xiotis1989 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω βοήθεια για μια άσκηση στον Προγραμματισμό που έχει ως στόχο την επεξεργασία εικόνας.Αν κάποιος θέλει παραπάνω πληροφορίες μπορώ να του στείλω την αναλυτική εκφώνιση της άσκησης.Ευχαριστώ
john_avlakiotis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Για σχολή είναι; Με 100 ευρώ σε φτιάχνω επιτόπου
WoodSell3r Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μπορεις να γραψεις εδω μια περιληψη της εκφωνησης, αν θελεις. Σε matlab εχεις να το υλοποιησεις; Εχεις κολλησει σε καποιο σημειο ή το "που μπορω να βρω μια βοηθεια" αναφερεται καπου αλλου;
xiotis1989 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ναι για σχολή είναι και η βοήθεια που λέω είναι κάποια σελίδα με τέτοια παραδείγματα ή ίσως κάποιο e-book που να μπορεί να με βοηθήσει. Για σχολή είναι; Με 100 ευρώ σε φτιάχνω επιτόπου Αν είχα 100 ευρώ δεν θα έψαχνα στο insomnia.. excersise3.pdf
john_avlakiotis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέχρι την 1η δεν νομίζω να προλαβαίνεις να την κάνεις, με 100 σε φτιάχνω Οκ πέρα από την πλάκα σε γενικές γραμμές δεν είναι δύσκολο: Θα ανοίγεις το .bmp με τον κλασσικό τρόπο Που σας είπαν κλπ κλπ και η πρώτη σου δουλειά θα είναι να διαβάζεις το header. Θα φτιάξεις και ένα ψευτο command line που θα δέχεται τις εντολές που σου λέει Load - save - exit - edit κλπ. Ε και μετά θα φτιάξεις τους αλγορίθμους που σου λέει, είναι πολύ απλοί. Μέσος όρος κλπ κλπ. Και δίνει και έτοιμο κώδικα.. Αν δεν ασχοληθείς μην περιμένεις πολλά.. Είναι αρκετά εύκολη
xiotis1989 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέχρι την 1η δεν νομίζω να προλαβαίνεις να την κάνεις, με 100 σε φτιάχνω Οκ πέρα από την πλάκα σε γενικές γραμμές δεν είναι δύσκολο: Θα ανοίγεις το .bmp με τον κλασσικό τρόπο Που σας είπαν κλπ κλπ και η πρώτη σου δουλειά θα είναι να διαβάζεις το header. Θα φτιάξεις και ένα ψευτο command line που θα δέχεται τις εντολές που σου λέει Load - save - exit - edit κλπ. Ε και μετά θα φτιάξεις τους αλγορίθμους που σου λέει, είναι πολύ απλοί. Μέσος όρος κλπ κλπ. Και δίνει και έτοιμο κώδικα.. Αν δεν ασχοληθείς μην περιμένεις πολλά.. Είναι αρκετά εύκολη Οκ θα την κοιτάξω όσο μπορώ και αν δω οτι δεν μπορώ θα σε ενημερώσω μέχρι αύριο για την προσφορά σου..
masterakos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Καλά ρε! θα του δώσεις 100 ευρώ; Αντιπροσφορά στην προσφορά του 90 Ευρώ ΜΟΝΟ ! Και εάν έπεται συνέχεια τότε καθορίζω : Προσφορά μου = (Καλύτερη προσφορά όλων - 1) Αν προσφορά μου < 20 Άκυρο !
john_avlakiotis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Κοίτα να δεις θα μας φάνε και την δουλειά... Έλα έλα Τελικά κατάφερες τίποτα; Κόλλησες πουθενά με την εργασία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα