Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου εισαι λαθος ομως.. πρωτα ρωτας και μετα αγοραζεις! Σιγουρα εχει απομιμισεις αλλα δεν γραφουν πουθενα Original.

εγω παντως ειπα οτι ειναι απαραδεκτοι γιατι με το που ακυρωσα την πωληση με μπαναραν κατευθειαν!

για το οτι πανε να πλασσαρουν μουφα παπουτσια σαν αυθεντικα δεν φταιει το ricardo!

Δημοσ.

Ω, ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!! Είναι ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΑ ACICS !!!!!!!!

Ακριβος.. Κανει ΜΠΑΜ..

Με προλαβες!!!! :devil:

εγω παντως ειπα οτι ειναι απαραδεκτοι γιατι με το που ακυρωσα την πωληση με μπαναραν κατευθειαν!

για το οτι πανε να πλασσαρουν μουφα παπουτσια σαν αυθεντικα δεν φταιει το ricardo!

Αν ηταν η πρωτη σου συναλαγη .. αυτο κανουν.. και εγω πουλαω εκει και μπενουν μερικοι ισα ισα να χαλασουν την διμοπρασια!

Δημοσ.

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

ακολούθησα την οδηγία του Candlemass κ επικοινώνησα με τον πωλητή.

Τον ρώτησα για την αξιοπιστία του προιόντος κ μου απαντά : original...ευχαριστώ θερμά!

αναρωτιέμαι πλεον, αφού έχει δεσμευτεί για την απάντηση του...

αν τα παραγγείλω κ δεν είναι τα γνήσια...απλα τον αναφέρω κ διεκδικώ refund?

τα φώτα σας :)

Φίλε μου όσοι είναι ιδιώτες και πουλάνε οι περισσότεροι είναι αεριτζήδες. Εγώ και εσύ μπορούμε να κάνουμε εκεί λογαριασμό να αγοράζουμε από κινέζικα sites παπούτσια και να τα πουλάμε. Refund; Ricardo είναι δεν είναι ebay. Αν θέλει ο πωλητής σου τα επιστρέφει. Μπες στο ebay καλύτερα και αγόρασε ή σε site ελληνικό που πουλάει επαγγελματίας.

Πήρα 2 nike από Ελλάδα από επαγγελματία και από Ebay. Και τα δύο τα έχω 2 χρόνια και είναι μάλλον γνήσια αφού έχουν αντέξει σε σκληρή χρήση.

Δημοσ.

Απο φιλο εισαγωγεα παπουτσιων απο κινα μερια.....

Κοστος μαιμου ασικς κλπ 8 ευρω!!!!!! το ζευγαρι με τελωνειο/φορο/μεταφορικα!!!! και παραδοση στην εδρα σου.

Φυσικα μινιμουμ αγορα 300 ζευγαρια πληρωτεα με την παραδοση. :fear:

Αραγε οι πωλητες η μεταπωλητες στα διαφορα σαιτ κοβουν αποδειξη?

Διαφορετικα το μαυρο χρημα ρεει αφθονο..... :mad:

Δημοσ.

Παιδια το ρικαρντο ειναι σαητ δημοπρασιων! Μην λεμε και οτι θελουμε, απατεωνες το ρικαρντο κτλ... Δεν φταει το σαητ αν σου πω πουλαω iphone 99 eurο, εσυ προπληρωνεις και σου στελνω κλωνο... Ειναι σαν να φταιει το insomnia αν πουλαει κατι ενας απατεωνας στις αγγελιες...

Μπορεις να βρεις και καλα πραγματακια εκει, εγω ειχα αγορασει απο αλλο ελληνικο σαητ δημοπρασιων 180 ευρω Ν93, αποδειξη ενος χρονου πριν αγορα 770! και το εχω ακομα, εχει θαψει και 2-3 κινητα και το χρησιμοποιω ακομα!

συμφωνώ όπως και τα dealαδικα σου δίνουν έναν χώρο για να αγωράσεις και αν πουλήσεις

δεν πουλάνε οι ίδιοι άρα απατεώνες δεν τους λες,

σίγουρα όμως αν δεν σου δίνουν τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας έχουν ευθύνη οπότε τους λες ερασιτέχνες/σχιτζήδες

Δημοσ.

Παιδια το ρικαρντο ειναι σαητ δημοπρασιων! Μην λεμε και οτι θελουμε, απατεωνες το ρικαρντο κτλ... Δεν φταει το σαητ αν σου πω πουλαω iphone 99 eurο, εσυ προπληρωνεις και σου στελνω κλωνο... Ειναι σαν να φταιει το insomnia αν πουλαει κατι ενας απατεωνας στις αγγελιες...

Μπορεις να βρεις και καλα πραγματακια εκει, εγω ειχα αγορασει απο αλλο ελληνικο σαητ δημοπρασιων 180 ευρω Ν93, αποδειξη ενος χρονου πριν αγορα 770! και το εχω ακομα, εχει θαψει και 2-3 κινητα και το χρησιμοποιω ακομα!

Κοίταξε, το insomnia και το κάθε παρόμοιο φόρουμ δεν εισπράτει προμήθεια από τις πωλήσεις των αγγελειών. Το ricardo βέβαια θα έχει κάποιο νομικό τμήμα που θα του είπε μέχρι που έχει ευθύνη. Όταν όμως στην περιγραφή ενός nike λέει ο πωλητής πως είναι από εργοστάσιο της nike που δεν έχει πάρει επίσημη εξουσιοδότηση, όταν ο άλλος λέει πως στέλνει δωρεάν αλλά πληρώνεις όταν το παραλάβεις, ε τότε για αυτήν την κοροιδία έχει ευθύνη αυτός που καρπόνεται τις προμήθειες. Επίσης τις αρνητικές αξιολογήσεις δεν τις έχει ξεχωριστά όπως το ebay και τις διαγράφουν σε έξι μήνες μπορεί και λιγότερο. Και αν είναι σωστό site γιατί δεν βάζει byer protection σε συνεργασία με το paypall;

Δημοσ.

Απο φιλο εισαγωγεα παπουτσιων απο κινα μερια.....

Κοστος μαιμου ασικς κλπ 8 ευρω!!!!!! το ζευγαρι με τελωνειο/φορο/μεταφορικα!!!! και παραδοση στην εδρα σου.

Φυσικα μινιμουμ αγορα 300 ζευγαρια πληρωτεα με την παραδοση. :fear:

Αραγε οι πωλητες η μεταπωλητες στα διαφορα σαιτ κοβουν αποδειξη?

Διαφορετικα το μαυρο χρημα ρεει αφθονο..... :mad:

Οχι δεν κοβουν γιατι ειναι θεωριτικα πουλανε κατι ΜΕΤΑΧΙΡΙΣΜΕΝΟ..

Σκεψου εσυ να βαλεις ενα mouse που εχεις και να πρεπει να κανεις ΑΦΜ για να δηλωσεις οτι ελαβες 15€... καπου εχει μια λογικη. Αλλα αυτο που λες ειναι αλλο...

Κοίταξε, το insomnia και το κάθε παρόμοιο φόρουμ δεν εισπράτει προμήθεια από τις πωλήσεις των αγγελειών. Το ricardo βέβαια θα έχει κάποιο νομικό τμήμα που θα του είπε μέχρι που έχει ευθύνη. Όταν όμως στην περιγραφή ενός nike λέει ο πωλητής πως είναι από εργοστάσιο της nike που δεν έχει πάρει επίσημη εξουσιοδότηση, όταν ο άλλος λέει πως στέλνει δωρεάν αλλά πληρώνεις όταν το παραλάβεις, ε τότε για αυτήν την κοροιδία έχει ευθύνη αυτός που καρπόνεται τις προμήθειες. Επίσης τις αρνητικές αξιολογήσεις δεν τις έχει ξεχωριστά όπως το ebay και τις διαγράφουν σε έξι μήνες μπορεί και λιγότερο. Και αν είναι σωστό site γιατί δεν βάζει byer protection σε συνεργασία με το paypall;

Φιλε μου

1)Οταν εχει Nike και δεν ειναι nike το αποδικνιεις και τελειοσε (οπως το EBAY). Εχει κ REPORT!

2)Αρνιτικες εχει κανονικα.. εχω λαβει μια πριν 2 χρωνια αν δεν κανω λαθος ακομα εκει ειναι! Απλα δεν φενετε σε ποια διμοπρασια καθος σβηνοναι οι διμοπρασιες (οπως το EBAY).

3)Εχει paypal protection.. Απλα στο Χερι σου ειναι αν θα αγορασεις απο καποιον που εχει paypal ή οχι.

Δημοσ.

Οπως θα ξέρεις τα 17 είναι το προηγούμενο μοντέλο, εδώ και αρκετούς μήνες υπάρχουν τα 18, οπότε όπου τα βρεις (original) θα πρέπει να είναι σε αρκετά καλή τιμή.

Εγώ αγοράζω από εδώ:

http://www.milletspo...e/asics/?num=96

qwerty τι μεταφορικά για ένα ή περισσότερα από ένα ζευγάρι παπούτσια χρεώνει το συγκεκριμένο site αφού έχεις εμπειρία.

Επίσης να προσθέσω για όποιον ψάχνει παπούτσια να ρίχνει μία ματιά και στο αγγλικό amazon έχει καλές τιμές και τυχαίνει να έχει και δωρεάν μεταφορικά. Π.χ. σε ένα ζευγάρι που κυτάζω:

http://www.milletsports.co.uk/sale/running-sale/shoes/mens/asics-mens-gel-nimbus-13-running-shoes/

http://www.amazon.co.uk/Nimbus-Electric-Trainer-T142N-7599/dp/B005T0J7OQ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1340746467&sr=8-2

Με τις τιμές που έχουν την στιγμή που γράφω το amazon είναι 5 λίρες φθηνότερο και με δωρεάν μεταφορικά.

Δημοσ.

Παρακαλώ θερμά, προσέχετε τις προϋποθέσεις δημιουργίας θέματος στην ενότητα Προσφορές (υπάρχει σχετικό επισημασμένο θέμα στην εν λόγω ενότητα).

Το παρόν μεταφέρεται στην ενότητα Internet.

Δημοσ.

Οχι δεν κοβουν γιατι ειναι θεωριτικα πουλανε κατι ΜΕΤΑΧΙΡΙΣΜΕΝΟ..

Σκεψου εσυ να βαλεις ενα mouse που εχεις και να πρεπει να κανεις ΑΦΜ για να δηλωσεις οτι ελαβες 15€... καπου εχει μια λογικη. Αλλα αυτο που λες ειναι αλλο...

Φιλε μου

1)Οταν εχει Nike και δεν ειναι nike το αποδικνιεις και τελειοσε (οπως το EBAY). Εχει κ REPORT!

2)Αρνιτικες εχει κανονικα.. εχω λαβει μια πριν 2 χρωνια αν δεν κανω λαθος ακομα εκει ειναι! Απλα δεν φενετε σε ποια διμοπρασια καθος σβηνοναι οι διμοπρασιες (οπως το EBAY).

3)Εχει paypal protection.. Απλα στο Χερι σου ειναι αν θα αγορασεις απο καποιον που εχει paypal ή οχι.

Φίλε μου υπήρξα και εγώ πωλητής στο εν λόγω site. Αν θέλει ο πωλητής βάζει το paypal. Δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει.

Δημοσ.

Φίλε μου υπήρξα και εγώ πωλητής στο εν λόγω site. Αν θέλει ο πωλητής βάζει το paypal. Δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει.

Ναι.. και στο Paypal αν θελει... :)

Αυτο λεω.. απλα εκει ειναι πλεων δεδομενο.. αλλα οχι υποχρεοτικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...