cyber_katsarida Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 και 1200€ παραπάνω τεκμήριο σε σχέση με τα 1400 (αν δεν αλλάξει κάτι). λίγο από εδώ λίγο από εκεί μαζεύονται με τα 85 άλογα του hyundai ε δε νομίζω να βάλει και φωτιά στην άσφαλτο. τόσα έχουν και πολλά 1400ρια. το συγκεκριμένο το θεωρώ πάντως καλή λύση απλώς ανέφερα κάποιες σκέψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δεν παιζει να ειναι τοσα λιγα αλογα με 1600 κυβικα,γιατι τα 1600 δεν βγαινανε σε SOHC αλλα σε DOHC κινητηρες.84 αλογα ειναι το 1300αρι μας αξεντ,τι διαολο ανεβασανε τα κυβικα και οχι τα αλογα στο ιδιο τους το μοντελο;;;Οποτε καποιο λαθος εχει κανει αυτος στην αγγελια.Μεχρι και το 1500 εβγαζε γυρω στα 94-100 αλογα. Edit απο wikipedia. Engines: 1.5 L 12-valve SOHC Alpha I4, 92 hp (69 kW) @5500 rpmand 97 lb·ft (132 Nm) @2900 rpm**0–100 km/h: 12.0 sec., top speed: 181 km/h (112 mph) 1.5 L 16-valve DOHC Alpha I4, 101 hp (75 kW) and 98 lb·ft (133 Nm) 0–100 km/h: 11.6 sec., top speed: 185 km/h (115 mph) 1.6 L 16-valve DOHC Alpha I4, 104 hp (78 kW) and 106 lb·ft (144 Nm) 0–100 km/h: 10.9 sec., top speed: 189 km/h (117 mph) 1.5 L CRDi Alpha I3, 108 hp (78 kW) and 106 lb·ft (144 Nm) 0–100 km/h: 11.8 sec., top speed: 179 km/h (111 mph) Ολοι οι 1600αριδες βγαινανε DOHC Αυτος στις φοτο που εχει ανεβασει μας δειχνει οτι ειναι SOHC.Αρα εχει κανει λαθος τα κυβικα.Επισης απο γουκι:"The Accent got new 1.5-litre 12-valve SOHC and 16-valve DOHC engines: the 1.3 continued unchanged" που σημαινει οτι φοραει τον διο 1300αρη με το δικο μου(πρωτη γενια) που βγαζει 84 αλογα.Αρα μαλλον εχει κανει λαθος τα κυβικα στην αγγελια και ειναι 1300αρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Συνήθως όμως τα 16άρια έχουν μεγαλύτερο βάρος και πιο «ανοιχτό» κιβώτιο, οπότε οι όποιες διαφορές στη δύναμη από τα παραπάνω κυβικά στην πράξη εξανεμίζονται. Το δικό μου VW Polo 1.4 83ps ας πούμε, σκοτώνει και περνάει πάνω απ'το πτώμα του Nissan Primera 1.6 105ps του πατέρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 εάν πάρεις ένα 106/σαξο 1.1, δε θα το μετανιώσεις ποτέ. Το αυτ/το δνε καίει τπτ, συντήρηση δε θέλει ποτέ, και οτι και να πάθει, ειναι σα τα μερσεντες. Βρίσκεις ανταλλακτικά γνήσια ή μη,μτχ ή οχι ακόμη και στο περίπτερο της γειτονιάς... Είναι κάργα τίμια αυτ/τα, για τα λεφτά τους. Τα κλιο 1.2 βγήκαν πολύ καλά (παρόλο κάποια κλασσικα προβλήματα που βγάζουν σχεδόν όλα,αλλά σιγά τα ωά) και έχουν και ζωντάνια και σίγουρα καλύτερα σαν αυ/τα απο 106/σαξό 1.1 Δε γνωρίζω αν εχει όμως τόσο φθηνά, στα 2000. Ψάξε. Για 206 δεν έχω άποψη σε τέτοιους κυβισμούς, παρά μόνο στα 1600. Αυτά απο τα γαλλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Σας ευχαριστω για τον χρονο σας. Απο λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ αυτες τις ημερες εχω καταληξει σε Nissan Micra και Citroen Saxo, μαξ 1200cc αν και τεινω προς το citroen.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Συνήθως όμως τα 16άρια έχουν μεγαλύτερο βάρος και πιο «ανοιχτό» κιβώτιο, οπότε οι όποιες διαφορές στη δύναμη από τα παραπάνω κυβικά στην πράξη εξανεμίζονται. Το δικό μου VW Polo 1.4 83ps ας πούμε, σκοτώνει και περνάει πάνω απ'το πτώμα του Nissan Primera 1.6 105ps του πατέρα μου. Μιλάς όμως για 2 κατηγορίες διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Συνήθως όμως τα 16άρια έχουν μεγαλύτερο βάρος και πιο «ανοιχτό» κιβώτιο, οπότε οι όποιες διαφορές στη δύναμη από τα παραπάνω κυβικά στην πράξη εξανεμίζονται. Το δικό μου VW Polo 1.4 83ps ας πούμε, σκοτώνει και περνάει πάνω απ'το πτώμα του Nissan Primera 1.6 105ps του πατέρα μου. στο 1 βαζεις μια βαλιτσα και ειναι φουλ στο αλλο βαζεις ολοκληρη οικογενεια μεσα..μην μπερδευεις της 2 κατηγοριες αδερφε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μα και στο θέμα γίνονται συγκρίσεις του στυλ Peugeot 106 / Citroen Saxo vs... Hyundai Accent. Αυτό ακριβώς ήταν το point του post μου άλλωστε: δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε άμεσα τους κινητήρες δύο αυτοκινήτων. Και το έγραψα επειδή ο άλλος πιο πάνω είπε ότι καλύτερα το 16άρι για να μπορεί να κάνει και μια προσπέραση. Ε, μπορεί όμως το 14άρι να την κάνει καλύτερα την προσπέραση κι ας έχει πιο λίγη δύναμη. Kezar υποτιμάς το θηρίο μου. Δε το 'χεις δει φορτωμένο με όλη την οικογένεια μέσα συν λάδια (τενεκέδες), λεμόνια (τσουβάλια), βαλίτσες, κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Saxo η hyundai accent; Ιδου το ερωτημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Αν το αξεντακι που ειδαμε παραπανω ειναι οντως 1300 και δεν εχει κανενα σοβαρο προβλημα,δεν το σκεφτεσαι καν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μα και στο θέμα γίνονται συγκρίσεις του στυλ Peugeot 106 / Citroen Saxo vs... Hyundai Accent. Αυτό ακριβώς ήταν το point του post μου άλλωστε: δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε άμεσα τους κινητήρες δύο αυτοκινήτων. Και το έγραψα επειδή ο άλλος πιο πάνω είπε ότι καλύτερα το 16άρι για να μπορεί να κάνει και μια προσπέραση. Ε, μπορεί όμως το 14άρι να την κάνει καλύτερα την προσπέραση κι ας έχει πιο λίγη δύναμη. Kezar υποτιμάς το θηρίο μου. Δε το 'χεις δει φορτωμένο με όλη την οικογένεια μέσα συν λάδια (τενεκέδες), λεμόνια (τσουβάλια), βαλίτσες, κλπ. και που χωρατε ολοι βρε παιδι μου? βαζεις και στο ντεποζιτο ατομα?χεχεχε παιδια ενταξει σε μικρο εγω μεσα δεν μπορω..οδηγω της μανας μου το fiat panda καμμια φορα επειδη ειναι λιγο ποιο οικονομικο απο το δικο μου και δεν την παλευω πανω απο 2 ωρες μεσα στο αμαξι. πολυ μικρο..εχω γεννηθει για μεγαλα πραγματα..χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 και που χωρατε ολοι βρε παιδι μου? βαζεις και στο ντεποζιτο ατομα?χεχεχε παιδια ενταξει σε μικρο εγω μεσα δεν μπορω..οδηγω της μανας μου το fiat panda καμμια φορα επειδη ειναι λιγο ποιο οικονομικο απο το δικο μου και δεν την παλευω πανω απο 2 ωρες μεσα στο αμαξι. πολυ μικρο..εχω γεννηθει για μεγαλα πραγματα..χαχαχαχα δεν εχετε μάθει να εκτιμάτε τα μικρά... (αυτοκίνητα)... Ειναι πραγματικά θαυματουργά και πολύ βολικά. Πάντως μεταξύ της σύγκρισης εγω θα πρότεινα το accent εφόσον ειναι 1300 βεβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 δεν εχετε μάθει να εκτιμάτε τα μικρά... (αυτοκίνητα)... Ειναι πραγματικά θαυματουργά και πολύ βολικά. Πάντως μεταξύ της σύγκρισης εγω θα πρότεινα το accent εφόσον ειναι 1300 βεβαια... βολικα που στο παρκαρισμα? γιατι μονο εκει ειναι.πουθενα αλλου αδερφε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Saxo η hyundai accent; Ιδου το ερωτημα.. εχουμε στην οικογενεια για μικρο ενα saxo 1.1 που το εχουμε κανει 1.4 και ο παππους εχει ενα accent του 2000 (το προηγουμενο σουλουπι απο αυτο της αγγελιας παραπανω). θα σου προτεινα το accent, παιρνεις πιο αυτοκινητο για τα λεφτα τους. επισης...μην ακουω για accent 1600. δεν βγηκε ποτε τετοιο πραγμα. τα accent ηταν μονο 1300 (μιλαμε για 20 ευρω παραπανω τελη απο 1.1 saxo) και 1500. και στα αλογα που λεει αποκλειεται να ειναι καν το 1500 (δεν επαιρνε πολυς κοσμος 1500αρι accent anyway). οπως ειπαν και παραπανω, αν ειναι οκ το αμαξι το πηρες χτες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 εχουμε στην οικογενεια για μικρο ενα saxo 1.1 που το εχουμε κανει 1.4 και ο παππους εχει ενα accent του 2000 (το προηγουμενο σουλουπι απο αυτο της αγγελιας παραπανω). θα σου προτεινα το accent, παιρνεις πιο αυτοκινητο για τα λεφτα τους. επισης...μην ακουω για accent 1600. δεν βγηκε ποτε τετοιο πραγμα. τα accent ηταν μονο 1300 (μιλαμε για 20 ευρω παραπανω τελη απο 1.1 saxo) και 1500. και στα αλογα που λεει αποκλειεται να ειναι καν το 1500 (δεν επαιρνε πολυς κοσμος 1500αρι accent anyway). οπως ειπαν και παραπανω, αν ειναι οκ το αμαξι το πηρες χτες!!! 20 ευρω παραπανω τελη? νομιζω πιανεται με το παλιο συστημα.. εγω πληρωνω τα ιδια εμ το παντα 1.2 και ενος φιλους 1.1 peugeuot... ΠΟυ ειμαι 1.3 μοντελο 99. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα