Aggeluska Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 καλησπερα , εδω και λιγες μερες το πισι μου σηκωνει βαριες θερμοκρασιες. Απο οτι εχω παρει πρεφα η ψυχτρα μου τα εχει φτυσει, την εχω και παρα πολλα χρονια. οποτε θελω να μου πρωτεινεται μια ψυχτρα η οποια να κανει την καλη δουλεια αλλα να μην ειναι πολυ ακριβη. εχω επεξαργαστη QUAD CORE και κουτι MIDI. η ψυτρα που εχω τωρα ειναι αυτη
Chris92 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 κοιταξε η ψυκτρα μαλλον δυσκολο να τα φτυσει.σου προτεινω να λυσεις τον υπολογιστη,να βγαλεις τη ψυκτρα να το καθαρισεις ,να προμηθευτεις νεα θερμοαγωγιμη παστα και να ξανατοποθετησεις τη ψυκτρα με καινουργια παστα.αν εχεις πολλα χρονια να αλλαξεις παστα τοτε σιγουρα θα δεις μεγαλη διαφορα στις θερμοκρασιες
duffyduck Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Απλα καθαρισμα θελει και νεα παστα, μια χαρα ψυκτρα εχεις. Ποσα χρονια εχεις να το καθαρισεις γενικα το PC ?
Aggeluska Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 1 φορα τον μηνα το λυνω και του κανω συντηριση. το κουτακι ειναι πεντακαθαρο μεσα. και παστες κ ολα τα εχω αλαξει μεχρι και που τα εχω ξεσκονισει. καθε καλοκαιρι η θερμοκρασια ητανε κομπλε φετος γαμ@@@@.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα