Προς το περιεχόμενο

Retro Duo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,καλησπέρα.Σκέφτομαι να αγοράσω ένα Retro Duo(clone console που παίζει SNES και NES παιχνίδια,είτε είναι NTSC,είτε είναι PAL,είτε είναι για το SUPER FAMICOM).Το πρόβλημα μου είναι πως το Retro Duo,επειδή κατασκευάζεται μόνο σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά,είναι σε NTSC format.Για να παίζουν κανονικά τα παιχνίδια στην PAL τηλεόρασή μου,χρειάζομαι κάποιο power converter;

Αν κάποιος έχει την κονσόλα ή γνωρίζει γενικότερα,μπορώ απλά να χρησιμοποιήσω το rgb καλώδιο που έχω για να παίζω NTSC παιχνίδια σε PAL ps1;

Ευχαριστώ

(P.S. όχι,δεν είναι λύση να μου προτείνετε SNES/NES emulator :rolleyes: )

Δημοσ.

To retro duo παίζει και pal και ntsc cartridges. Να ξέρεις μόνο ότι έχει ψιλοαπαίσιο ήχο όταν θα παίζεις NES games.

To RETRON 3 το γνωρίζεις; Θεωρητικά έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Σαν τις original consoles πάντως δεν είναι τίποτα..

Δημοσ.

Το ξέρω ότι παίζει τα πάντα,το ερώτημά μου είναι αν χρειάζεται κάποιο power converter γιατί η τηλεόραση μου είναι PAL και το Retro Duo είναι NTSC.Τα θέματα που είχαν με τον ήχο,τώρα με την version 3.0 νομίζω τα έχουν ψιλοφτιάξει

Δημοσ.

Άλλο πράμα το power converter, άλλο το ntsc/pal που απ'ότι καταλαβαίνω σε απασχολεί.

Καταρχάς θέλεις έναν αντάπτορα USA to Europe για να μπορείς να το βάλεις στη πρίζα.

Επίσης αν η τηλεόρασή σου υποστηρίζει μόνο PAL τότε μάλλον θες και ένα τέτοιο ή το καλώδιο που λες ότι έχεις για το ps1. Λογικά είναι το ίδιο πράγμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...