Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ένα ρουτερ tp link και αγόρασα και ένα linksys w200g που το είχαν προσφορά.Θέλω να τα συνδέσω access point.Πως γίνεται η σύνδεση γιατί δεν έχω ιδέα?γίνετε να συνδεθούν τα 2ρουτερ μέσω wireless

Ειναι εφικτό αυτό χωρίς να συνδεθούν μέσω λαν καλωδίου.θέλω από τον πρώτο όροφο να πιάνει ασύρματο σε όλο το δεύτερό όροφο

Δημοσ.

Μπορεί να συμβεί αυτό που λες να τα συνδέσεις ασύρματα και να έχει ο ένας όροφος internet μέσω router και ο άλλος μέσω access point..

Δημοσ.

Κάποιος αν έχει γνώση σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και να γράψει τη διαδικασία τι πρέπει να κάνω για να τα συνδέσω?

Δημοσ.

Κοίτα είναι απλή η διαδικασία..

Αρχικά τοποθετείς το access point εκεί που είναι το router συνδέεις το router με το access point (μέσω Ethernet) και αφού είναι και τα δύο σε λειτουργία μπαίνεις από το pc στην ip του access point κάνεις μια αναζήτηση βρίσκεις το router σου (μέσω wifi) μετά τα συγχρονίζεις και τέλος εάν έχεις βάλει κωδικό στο router βάζεις τον ίδιο και στο access point. Πιστεύω να βοήθησα.. για οτιδήποτε πες μου..

Εδώ σου παραθέτω πιο αναλυτικές πληροφορίες.. ^_^

Δημοσ.

συνδέεις το router με το access point (μέσω Ethernet)

γίνετε να συνδεθούν τα 2ρουτερ μέσω wireless

Ειναι εφικτό αυτό χωρίς να συνδεθούν μέσω λαν καλωδίου.

Ο φιλος ζηταει να συνδεθουν ασυρματα. Αυτο για να γινει, θα πρεπει να υποστηριζουν WDS και τα δυο.

Δημοσ.

Κοίτα είναι απλή η διαδικασία..

Αρχικά τοποθετείς το access point εκεί που είναι το router συνδέεις το router με το access point (μέσω Ethernet) και αφού είναι και τα δύο σε λειτουργία μπαίνεις από το pc στην ip του access point κάνεις μια αναζήτηση βρίσκεις το router σου (μέσω wifi) μετά τα συγχρονίζεις και τέλος εάν έχεις βάλει κωδικό στο router βάζεις τον ίδιο και στο access point. Πιστεύω να βοήθησα.. για οτιδήποτε πες μου..

Εδώ σου παραθέτω πιο αναλυτικές πληροφορίες..

αν παιζει Repeater το tp link δεν χρειαζεται καν να τα συνδεσει με καλωδιο μεταξυ τους.εχει μεσα επιλογη site survey για να βρει το adsl router και να συνδεθει σε αυτο.επισης πρεπει να προσεξει με ip τι γινεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...