Simos805 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Πώς γίνεται να φτιάξω λογαριασμό στο iTunes Store χωρίς πιστωτική κάρτα? Όταν φτάνω στην επιλογή κάρτας δεν μου έχει την επιλογή "None".
angmar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Βρες μια δωρεάν εφαρμογή, "αγόρασέ" την και πάτα μετά τη δημιουργία λογαριασμού. Με αυτόν τον τρόπο θα σου εμφανιστεί η επιλογή none.
Simos805 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Βρες μια δωρεάν εφαρμογή, "αγόρασέ" την και πάτα μετά τη δημιουργία λογαριασμού. Με αυτόν τον τρόπο θα σου εμφανιστεί η επιλογή none. Όταν πάω να "αγοράσω" μια εφαρμογή, μου λέει "This Apple ID has nit yet been used with itunes Store. Please review your account information." και μου έχει να επιλέξω Review και Cancel. Όταν πατάω Review μου λέει να πατήσω Continue, μετά να κάνω Agree τους όρους χρήσης και μετά να επιλέξω κάρτα, χωρίς να έχει την επιλογή None.
angmar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Κάνε logout και κάνε νέα apple id με τον τρόπο που σου είπα παραπάνω (δηλαδή πρώτα αγορά free εφαρμογής και new apple id, ή ό,τι αντίστοιχο λέει). Αυτή που δημιούργησες παράτα την γιατί δε θα σου δώσει επιλογή να μη βάλεις κάρτα.
Simos805 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Κάνε logout και κάνε νέα apple id με τον τρόπο που σου είπα παραπάνω (δηλαδή πρώτα αγορά free εφαρμογής και new apple id, ή ό,τι αντίστοιχο λέει). Αυτή που δημιούργησες παράτα την γιατί δε θα σου δώσει επιλογή να μη βάλεις κάρτα. Μου λέει ότι το mail που έβαλα έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε λογαριασμό Apple. Πρέπει να φτιάξω άλλο mail? Γιατί δε βγάζεις μια προπληρωμένη? Είναι εύκολο?
hawkpilot Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ... Είναι εύκολο? Πανεύκολο. Πας σε μία Πειραιώς ή Κύπρου με την ταυτότητά σου και λίγα ευρώ μαζί σου και σε λιγότερο από 30 λεπτά είσαι έτοιμος. Να γνωρίζεις ότι κάθε φορά που τη "φορτίζεις" η τράπεζα σου κρατά προμήθεια και κάθε φορά που την ανανεώνεις (λογικά κάθε 2+ χρόνια) έχεις έξοδα ανανέωσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα