Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έxω αυτό το ασύρματο ρουτεράκι. Ενω κάνω όλες τις ρυθμίσεις σωστά, και ενώ τις αποθηκεύω (και δείχνει να αποθηκεύονται), μετα απο λιγη ωρα μπορεί να με πετάξει έξω απο το internet (σε windows 7 εμφανίζει ότι είναι συνδεδεμένο 4/5 μπάρες σήματος με ένα κίτρινο θαυμαστικο και οταν τρεχω το troubleshooting των windows λεει problem with dns).

Εχω παρατηρήσει ότι όταν συμβάινει αυτό, χάνονται οι ρυθμίσεις για τις τιμες pci/vci. Τότε, απο το μενου του ρουτερ ξανατρέχω το quick installation guide και έπειτα όλα κομπλέ.

Επειδή δεν την παλεύω να κάνω συνεχώς το ίδιο, ξέρει κανείς να μου πει τι παίζει;;

thnx in advance.

Δημοσ.

Εχεις το τελευταιο firmware?

Απ'οτι βλεπω στο site, για το V1 τελευταιο firmware ειναι το TD-W8961NB_V1_110519 (19 Μαιου 2011) και για το V2 το TD-W8961NB_V2_120319 (19 Μαρτιου 2012).

Αν δεν εχεις την τελευταια εκδοση, περνα την και δες μηπως λυθηκε το προβλημα.

Αν εχεις την τελευταια, τοτε δυσκολευει το πραγμα...

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση

εχω την εκδοση 110107 (V1). επειδη το εχω αγορασει προσφατα και ειναι εντος εγγυησης, και επειδη τα firmware updates τα θεωρω λιγο επιφοβα :P καλυτερα λεω να το παω εκει που το αγορασα....

Δημοσ.

ΟΚ, αν και τα firmware updates δεν ειναι σαν τα BIOS updates που ειναι πραγματικα επιφοβα... ^_^

Μια απλη διαδικασια ειναι και ειναι δυσκολο να το brickαρεις. Anyway...

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση

εχω την εκδοση 110107 (V1). επειδη το εχω αγορασει προσφατα και ειναι εντος εγγυησης, και επειδη τα firmware updates τα θεωρω λιγο επιφοβα καλυτερα λεω να το παω εκει που το αγορασα....

οπως ειπε ο corrupted ξεκινα με firmware update αφου πρωτα το κανεις ενα hard reset.απλα το firmware update θα γινει με καλωδιο.δεν θα το brickareis.απλα κατεβαζεις το σωστο firmware Για το v1 Που εχεις και το περνας με ethernet Μεσα απο το interface Του ρουτερ και ολα μια χαρα.ουτε 5 λεπτα δεν θα κανει.εχω κανει απειρα firmware updates σε απειρα ρουτερ και δεν ειχε προβλημα.πανω απο 400-500 updates.ενα linksys μονο εχω brickarei επειδη εκανα δοκιμη να δω αν μπορει να παρει το firmware wireless.και πραγματι εχει λιγο θεμα και δεν το παιρνει παντα.και ενα Thomson ειχε προβλημα με το firmware αλλα εκεινο ειχε προβλημα σαν συσκευη γιατι το Thomson οτι και να κανεις απλα δεν brickaretai:P

οποτε go for it γιατι δεν στεκει να χανει τις ρυθμισεις κιολας.να μου λεγες οτι απλα σε πεταει απο το wireless θα ελεγα καποια ασυμβατοτητα η βαλε αλλο καναλι η αλλο κλειδωμα η αλλους drivers για την ασυρματη καρτα αλλα να χανει τις ρυθμισεις παραξενο.οποτε ξεκινα με firmware update ετσι και αλλιως και μετα αν εχεις το ιδιο θεμα δοκιμασε απο περιεργεια με ethernet και οχι wireless να δεις τι γινεται.

Καλησπέρα,

έxω αυτό το ασύρματο ρουτεράκι. Ενω κάνω όλες τις ρυθμίσεις σωστά, και ενώ τις αποθηκεύω (και δείχνει να αποθηκεύονται), μετα απο λιγη ωρα μπορεί να με πετάξει έξω απο το internet (σε windows 7 εμφανίζει ότι είναι συνδεδεμένο 4/5 μπάρες σήματος με ένα κίτρινο θαυμαστικο και οταν τρεχω το troubleshooting των windows λεει problem with dns).

Εχω παρατηρήσει ότι όταν συμβάινει αυτό, χάνονται οι ρυθμίσεις για τις τιμες pci/vci. Τότε, απο το μενου του ρουτερ ξανατρέχω το quick installation guide και έπειτα όλα κομπλέ.

Επειδή δεν την παλεύω να κάνω συνεχώς το ίδιο, ξέρει κανείς να μου πει τι παίζει;;

thnx in advance.

ta windows απο την στιγμη που δεν βρισκουν ιντερνετ το μονο πραγμα που λενε ειναι ειτε να κανεις release/renew την ip η προβλημα dns.βλακειες δηλαδη.ωραιο troubleshooting.με αλλο Pc εχεις θεμα εχεις δοκιμασει?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το συγκεκριμενο το αγορασα προσφατα για isdn οτε ,ομωςμου έχανε τις ρυθμισεις vci/vpi δοκίμασα kai firmware και παλι τα ίδια και καμια φορά απο τι παρατηρησα έχανε και τα username & password.

Δημοσ.

τοτε το πας πισω.δοκιμασε αφου περασεις τα παντα να κανεις ενα reboot μεσα απο το μενου.αν και παλι στα χασει το πας πισω εφοσον δεν υπαρχει αλλο firmware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...