PCganster Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Καλησπερα ξερω κατι λιγα απο python και ανυπωμωνω να φιαξω ενα ολοκληρομενο προγραμμα ας υποθεσουμε οτι εχω τον κωδικα σε μορφη .py τι χρειαζεται για να φιαξω ενα ολοκληρομενο προγραμμα με μορφη .exe? το λειτουργικο μου ειναι windows vista home premium αν βοηθαει{αφου ειπα .exe απο πανω τι το λεω???) ευχαριστω Στεφανος
javavall Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 http://logix4u.net/component/content/article/27-tutorials/44-how-to-create-windows-executable-exe-from-python-script
PCganster Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 πολυ καλο ελληνικα κανεις γιατι η μεταφραση δεν λεει και πολλα
x_maras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 πολυ καλο ελληνικα κανεις γιατι η μεταφραση δεν λεει και πολλα Φιλική συμβουλή... προσπάθησε να εξασκήσεις τα αγγλικά σου, γιατί χωρίς αγγλικά δεν έχεις μέλλον στο κλάδο...
PCganster Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ΤΟ ΚΑΤΕΦΕΡΑ επιτελους.....εχω ενα δικο μου προγραμματακι σε μορφη .exe με τα linux τι γινεται ειναι και εκει καπως ετσι η ειναι πιο δυσκολο?
Star_Light Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ΤΟ ΚΑΤΕΦΕΡΑ επιτελους.....εχω ενα δικο μου προγραμματακι σε μορφη .exe με τα linux τι γινεται ειναι και εκει καπως ετσι η ειναι πιο δυσκολο? Τι διανομη linux έχεις?
PCganster Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 τρεχω απο virtualbox ubuntu/linux mint 10 KDE δηλαδη ανα διανομη εχει και διαφορεκικο τροπο για πακετα .deb ?
Star_Light Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 τΕΡΜΑΤΙΚΟ ξερεις να ανοιγεις??? αν ναι .... γραψε την εντολη > sudo apt-get install Geany Aν δεν στο εμφανιζει ετσι δώσε την > sudo apt-cache search Geany Μετα στο Geany θα μπορεις να γραφεις τα προγραμματα σου (φτιαξε και ενα φακελο πρωτα στον /home σου) και θα τα τρεχεις απο εκει... και μετα θα δεις στον καταλογο που έφτιαξες τα εκτελέσιμα με πρασινο χρωμα χωρις καμια καταληξη... δεν θα έχει δηλαδη την κατάληξη .exe οπως στα παραθυράκια. Αν γράψεις στο τερματικο > ./ ονομα_εκτελεσιμου Θα σου τρεξει το προγραμμα που έχεις φτιάξει. (Πρεπει να βρισκεσαι ηδη στον καταλογο που ειναι και τα εκτελεσιμα ομως ). Nα και ενα βιντεο για την βασικη χρηση του Geany http://www.youtube.com/watch?v=yJaRQDW38TI
PCganster Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Αλλη μια ερωτηση γινεται να συνδιασουμε μια δυο η παραπανω γλωσσες προγραμματισμου και αν πως γινεται???
taazz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Αλλη μια ερωτηση γινεται να συνδιασουμε μια δυο η παραπανω γλωσσες προγραμματισμου και αν πως γινεται??? ανάλογα τις γλώσσες και το τι υποστηρίζει η κάθε μια. Δεν υπάρχει ένας καθολικά αποδεκτός τρόπος αντιμετώπισής για να μπορεί να εξηγηθεί σε μια ανάρτηση σε κάποιο thread.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα