Προς το περιεχόμενο

Neo V vs IDEOS X5 vs Motorola FIRE XT vs ZTE Blade ΙΙ vs...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με γεια, αλλά που κερδίζει σε επεξεργαστή ακόμα προσπαθώ να καταλάβω.. (ίσα ίσα από τη μαμά του, χωρίς ξεκλείδωμα τρέχει στα 800 όταν το neov. είναι στα 1000) Όχι ότι συμφωνώ σε όλα τα υπόλοιπα αλλά τέλος πάντων, εμφάνιση και ποιότητα είναι λίγο υποκειμενικά..

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Ευχαριστώ!

Ο Cpu του Pro είναι στο 1Gz, και ειναι διαφορετικός απο αυτόν που φοράει το απλό X5 (δεν είναι άπλα ο 800αρις υπερχρονισμένος) και απ ότι έχω διαβάσει και στο myphone ανεβαίνει στα 1,8Gz απροβλημάτιστα!

Σχετικά με την ποιότητα κατασκευής, συνέχεια διάβαζα για το Neo V ότι έχει τριξίματα απο την κακή συναρμογή των πλαστικών, στην τελική επιλογή μου έπαιξε ρόλο και το οτι με το X5 μπορείς να παίξεις πιο εύκολα με διάφορες ρομ,

συν το υψηλό SAR που δίνουν για το SE.

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Ο Cpu του Pro είναι στο 1Gz' date=' και ειναι διαφορετικός απο αυτόν που φοράει το απλό X5 (δεν είναι άπλα ο 800αρις υπερχρονισμένος) και απ ότι έχω διαβάσει και στο myphone ανεβαίνει στα 1,8Gz απροβλημάτιστα!

Σχετικά με την ποιότητα κατασκευής, συνέχεια διάβαζα για το Neo V ότι έχει τριξίματα απο την κακή συναρμογή των πλαστικών, στην τελική επιλογή μου έπαιξε ρόλο και το οτι με το X5 μπορείς να παίξεις πιο εύκολα με διάφορες ρομ,

συν το υψηλό SAR που δίνουν για το SE.[/quote']

Α Οκ, νόμιζα πηρες το απλο, για το pro όντως ισχύει για τη cpu αυτο που γραφεις. Αν έχεις σκοπό να το πειραξεις σιγουρα γίνεται γρηγορότερο απο το neov. Πρακτικά βεβαία αν το ανεβασεις θα έχεις πρόβλημα με την μπαταρια που θα τελειώνει πολυ γρήγορα..

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

• Moderators
Δημοσ.

Μπα αφου δεν αυξανουμε την ταση λειτουργιας, η διαφορά ειναι ελαχιστη, αφου ετσι κι αλλιως το 90% του χρονου του τον σπαταλαει idle...

Περαν τουτου, με 3 ευρω παιρνεις και δευτερη μπαταρια απο το ebay με δωρεαν μεταφορικα. :)

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!

Τελικά πήρα το X5 Pro, έκρινα ότι κέρδιζε το Νέο V στα σημεία

επεξεργαστή,

ποιότητα κατασκευής,

λόγος οθόνης,

εσωτερική μνήμη,

εμφάνιση (που είναι καθαρά υποκειμενικό),

και φυσικά η παραμετροποίηση του X5!

Το HDMI του Νέο V και το Usb host δεν θα τα χρησιμοποιούσα ποτε έτσι και αλλιώς.

king2009, επειδή βλέπω οτι το κατέχεις το θέμα (και επειδή είναι η πρώτη μου επαφή με android) ίσως να χρειαστώ τη βοήθεια σου στο να πάω από την 2.2.2 στην 2.3.5 και μετά στην 2.3.6 του Kalo,

(γραφείς κ στο myphone?)

Σας ευχαριστώ και πάλι!

Ότι χρειαστείς φίλε μου στείλε μου pm θα χαρώ να σε βοηθήσω.Ναι γράφω και στο myphone με το ίδιο name.Πέρνα μια βόλτα απο το myphone και αρχικά δοκίμασε την 2.2 Αbsolute του φίλου gkalen που είναι απίστευτη και αν δεν σου αρέσει τότε πας είτε για miui είτε για cm7 είτε για την rom του kalo.Τέλος χθες βγήκε και official ics που είναι πάρα πολύ καλή.Η 2.2 να πω ότι έχει κανονικά tv out μέσω rca.Ελπίζω να το χαρείς το τηλέφωνο στο έπακρο γιατί πραγματικά είναι πολύ καλό.

Υπάρχει και το Alcatel OT-995

που είναι καλυτερο από όλα τα προαναφερθέντα. ;)

Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA

To Alcatel δεν έχει καμία υποστήριξη απο xda.Στο myphone μόνο αρνητικά διαβάζω.Επειδή έχει μεγαλύτερη οθόνη δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερο.

Δημοσ.

Ότι χρειαστείς φίλε μου στείλε μου pm θα χαρώ να σε βοηθήσω.Ναι γράφω και στο myphone με το ίδιο name.Πέρνα μια βόλτα απο το myphone και αρχικά δοκίμασε την 2.2 Αbsolute του φίλου gkalen που είναι απίστευτη και αν δεν σου αρέσει τότε πας είτε για miui είτε για cm7 είτε για την rom του kalo.Τέλος χθες βγήκε και official ics που είναι πάρα πολύ καλή.Η 2.2 να πω ότι έχει κανονικά tv out μέσω rca.Ελπίζω να το χαρείς το τηλέφωνο στο έπακρο γιατί πραγματικά είναι πολύ καλό.

Έχω ρώτησει στο myphone στο επίσημο του X5 Pro και μετά και από την καθοδήγηση των παιδιών το έλυσα το διαδικαστικό! Τώρα μένει να αποφασίσω που θα παίξω, να πάω στην custom του Kalo και να περιμένω αργότερα για την ics (για τυχών βελτιώσεις κλπ) ή να περάσω κατευθείαν την ICS?

περί miui και cm7 δεν κατέχω! (1-2 μέρες με android, δεν εχω ψαχτεί πλήρως ακόμα!)

εκδόσεις custom rom είναι?

Thanks!

Δημοσ.

Έχω ρώτησει στο myphone στο επίσημο του X5 Pro και μετά και από την καθοδήγηση των παιδιών το έλυσα το διαδικαστικό! Τώρα μένει να αποφασίσω που θα παίξω' date=' να πάω στην custom του Kalo και να περιμένω αργότερα για την ics (για τυχών βελτιώσεις κλπ) ή να περάσω κατευθείαν την ICS?

περί miui και cm7 δεν κατέχω! (1-2 μέρες με android, δεν εχω ψαχτεί πλήρως ακόμα!)

εκδόσεις custom rom είναι?

Thanks![/quote']

Όπως στα είπε και ο sofoklas στο myphone.Αν θες του kalo θα πας official 2.3.5 έπειτα recovery 5.0.2.7 και έπειτα περνάς όποια rom θέλεις.Για μένα οι καλύτερες είναι οι miui.Είναι οι πιο όμορφες με άπειρα θέματα που αλλάζουν όλο το κινητό.Επίσης οι cm7 απο cyanogen έχουν και εκίνες τα δικά τους καλούδια.Για ics λέω να περιμένουμε ακόμα να διορθωθούν τα όποια bugs υπάρχουν και να βγουν και οι πρώτες roms βασισμένες στην official ics.

Sent from my u8800pro using Insomnia

Δημοσ.

To Alcatel δεν έχει καμία υποστήριξη απο xda.Στο myphone μόνο αρνητικά διαβάζω.Επειδή έχει μεγαλύτερη οθόνη δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερο.

Ορισμένες συσκευές δεν χρειάζονται υποστήριξη για custom ROM.

Όπως και να έχει είναι ένα πολύ γρήγορο τηλέφωνο out of the box και υπερπλήρες.

Έχει έναν υπέροχο 3D stock launcher και 2 μέρες που το τεστάρω δεν έχει διαμαρτυρηθεί.

Δεν μπορώ παρά να το προτείνω.

Αν αυτοσκοπός είναι οι custom roms τότε τα Galaxy S/SII/SIII καθώς και τα Nexus, είναι μονόδρομος.

πχ ήδη έχει ξεκινήσει το project porting του Android 4.1 JB στο Galaxy S.

Μιλάμε για συσκευές που θα υποστηρίζονται σε βάθος διετίας+ με κουστουμάκια.

Αυτά από εμένα και καλές αγορές!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...