dimi.d Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 καλησπερα παιδια απο lion 10.7.4 που ειχα ,εβαλα mountain lion developer 3(10.8) ... τωρα στο ιντερνετ βλεπω developer 4 (mountain lion) ποια η διαφορα? το εχω κατεβασει, να το κανω install; η ειναι το ιδιο απλα εχει και τα update που εκανα (μεσω του app store) ; ευχαριστω
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Ακριβώς σήμερα ένας φίλος μου έλεγε για κάποια προβλήματα με το 4. Αυτές οι εκδόσεις είναι δοκιμαστικές κ καλό είναι μόνο αν έχουμε την πολυτέλεια να τις βάζουμε σε ξεχωριστό δίσκο για την εμπειρία να τις εγκαθιστούμε..
dimi.d Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 λειτουργει τελεια(το 3)... απλα δεν ξερω ποια ειναι η διαφορα 3 με 4 ... ξερεις? Επισεις πως γινεται να ειναι δοκιμαστικες αφου κανεις update κανονικα απο appstore? α επισεις μπηκε αμεσως με κλικ στο install χωρις να χρειαστει να το κανω copy σε usb flash drive η σε cd...
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Αν δεν ήταν δοκιμαστικές θα μπορούσες να τις αγοράσεις κιόλας από το AppStore DP = Development Preview. Τα Update παραμένουν update μιας και για να τα δεις πρέπει κ να δουλεύουν "σωστά".. Όλα τα Updates θα γίνονται στο ML μέσα από το AppStore. Τις ακριβείς διαφορές δεν τις ξέρω υποτίθεται όμως ότι κάθε "επόμενη" είναι λίγο καλύτερη από την προηγούμενη.. Εγώ έχω βάλει μέχρι το DP3 οπότε δεν έχω εμπειρία,η μόνη που έχω είναι αυτή που σου περιέγραψα πιο πάνω από έναν φίλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα