Προς το περιεχόμενο

Επιλογη μεταχειρισμενου αυτοκινητου εως το ΠΟΛΥ 2000ε

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα :-)

Σκεφτομαι να παρω ενα αυτοκινητο και τα λεφτα που διαθετω δυστυχως ειναι το ΠΟΛΥ μεχρι 2000ε.

Κοιταξα στο car.gr και στο autotriti, με αυτο το μειωμενο μπατζετ, τα μονα που μπορω να παρω ειναι Citroen Saxo, VW Polo, Cinuecento, Suziki swift, Peugeot 206, Renault clio, peugeot 106/206, renault twingo και μερικα παλαιοτερα.

Απο τα παραπανω, καταληγω περισσοτερο στο renault clio και στο Polo.

Εχει καποιος εμπειρια πανω σε αυτα τα μοντελα?Υπαρχει κατι που μου διαφευγει η να πρεπει να δω?Ειμαι ασχετος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ετσι θα λεγα.ενας φιλος μου ειχε κι αυτος αυτο το budget και τελικα κατεληξε σε ενα saxo 1.4

.

για ριξε και μια ματια σε micra μεχρι το 2002

εγω θα προτιμούσα κάτι γερμανικό λόγω μίας Χ παραπάνω αξιοπιστίας οπότε σε ξαναγυρνάω στο Polo ή κατι σε focus/fiesta. Δοκιμασμένα αυτοκίνητα και τίμια. Τα saxoralla ειναι γνωστές μουφες...

εμένα το μόνο κόλλημα με το hyundai είναι τα 1600cc.

όπως και να το κάνουμε αν διαθέτεις το πολύ 2000€ καλά θα ήταν να μην πας σε 1600cc

αυτό το λέω από άποψη συντήρησης.

πιστεύω πως κάποιος που δε μπορεί να διαθέσει πάνω από 2000€ για το αυτοκίνητο θα δυσκολευτεί στη συντήρηση ενός 1600. εκτός αν για δικού σου λόγους θες να δώσεις μέχρι 2κ

Η μόνη διαφορά στη συντήρηση του 1.6 με το 1.4 στο accent θα είναι 20 ευρώ παραπάνω ασφάλεια και η διαφορά στα τέλη κυκλοφορίας...αλλά μην ξεχνάμε πως με το 1.6 θα μπορείς να προσπεράσεις το ΚΤΕΛ αντί να πηγαίνεις απο πίσω του... :-)

Δεν ειδα οτι ειναι 1600.Καλα εβγαινε αυτο το μοντελο 1600 και μαλιστα με μονο 85 αλογα;Εδω το δικο μας αξεντ 1300 ειναι 84 αλογα.Μαλλον καποιο λαθος εχει γινει στην αγγελια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...