gpelekanos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Σήμερα ξέθαψα το παλιό μου psp fat με firmware 5.00 Μ33-3 , επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ με το σπορ θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε με ποιο firmaware μπορώ να το αναβαθμίσω και αν υπάρχει κάποια πηγή που μπορώ να ενημερωθώ. Φαντάζομαι όλα αυτά τα χρόνια θα έχουν βελτιωθεί πολύ τα πράγματα Σας ευχαριστω!!!
p8grs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Εγω θα σου προτεινα να περνουσες την oficial εκδοση λογισμικου με ενα update απλο σαν να μην φορουσε cfw και μετα περνας ενα ημιμονιμο σπασιμο και εισαι μια χαρα. Στον κοσμοτου Μ33 τα πραγματα ειναι τα ιδια εδω κ πολλαααα χρονια . Η τελευταια εκδοση ειναι η 5.00m33-7. Το ημιμονιμο σπασιμο ειναι εδω. Ειναι απο τον http://wololo.net . Αυτος αν δεν κανω λαθος εσπασε το ps3 για πρωτη φορα. Ειναι πολυ αξιοπιστο σπασιμο. Και χωρις να σου χαλαει την μπαταρια οπως κανει το m33 εμενα μου εχει χαλασει 2 μπαταριες σε psp fat και με το ημιμονιμο σπασιμο ειμαι μια χαρα .
panbil Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 αφου ειναι φατ μπορει να το κανει και μονιμο το σπασιμο 6.60 pro-b10
gpelekanos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 αφου ειναι φατ μπορει να το κανει και μονιμο το σπασιμο 6.60 pro-b10 Σας ευχαριστώ πολύ, εχω περάσει μόνιμα την 6.60
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα