Alxnks Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 μεχρι ενα διαστημα το σαξο μας (που ακομα σαν 1.1 ειναι) πληρωνε ιδια με το 1.3 του παππου...μετα νομιζω εκεινος πληρωνε ενα 20αρικο παραπανω. δεν βαζω ομως και το χερι μου στη φωτια. αν ειναι ιδια ακομα καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 μεχρι ενα διαστημα το σαξο μας (που ακομα σαν 1.1 ειναι) πληρωνε ιδια με το 1.3 του παππου...μετα νομιζω εκεινος πληρωνε ενα 20αρικο παραπανω. δεν βαζω ομως και το χερι μου στη φωτια. αν ειναι ιδια ακομα καλυτερα. λογω παλαιοτητας πληρωνει τα ιδια.!!! ενα + φετος σε εμενα..χεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Κατεληξα σε hyundai accent, σιγουρα πιο αξιοπιστα απο ολα τα υπολοιπα Να'στε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 εαν σε παιρνει για λιγο παραπανω και εχεις ορεξη για παζαρια μπορεις να κοιταξεις και κατι τετοιο Link Link Link P.s το μοντελο του 99 ειναι 75 αλογα. οχι 85 που το δινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 εαν σε παιρνει για λιγο παραπανω και εχεις ορεξη για παζαρια μπορεις να κοιταξεις και κατι τετοιο Link Link Link P.s το μοντελο του 99 ειναι 75 αλογα. οχι 85 που το δινει. Δεν τα λες και λίγα παραπάνω τα υπερδιπλασια από αυτά που διαθέτει (αυστηρά μέχρι 2000 λέει) για το δεύτερο λινκ (το πρώτο δεν το αναφέρω καν) η και για το τρίτο ακόμα δεν βλέπω το λόγο να πάει σε 4 χρονια πιο παλιό αμαξι, με 40000 περισσότερα χιλιόμετρα και κατά ένα χιλιάρικο πάνω από το accent σε χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 ενταξει μην συγκρινουμε μηχανικα το mitsubishi με το hundai ξερουμε της διαφορες.. επισης οσο για το τελευταιο λινκ και παλι δεν συγκρινεται το μοτερ του.με το hundai. για αυτο κρατιουνται ακομα υψηλες οι τιμες στα λανσερ του 97-2001 λογο μοτερ και φουλ αξιοπιστιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Ε δεν τα λες και ζημιαρικα μηχανικά τα Hyundai ε? Το αντίθετο, αξιοπιστοτατα ειναι (ξέρω κάποια συγγενών με 200000+ χλμ και δεν έχουν βγάλει κιχ, μόνο με μια απλά επαρκή συντήρηση) και επίσης φθηνά σε ανταλλακτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 +1 απο εμενα για το accent.Δεν λεω οχι στα μιτσου αλλα ξεφευγει πολυ απο το bugdet του παιδιου,ειδικα για τετοιας ηλικιας αυτοκινητο.Μια χαρα αξιοπιστο το αξεντακι,250k χιλιομετρα εδω με αξεντ του 97,μηδεν προβληματα.Ασφαλως το μιτσου δεν παει πισω σε αξιοπιστια,αλλα και το αξεντακι μια χαρα τα καταφερνει και με λιγοτερα χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ε δεν τα λες και ζημιαρικα μηχανικά τα Hyundai ε? Το αντίθετο, αξιοπιστοτατα ειναι (ξέρω κάποια συγγενών με 200000+ χλμ και δεν έχουν βγάλει κιχ, μόνο με μια απλά επαρκή συντήρηση) και επίσης φθηνά σε ανταλλακτικά. σαφως και δεν τα λεω ζημιαρικα..κορεατικα τι περιμενεις.. ασε που hundai mitsubishi toyota 96-2002 ειχανε παραπλησια μοτερ..η μια εδινε στην αλλη μοτερ κλπ. αλλα προσωπικα εγω θα πηγαινα σε Mitsu Οχι επειδη εχω αλλα ειναι ποιο στυλατο.λιγο περισσοτερο ανετο στο πορτπαγκαζ.ε και ειναι καθαρος ιαπωνας. κατι που τα καινουργια Mitsu και καθε Mitsu δεν ειναι τα εχουνε μπασταρδεψει ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 bytheway, αν θες να δεις σε τετραπορτο...για δες κι αυτο: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2519663/ οπως λεει πεφτει και στα 1900 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Γιατι ολοι κανουνε καπου λαθος τη τρελα μου μεσα;;Ο αλλος λαθος κυβικα αυτος λαθος αλογα.84 ειναι βρε χαιβανι,οχι 74. Καλημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 bytheway, αν θες να δεις σε τετραπορτο...για δες κι αυτο: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2519663/ οπως λεει πεφτει και στα 1900 Καλησπερα, υπαρχει πουθενα καμια φωτογραφια να το δω στο περιπου; Κατεληξα σε accent τελικα, αν και τωρα πηρε το ματι μου αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2490024/ Θα το κοιταξω και επανερχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Καλησπερα, υπαρχει πουθενα καμια φωτογραφια να το δω στο περιπου; Κατεληξα σε accent τελικα, αν και τωρα πηρε το ματι μου αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2490024/ Θα το κοιταξω και επανερχομαι θα στο ειχα προτεινει αλλα ειναι 1.4 λιγο ποιο πολλα τελη κυκλοφοριας. αμα θες χτυπα αυτο εδω Link θα σου αντεξει για αλλα 10 χρονια ανετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Για τη διαφορα μιλαμε στα τελη? Αυτο που παρεθεσες ειναι Θεσ/νικη, λιγο δυσκολο να μεταβω για να το παρω εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Καλησπερα, υπαρχει πουθενα καμια φωτογραφια να το δω στο περιπου; Κατεληξα σε accent τελικα, αν και τωρα πηρε το ματι μου αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2490024/ Θα το κοιταξω και επανερχομαι Μπορείς να τον πάρεις ένα τηλέφωνο να τον ρωτήσεις, μιας και δεν έχει ανεβάσει φωτο. Το Honda που λες είδες ποσα χιλιόμετρα έχει?!?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα