kostas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Εξεραγει μονο του http://www.reuters.com/article/2012/06/22/us-samsung-galaxy-idUSBRE85L08H20120622
arxaggelos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Όλοι το λέγαμε ότι όταν βγει αυτό το κινητό θα κάνει ΜΠΑΜ.
nikoskon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Η είδηση αναφέρει πως το τηλέφωνο ήταν επάνω σε βάση μέσα στο αυτοκίνητο κοντά στο σύστημα θέρμανσής κλπ κλπ... Πάντως η Samsung πλέον δεν διαφέρει σε κάτι από την Apple όσον αφορά την "διαφήμιση". Εξερράγη λοιπόν το καλύτερο Galaxy ever!!! Sent from Galaxy S using Vf HSPA plus Insomnia v2
kouklakis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δεν θυμαμε που το διαβασα αλλα εγινε απο βραχυκυκλωμα μαιμου φορτιστη αυτοκινητου
oldnew Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Πάντως η Samsung πλέον δεν διαφέρει σε κάτι από την Apple όσον αφορά την "διαφήμιση". Απολύτως σε τίποτα δε διαφέρει. Ούτε στη διαφήμισή ούτε στη δυσφήμιση.. Όταν τα εγραφα εγω κάποτε όμως διαφωνούσαν πολοι.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
tsourakis13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ας μου δώσουν ένα τσάμπα, κι ας κάνει και ατομική έκρηξη..!!! :mrgreen:
mac_mac Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Όλοι το λέγαμε ότι όταν βγει αυτό το κινητό θα κάνει ΜΠΑΜ.
REDODIN7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Το κινητό είναι μια χαρά μάλλον αυτός έκανε παπάρια εμενα όταν παίζω απαιτητικά games μου υπερθερμαίνεται ελάχιστα αλλα εδώ υπερθερμαίνομαι εγώ με τέτοια ζέστη .
Meraklis56 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Έχουν πει πως νομίζουμε πως υπερθερμαίνεται λόγω του πλαστικού,επειδή είναι λεπτό,περνάει η θερμότητα στα δάχτυλα μας.Εφόσον δεν είναι επικίνδυνο,και το αφήνει η Samsung τότε δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Ps.Μερικοί kernel έχουν υποχρονίσει την κάρτα γραφικών για αυτόν τον λόγο,αλλά λένε πως αν θες,την επαναφέρεις στις αρχικές ρυθμίσεις.
lampisch Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 λιγο περιεργο!! Sent from my iPhone using Insomnia
dimos47ki7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 κανενας υπαλληλος της apple θα ηταν βαλτος για να κανει δυσφημιση χαχαχα τρεχουν και οι δικαστικες διαμαχες της apple με τη samsung για τα tablet αυτη την περιοδο... θα μου πεις η apple εχει δικαστικες διαμαχες με τους περισσοτερους ανταγωνιστες της (ειναι κι αυτος ενας τροπος να κοψεις πωλησεις απο τους αντιπαλους )
Captain Nemo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Εγώ πιστεύω οτι ήταν κανένας επιστήμονας απο το CERN και αναπαρήγαγε το BIG BANG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα