zeonecro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα.. ψάχνω για ένα πάρα πολύ καλό πρόγραμμα που να φτιάχνω dvd ταινίες αν είναι δυνατόν να μπορώ να κάνω αλλαγές στα μενού πχ πως να φαίνεται το backround του μενού τον υποτίτλων και αλλά διάφορα.. Ήδη χρησιμοποιώ ένα τέτοιο πρόγραμμα το ConvertXToDvd αλλά είναι αργό και γενικότερα θα θελα να χε περισσότερα...
deesnider Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 το ConvertXToDvd αλλά είναι αργό Το ConvertXToDvd δεν είναι ούτε «αργό», ούτε «γρήγορο», όπως και τα περισσότερα προγράμματα άλλωστε. «Αργός»/«Γρήγορος», είναι ο εκάστοτε υπολογιστής. Αν ένα μηχάνημα «σέρνεται» από πλευράς hardware, το πρόγραμμα από μόνο του δε μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση. Πόσο μάλλον το ConvertXToDvd, του οποίου η δουλειά είναι αρκετά ζόρικη. Για τις περισσότερες δυνατότητες που ζητάς, σίγουρα θα υπάρχουν πιο «φορτωμένα» προγράμματα, αλλά καλύτερα θα είναι να σου απαντήσει κάποιος που τα γνωρίζει.
zeonecro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Το hardware του υπολογιστή μου είναι παραπάνω από μια χαρά.Και δεν έχω ένα αλλά τρεις και πίστεψε με δεν υπάρχει διαφορά ούτε όταν το βάζω στο χαμηλότερό(i2 core 4gb ddr2 ram ktl)pc hardware που διαθέτω ούτε στο υψηλότερο(i7 core 8gb ddr3 ktl ktl). Ξέρω πότε ένα πρόγραμμα σέρνεται από το hardware. Ίσως να έχω θέμα με την έκδοση του συγκεκριμένου προγράμματος πολλά άλλα μπορεί να υπάρχουν.. αλλά δεν γίνεται για να φτιάξω μια ταινία στο anyvideo converter 10-15 λεπτά και την ίδια ακριβώς στο ConvertXtoDvd να μου κάνει 3 ώρες κυριολεκτικά..(και δεν προτιμώ το anyvideo γτ είναι πολύ απλό για την δουλειά που θέλω να κάνω)
deesnider Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Το hardware του υπολογιστή μου είναι παραπάνω από μια χαρά.Και δεν έχω ένα αλλά τρεις και πίστεψε με δεν υπάρχει διαφορά ούτε όταν το βάζω στο χαμηλότερό(i2 core 4gb ddr2 ram ktl)pc hardware που διαθέτω ούτε στο υψηλότερο(i7 core 8gb ddr3 ktl ktl). Ξέρω πότε ένα πρόγραμμα σέρνεται από το hardware. Ίσως να έχω θέμα με την έκδοση του συγκεκριμένου προγράμματος πολλά άλλα μπορεί να υπάρχουν.. αλλά δεν γίνεται για να φτιάξω μια ταινία στο anyvideo converter 10-15 λεπτά και την ίδια ακριβώς στο ConvertXtoDvd να μου κάνει 3 ώρες κυριολεκτικά..(και δεν προτιμώ το anyvideo γτ είναι πολύ απλό για την δουλειά που θέλω να κάνω) Για το ConvertXtoDvd, με βλέπεις τόσο «κάθετο» σ' αυτά που λέω διότι, από το 2005 μέχρι σήμερα, αποτελεί τη σχεδόν αποκλειστική απασχόληση του εκάστοτε υπολογιστή μου, αφού έχω φτιάξει κάτι χιλιάδες dvd μ' αυτό. Από τον p4 2.8, στον core2duo e8400 3.0 και στη συνέχεια στον i5 2500k, είδα χαώδεις διαφορές στην ταχύτητα μετατροπής. Πιθανότατα έχεις όντως πρόβλημα με την έκδοση που χρησιμοποιείς, ή υπάρχει κάποιο άλλο θέμα, άσχετο με το πρόγραμμα. Τρεις ώρες ( ;;; ) δεν είχα δει ούτε με τον p4. Γύρω στη μία ώρα ήθελε ο ...παλαίμαχος για να φτιάξει ένα dvd από 2 συνηθισμένα avi των 700mb, όταν ο e8400 το ξεμπέρδευε σε περίπου 30 λεπτά και ο 2500k σε ...10-15, βαριά βαριά. Αν υπολογίσεις ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να ρυθμιστεί προκειμένου να εξαντλεί την ισχύ του επεξεργαστή και να απασχολεί όλους τους διαθέσιμους πυρήνες (προσωπικά, επειδή κάνω συνεχείς μετατροπές και με απασχολεί ιδιαιτέρως η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου, με αυτές τις ρυθμίσεις το δουλεύω), καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι η αιτία του «δεν υπάρχει διαφορά από το χαμηλότερο στο υψηλότερο», πρέπει να αναζητηθεί αλλού και όχι στο ίδιο το πρόγραμμα.
micos000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Κι εγώ θα συμφωνήσω ότι 3 ώρες είναι υπερβολικές (για τον i7 είναι ανεπίτρεπτες). Υπάρχουν βέβαια προγράμματα dvd authoring αλλά δεν είναι ούτε απλά στον χειρισμό ούτε πιο γρήγορα. Το encoding απασχολεί σχεδόν αποκλειστικά τον επεξεργαστή και εξαρτάτε από αυτόν, εκτός αν έχει το πρόγραμμα δυνατότητα να εκμεταλλεύεται μια γρήγορη κάρτα γραφικών, π.χ. μέσω cuda για τις κάρτες της nvidia. Κάτι τέτοιο κάνει το any video converter που αναφέρεις. Boost video conversion speed up to 6X faster with CUDA acceleration Το ConvertX δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Πάντως αν θέλεις σωστή δουλειά με τα μενού δες προγράμματα όπως το adobe encore, dvd architect, dvd maestro, sonic scenarist, dvd lab pro, dvd styler (δωρεάν). Όλα είναι περίπλοκα στην εκμάθηση αλλά έχουν επαγγελματικά αποτελέσματα (το styler δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω τα αποτελέσματα του).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα