haris013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 καλησπερα μιας και κακαροσε το φλασακι μου(ενα απλο kingston 8gb) σκεφτομαι να παρω αλλο και κατι καλυτερο οσο αφορα την ταχυτητα και την χωρητικοτητα. επειδη χρισημοποιω συχνα το φλασακι για να περναω καμια ταινια,bootable usb.μικροαρχεια,εγγραφα και κανα παιχνιδι σε iso,θελω κατι σχετικα γρηγορο(για τα λευτα που διαθετω παντα) και αν μπορει να ειναι λιγακι ανθεκτικο σε περιπτωση πτωσης θα με βολευε απιστευτα,αν και δεν αποτελει πρωτευον κριτιριο. αυτο που ηδη ειχα ειναι Link οποτε οποιοδηποτε ποιο γρηγορο απο αυτο και χωριτηκοτητα απο 8gb και πανω με βολευει. αγωρα worldwide αρκει να βρω κατι που να αξιζει σε καλη τιμη. budget 25-30 ευρο υπαρχει τιποτα? edit: omg καποιος να διορθωσει τον τιτλο,εκεκταμενη ταχυτητα
haris013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 εχεις στον υπολογιστη θυρα για usb 3.0 ? οχι αλλα ο μελλοντικος θα εχει.. υπαρχει προβλημα αμα παρω usb 3 φλασακι αλλα να το χρισημοποιω σε usb 2?παιζουν μεγαλες απολιες στην ταχυτητα?
Voodooman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Αυτό πρέπει να είναι καλό. Δεν είναι το γρηγορότερο, αλλά είναι αρκετά γρήγορο και λογικά θα φοράει καλής ποιότητας τσιπάκι. Αλουμινένιο, ανθεκτικό και (για εμένα) το πιο μουράτο από όλα τα φλασάκια.
haris013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Αυτό πρέπει να είναι καλό. Δεν είναι το γρηγορότερο, αλλά είναι αρκετά γρήγορο και λογικά θα φοράει καλής ποιότητας τσιπάκι. Αλουμινένιο, ανθεκτικό και (για εμένα) το πιο μουράτο από όλα τα φλασάκια. πολυ μουρη! μαλλον αυτο θα αγωρασω! ευχαριστω πολυ!υπαρχει και καποιο αλλο η να παω στο corsair?
spyros__ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 μπορεις να παρεις το ιδιο σε 16GB ή για κατι ποιο φτηνο ( στα 16GB ) δες και αυτο, που ειναι επισης ανθεκτικο!
haris013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ειμαι αναμεσα σε αυτο http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/Corsair/Corsair-16GB-Voyager-GT-USB-3.0-Flash-Drive και αυτο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005MHN6K2/ref=s9_simh_gw_p147_d0_g147_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=0TQAMCST8JNYS0X7BX41&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128473&pf_rd_i=468294 ποιο απο τα δυο λετε? με ενδιαφερει η αξιοπιστια του κυριως,μην ψοφησει αμεσως και να μεταφερει σχετικα γρηγορα,οσο για την ποιοτιτα και τα 2 ειναι καλα απλα υπερεχει το survivor να πω οτι θα χρισημοποιηται απο pc με usb 2 και οχι 3(ακομα)
spyros__ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 το δευτερο ειναι πιο ανθεκτικο αλλα το πρωτο εινει usb 3.0 και δεν νομιζω να καταπονεθει και τοσο πολυ... οποτε αποψη μου ειναι το πρωτο...
haris013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 το δευτερο ειναι πιο ανθεκτικο αλλα το πρωτο εινει usb 3.0 και δεν νομιζω να καταπονεθει και τοσο πολυ... οποτε αποψη μου ειναι το πρωτο... και τα δυο ειναι usb 3 αλλα το voyager gt τρωει ακυρο γιατι μονο παραπονα ακουγονται!!! τα περισσοτερα χαλασαν στην πρωτη μερα χρησης και τα αντικατεστησε η corsair,πως εγινε αυτο,εχει παραδοση η corsair σε οτι αφορα μεσα αποθηκευσης και μνημες.. το survivor εχει μονο θετικα ως τωρα,δεν εχω βρει καποιο προβλημα ακομα
antonl Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Από άποψη ανθεκτικότητας, το πρώτο δεν καταλαβαίνει από πτώσεις. Το αντίστοιχου σχεδιασμού usb2, μου χε πέσει άπειρες φορές. Το κακό είναι πως επειδή έχει λαστιχένιο σώμα, δεν το ακούς όταν πέφτει (κι έτσι το χασα).
haris013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Από άποψη ανθεκτικότητας, το πρώτο δεν καταλαβαίνει από πτώσεις. Το αντίστοιχου σχεδιασμού usb2, μου χε πέσει άπειρες φορές. Το κακό είναι πως επειδή έχει λαστιχένιο σώμα, δεν το ακούς όταν πέφτει (κι έτσι το χασα). αρα το voyager gt δεν εχει προβλημα στις πτωσεις? γιατι αυτο με ενδιαφερει κυριως,το αν ειναι αδιαβροχο δεν με χαλαει αλλα δεν το εχω και για κριτιριο. να ρισκαρω και να παρω το voyager gt? για το τσιπακι του ακουγεται συνεχεια οτι κατι παθαινει και σταματαει να λειτουργει
antonl Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Το μόνο σίγουρο είναι πως αντέχει τις πτώσεις. Το χα σε τσαντάκι μέσης στο ίδιο τσεπάκι μαζί με τα κλειδιά και σχεδόν όποτε τα βγαζα, αυτό βρισκόταν στο πεζοδρόμιο. Δε ξέρω αν είναι αδιάβροχο αλλά απ ό,τι θυμάμαι το λαστιχένιο καπάκι εφάρμοζε αρκετά καλά στη θέση του, οπότε ψιλοβρέξιμο σίγουρα τ αντέχει. Τώρα αν το βάλεις και στο πλυντήριο δεν ξέρω :Ρ Για την ταχύτητα/αξιοπιστία δε γνωρίζω κάτι για την usb3 έκδοση.
haris013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Το μόνο σίγουρο είναι πως αντέχει τις πτώσεις. Το χα σε τσαντάκι μέσης στο ίδιο τσεπάκι μαζί με τα κλειδιά και σχεδόν όποτε τα βγαζα, αυτό βρισκόταν στο πεζοδρόμιο. Δε ξέρω αν είναι αδιάβροχο αλλά απ ό,τι θυμάμαι το λαστιχένιο καπάκι εφάρμοζε αρκετά καλά στη θέση του, οπότε ψιλοβρέξιμο σίγουρα τ αντέχει. Τώρα αν το βάλεις και στο πλυντήριο δεν ξέρω :Ρ Για την ταχύτητα/αξιοπιστία δε γνωρίζω κάτι για την usb3 έκδοση. διαβαζω στα reviews του αμαζον οτι οι περισοτεροι που το πειραν χαλασε στην πρωτη μερα και σταματησε να λειτουργει/ανταποκρινεται μαλιστα πολλοι γραφουν οτι ειναι factory fault Και το στειλαν πισω,γι'αυτο ρωταω μην το παρω τσαμπα και ταλεπορουμαι.. καποια αλλη προταση απο και απο αλλη εταιρια σε χαμηλοτερη τιμη(γυρω στα 15-20) υπαρχει? θελει και ο bro μου τωρα και με πριζει ως συνηθως να του βρω... edit:ακυρο βρηκα του αδερφου μου ενα απλο 32αρι μιας και δεν το νοιαζουν οι ταχυτητες.. εμενα ομως το ματι μου επαισε εδω http://www.amazon.co.uk/Transcend-TS32GJF600-JetFlash-Hi-Speed-Flash/dp/B002WE6CN6/ref=cm_cr_pr_product_top ειναι usb 2 αλλα εχει πολυ καλες κριτικες και για την ταχυτητα.. αξιζει να παω στα 32 gb σε αυτο η να παρω το survivor στα 16gb ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα