mynam3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Εχω δει και αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2490024/'>http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2490024/ 220,000 Αναμεσα σε αυτα τα 2 πιο ειναι πιο αξιοπιστο και γιατι; http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2490024/ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2519663/ Οι γνωμες για hyundai διαφερουν, ακουσα απο ανθρωπους που ειχαν/εχουν hyundai οτι ειναι σκυλια και αλλοι οτι ειναι πολυ ζημιαρικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Το σιβικ εχει πολλα χιλιομετρα.Το αλλο παλι δεν εχει φωτο,οποτε δεν ξερουμε καν πως ειναι(μπορει να ειναι και ροζ ).Εγω θα πηγαινα στο πρωτο,το κοκκινο. Απο γνωμες για τα hyundai γενικα τωρα:Εμεις με 250κ,μηδεν σημιες Ξαδελφος με κουπε,το ιδιο. Αξεντ γειτονα,μηδεν ζημιες. Πεθερος ξαδελφου με ματριξ,ο οποιος κυριολεκτικα του εχει βγαλει τα ματια,δεν εχει βγαλει τιποτα. Οταν λεω μηδεν ζημιες,εννοω τα σοβαρα και οχι πχ καμια καμμενη λαμπα(αν και σε εμας μονο μια φορα εχει καει ενα στοπ,στους αλλους δεν γνωριζω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Το σιβικ εχει πολλα χιλιομετρα.Το αλλο παλι δεν εχει φωτο,οποτε δεν ξερουμε καν πως ειναι(μπορει να ειναι και ροζ ).Εγω θα πηγαινα στο πρωτο,το κοκκινο. Απο γνωμες για τα hyundai γενικα τωρα:Εμεις με 250κ,μηδεν σημιες Ξαδελφος με κουπε,το ιδιο. Αξεντ γειτονα,μηδεν ζημιες. Πεθερος ξαδελφου με ματριξ,ο οποιος κυριολεκτικα του εχει βγαλει τα ματια,δεν εχει βγαλει τιποτα. Οταν λεω μηδεν ζημιες,εννοω τα σοβαρα και οχι πχ καμια καμμενη λαμπα(αν και σε εμας μονο μια φορα εχει καει ενα στοπ,στους αλλους δεν γνωριζω). Ευχαριστω, αυτο που δεν εχει φωτογραφια λεει χρωματος ασπρου μεταλλικου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Οποτε πηγαινε δες τα και τα δυο και αποφασιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 καλη ευκαιρια το κοκκινο αλλα μπορει να τον βολευουν οι 4 πορτες ρε συ...ποτε δεν ξερεις. εμενα για το δευτερο που δεν εχει φωτο, ο ανθρωπος μου φαινεται καπως πιο μεγαλης ηλικιας οποτε μπορει να μην ξερει/ασχολειται να ανεβασει φωτο. δειχνει τιμια αγγελια, εγω θα πηγαινα να δω τι παιζει. 4 airbags σε accent δυσκολο ομως να εχει εκεινης της χρονολογιας, το καλυτερο 2. πλαινους ειχε το τελευταιο μοντελο accent που βγηκε. κατα τα αλλα, ο πατερας μου εχει elantra του 2004, 81000χλμ, μηδεν προβλημα (ουτε καμμενη λαμπα). εγω εχω coupe S145 του 2003, 77000χλμ, μηδεν προβλημα (ουτε καμμενη λαμπα). ο αδερφος μου εχει coupe του 2001, 170000χλμ , μηδεν προβλημα (αυτα καινε καμια πισω λαμπα φρενου ομως, ειναι γνωστο τους θεματακι ). ο παππους ειπαμε accent του 2000, 105000χλμ, μηδεν προβλημα (ουτε αυτο καιει λαμπα). προσφατα πηραν κι αλλοι συγγενεις κατι accent, κανεις δεν εχει παραπονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 καλη ευκαιρια το κοκκινο αλλα μπορει να τον βολευουν οι 4 πορτες ρε συ...ποτε δεν ξερεις. εμενα για το δευτερο που δεν εχει φωτο, ο ανθρωπος μου φαινεται καπως πιο μεγαλης ηλικιας οποτε μπορει να μην ξερει/ασχολειται να ανεβασει φωτο. δειχνει τιμια αγγελια, εγω θα πηγαινα να δω τι παιζει. 4 airbags σε accent δυσκολο ομως να εχει εκεινης της χρονολογιας, το καλυτερο 2. πλαινους ειχε το τελευταιο μοντελο accent που βγηκε. κατα τα αλλα, ο πατερας μου εχει elantra του 2004, 81000χλμ, μηδεν προβλημα (ουτε καμμενη λαμπα). εγω εχω coupe S145 του 2003, 77000χλμ, μηδεν προβλημα (ουτε καμμενη λαμπα). ο αδερφος μου εχει coupe του 2001, 170000χλμ , μηδεν προβλημα (αυτα καινε καμια πισω λαμπα φρενου ομως, ειναι γνωστο τους θεματακι ). ο παππους ειπαμε accent του 2000, 105000χλμ, μηδεν προβλημα (ουτε αυτο καιει λαμπα). προσφατα πηραν κι αλλοι συγγενεις κατι accent, κανεις δεν εχει παραπονο. εμενα το Mitsubishi ακομα δεν εχει καψει λαμπα σε κανενα συστημα φωτισμου...ατιμη ιαπωνια.. ειτε Hundai ειτε mitsubishi-honda να παρεις πανω κατω τα ιδια..εμπιστευομαι ποιο πολυ mitsubishi-honda λογω ιαπωνιας.. τα hundai τα φοβαμαι λογο κορεας οχι οτι βγαινουν προβληματικα απλα δεν τα εχω σε εκτιμηση πολυ.. παντως το νεο τζιπ της ειναι ωραιο..χεχεχε και βγαινει 1600. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 εμενα το Mitsubishi ακομα δεν εχει καψει λαμπα σε κανενα συστημα φωτισμου...ατιμη ιαπωνια.. ουτε το σαξο μας του 97. ατιμη γαλλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyblack Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 accent του 97 και δω με 300κ σε γενικες γραμμες πολυ καλο με λιγο αυξημενη καταναλωση παντως πλεον. προβληματα που εβγαλε μετα απο πολυ μεγαλη κακοποιηση: φλαντζα στα 200κ σαζμαν στα 270κ(ειπαμε κακοποιηση) δυναμο στα 250κ διαρροη στο φρεον του ac περισυ και αλλαγη ενος εξαρτηματος δε θυμαμαι πως το λενε. α και προχτες εκαψε μια λαμπα! αλλα γενικα εχει φτηνα ανταλλακτικα και δε καιει σταγονα λαδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 accent του 97 και δω με 300κ σε γενικες γραμμες πολυ καλο με λιγο αυξημενη καταναλωση παντως πλεον. προβληματα που εβγαλε μετα απο πολυ μεγαλη κακοποιηση: φλαντζα στα 200κ σαζμαν στα 270κ(ειπαμε κακοποιηση) δυναμο στα 250κ διαρροη στο φρεον του ac περισυ και αλλαγη ενος εξαρτηματος δε θυμαμαι πως το λενε. α και προχτες εκαψε μια λαμπα! αλλα γενικα εχει φτηνα ανταλλακτικα και δε καιει σταγονα λαδι. κανε συγχρονισμο βαλβιδων καθαρισμα πεταλουδας και μπεκ..και θα ξαναερθει η καταναλωση στα ισια της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyblack Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 μπεκ καθαρισα διαφορα αισθητη δεν ειδα ισως λιγο πιο ομαλη λειτουργια. για συγχρονισμο βαλβιδων βγαινει καπακι?ειναι ιστορια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 μπεκ καθαρισα διαφορα αισθητη δεν ειδα ισως λιγο πιο ομαλη λειτουργια. για συγχρονισμο βαλβιδων βγαινει καπακι?ειναι ιστορια? βγαινει καπακι για να βλεπει απλα...βαζει ενα εργαλειο απο το πλαι..και κανει τον συγχρονισμο..δεν ειναι τπτ επιφοβο.. σε μιση ωρα εχει τελειωσει με 40 λεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Τελικα πηρα ενα accent του 97. Ευχαριστω πολυ ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 για εμαν εχει τιποτα οικονομικο?Βαρεθηκα να τσακωνομαι με την αδερφη μου γαι το αμαξι :devil: :devil: Αν γιεντε μικρο οκ.Παντως δεν παιζουν πολλα φραγκα Ηδη εχω πεθανει το Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα