Red Devil Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 κερδισα στο Ο.Μ.G event ενα τροφοδοτικο premier 600w ειναι καλο ή για πεταμα;;
blitzNikos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Εγώ δε θα το εμπιστευόμουνα ιδιαίτερα ... Μπορεί να το έβαζα σε κανένα παλαιό συστηματάκι για κατεβαστήρι ή δουλειά γραφείου αλλά αν έχεις απαιτήσεις για κάποια καρτούλα γραφικών της προκοπής και για gaiming μάλλον προκαλείς τη τύχη σου ...
Red Devil Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 κοιτα επειδη φτιαχνω καινουργιο pc σκεφτομε να το βαλω τωρα προσορινα χωρις καρτα γραφικων αφου το εχω και οταν παρω καρτα γραφικων παιρνω και ενα ποιοτικο τροφοδοτικο corsair. ομως θα κανει για το pc τωρα;; το pc θα αποτελειτε απο i5 3570k, μητρικη z68, 8gb ram και ενα hdd δισκο
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Tι εννοείς "αν κάνει"? Το τροφοδοτικό δεν είναι καλό. Απο κει και πέρα εννοείται ότι θα σηκώσει αυτά που λες.
qweRRr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 3570k και z68; Να μπλέκεις με bios update από το πρώτο boot δεν θα στο συνιστούσα.Πήγαινε σε 2500k +Ζ68 να τελειώνεις. Για το τροφοδοτικό δεν χρειάζεται παραπάνω συζήτηση το θέμα.
Red Devil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 γιατι τι προβλημα θα εχω με τον 3570κ και με ζ68; εγω λεω και θελω να μου απαντησετε με ενα ναι ή ενα οχι αν θα μου βγαλει καποιο προβλημα σε απλη χρηση του pc χωρις καρτα γραφικων ουτε oc. φυσικα οταν θα βαλω καρτα γραφικων εννοειτε οτι θα αλλαξω τροφοδοτικο.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Kανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει με ένα ναι ή ένα όχι. Το πιθανότερο είναι να μη σου βγάλει κανένα πρόβλημα. Η z68 μητρική μπορεί να έρχεται από το εργοστάσιο με bios που δεν υποστηρίζει τους ivy, οπότε θα πρέπει να βάλεις πάνω κάποιον sandy, να αναβαθμίσεις το bios και μετά να βάλεις τον 3570K. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να μπλέξεις με αλλαγές τροφοδοτικών. Πούλα αυτο που έχεις 20 ευρώ (εφόσον είναι κουτάτο), βάλε άλλα 30-40 και πάρε από τώρα ενα καλό τροφοδοτικό.
Red Devil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 δηλαδη δεν θα τον διαβαζει καθολου τον επεξεργαστη;;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Aν έρχεται με το F4 bios, τότε δεν θα τον δει καθόλου. Αν έρχεται με το F8 ή νεότερο δεν έχεις πρόβλημα. Μετά βάζεις το τελευταίο (F10). To F8 που υποστηρίζει τους ivy έχει σχεδόν ένα χρόνο που κυκλοφόρησε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το mobo θα έχει περασμένο το F8. Eγώ πριν 6 μήνες που πήρα αυτήν την μητρική, είχε το F4. Mπορεί πάλι εσύ να πάρεις το rev 1.3 που λογικά θα έχει το F8. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα δουλέψει από την αρχή με τον ivy. Για το τροφοδοτικό σκέψου τη λύση που σου είπα.
Red Devil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 πως κανω update απο usb ή απευθιας απο το internet; δεν ξερω γι'αυτο ρωταω αμα δεν εχει f8 τι μπορω να κανω;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Κατεβάζεις το νέο bios και μετά το φορτώνεις απο το πρόγραμμα της gigabyte. Αν δεν έχει το F8 χρειάζεσαι άλλο επεξεργαστή.
qweRRr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Γνώμη μου,πάρε 2500κ και την Ζ68,έτσι γλυτώνεις κάποια χρήματα και μαζί με την πώληση του καινούργιου τροφοδοτικού παίρνεις ένα ποιοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα