες ωρες να ξημερωσει

Δημοσ.

ε ενταξει, υπομονη καποιες ωρες να ξημερωσει

Μην αλλάξει η τιμή τη Δευτέρα το πρωί εννοώ και χάσουν ορισμένοι την προσφορά με το Octane του eshop, εκεί θέλω να καταλήξω.

Δημοσ.

Μην αλλάξει η τιμή τη Δευτέρα το πρωί εννοώ και χάσουν ορισμένοι την προσφορά με το Octane του eshop, εκεί θέλω να καταλήξω.

Μαλλον θα προτιμησω τον octane καθως προοριζεται για λαπτοπ και απ'οσο ξερω μονο τα τελευταια τελευταια υποστηριζουν sataIII. Οποτε και ο agility και ο octane σχεδον την ιδια αποδοση θα εχουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...