orestisrap Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ρε παιδιά ενδιαφέρομαι για την αγορά των συγκεκριμένων παπουτσιών asics gel kayano 17, και μέσα στην έρευνα αγοράς που έκανα αναρωτιέμαι για την ποιότητα αυτών Link στο site ricardo.gr. το δεσμευτικό είναι οτι για να επικοινωνήσεις με τον πωλητή για να μάθεις περαιτέρω υποχρεούσαι να έχεις ήδη αγοράσει το προιόν. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, και ας συμβουλέψει όποιος ξέρει για τα την αυθεντικότητα των προιόντων πουναι σε τόοοσο χαμηλή τιμή (60%-80% κάτω!) ευχαριστώ
Candlemass Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον πωλητή και χωρίς να το αγοράσεις (tab ερωτήσεις & απαντήσεις > κάντε μια ερώτηση). Για την αυθεντικότητα ή όχι των συγκεκριμένων δεν γνωρίζω να σου πώ, αλλά στα millennium από sites δημοπρασιών έπαιζε πολύ μαϊμού... Ο συγκεκριμένος πάντως έχει πάρα πολλές θετικές αξιολογήσεις. Διάβασέ τες, σε μερικές (θετικές) αναφέρει π.χ. ότι "ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ" και ίσως βρείς αυτό που θέλεις.
manos89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ειναι απαραδεκτοι στο ricardo. κατα πρωτον επρεπε να λεει για την ποιοτητα των παπουτσιων. κατα δευτερον ειχα παει πριν απο 4-5 μηνες να αγορασω τα millenium, ειχα δει απειρες θετικες αξιολογησεις του πωλητη και παταω αγορα. επικοινωνω με τον πωλητη και οταν τον ρωταω αν ειναι αυθεντικα αρχιζει και μου τα μασαει μου λεει οτι ειναι απο το εργοστασιο αλλα δεν εχουν υποστει μια τελευταια επεξεργασια και κατι βλακειες οποτε και γω ακυρωνω την πωληση μου. μετα απο αυτο με banaran επειδη ακυρωσα την πωληση.
gpelekanos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δεν είναι αυθεντικά για αυτό και τα παίρνεις σε αυτήν τιμή. Είναι αρκετά καλές κινέζικές απομιμήσεις, κυρίως η σόλα των υποδημάτων αυτών είναι κακής ποιότητας. H διάρκειας ζωής τους είναι περίπου 2-4 μήνες καθημερινής χρήσης. Το κόστος του δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 25€ περίπου, μόνο τότε αξίζει η αγορά τους.
tigergreg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Tοτε ειναι γελοιοι απατεωνες. Γραφτηκα μολις ξεκινησε και μετα απο δυο συναλλαγες καταλαβα οτι οι περισσοτεροι μαιμουδιαρηδες θλιβεροι ψευτοεμπορακοι ηταν μεσα. Την εκανα μ ελαφρα πηδηματακια. Ασε που τα γνησια μεταχειρισμενα τα εδιναν σε πολλες περιπτωσεις πιο ακριβα και απο καινουργια. Σε 2-3 σαιτ δε που πουλανε χρυσα αντικειμενα καλο ειναι να ντυθεις μπανανας και να φορεσεις τσιγκινο σωβρακακι.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Επειδη φανταζομαι το θες για τρεξιμο ή κατι παρομοιο, μην παρεις τετοιο μουφα θα καταστρεψεις τα ποδια σου. Κοιτα απο Αγγλια μερια...
qwerty99 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ρε παιδιά ενδιαφέρομαι για την αγορά των συγκεκριμένων παπουτσιών asics gel kayano 17, και μέσα στην έρευνα αγοράς που έκανα αναρωτιέμαι για την ποιότητα αυτών Οπως θα ξέρεις τα 17 είναι το προηγούμενο μοντέλο, εδώ και αρκετούς μήνες υπάρχουν τα 18, οπότε όπου τα βρεις (original) θα πρέπει να είναι σε αρκετά καλή τιμή. Εγώ αγοράζω από εδώ: http://www.milletsports.co.uk/sale/running-sale/asics/?num=96
newtech Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ειναι απαραδεκτοι στο ricardo. κατα πρωτον επρεπε να λεει για την ποιοτητα των παπουτσιων. κατα δευτερον ειχα παει πριν απο 4-5 μηνες να αγορασω τα millenium, ειχα δει απειρες θετικες αξιολογησεις του πωλητη και παταω αγορα. επικοινωνω με τον πωλητη και οταν τον ρωταω αν ειναι αυθεντικα αρχιζει και μου τα μασαει μου λεει οτι ειναι απο το εργοστασιο αλλα δεν εχουν υποστει μια τελευταια επεξεργασια και κατι βλακειες οποτε και γω ακυρωνω την πωληση μου. μετα απο αυτο με banaran επειδη ακυρωσα την πωληση. Φιλε μου εισαι λαθος ομως.. πρωτα ρωτας και μετα αγοραζεις! Σιγουρα εχει απομιμισεις αλλα δεν γραφουν πουθενα Original.
eko13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Παιδια το ρικαρντο ειναι σαητ δημοπρασιων! Μην λεμε και οτι θελουμε, απατεωνες το ρικαρντο κτλ... Δεν φταει το σαητ αν σου πω πουλαω iphone 99 eurο, εσυ προπληρωνεις και σου στελνω κλωνο... Ειναι σαν να φταιει το insomnia αν πουλαει κατι ενας απατεωνας στις αγγελιες... Μπορεις να βρεις και καλα πραγματακια εκει, εγω ειχα αγορασει απο αλλο ελληνικο σαητ δημοπρασιων 180 ευρω Ν93, αποδειξη ενος χρονου πριν αγορα 770! και το εχω ακομα, εχει θαψει και 2-3 κινητα και το χρησιμοποιω ακομα!
tigergreg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Οταν δεν υποχρεωνει τους πωλητες να αναγραφουν ξεκαθαρα οτι ειναι προιοντα αντιγραφης τοτε συνεργει στην εξαπατηση των αγοραστων. Και απο την στιγμη που πληρωνεται απο τους πωλητες νομιζω πως ειναι ξεκαθαρο....
orestisrap Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. ακολούθησα την οδηγία του Candlemass κ επικοινώνησα με τον πωλητή. Τον ρώτησα για την αξιοπιστία του προιόντος κ μου απαντά : original...ευχαριστώ θερμά! αναρωτιέμαι πλεον, αφού έχει δεσμευτεί για την απάντηση του... αν τα παραγγείλω κ δεν είναι τα γνήσια...απλα τον αναφέρω κ διεκδικώ refund? τα φώτα σας
ZEIBEOGLOU MAVR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 εχω παρει δεν ειναι γνησια τα γνησια εχουν πανω απο 150 ευρω οπως σου ειπανε και πιο πανω εινει καλες απομιμησεις ομως η σολα δεν κραταει πολυ αρχιζει και ξεκολαει σε ολα τα σημεια eμφανισιακα ειναι ιδιο τα υλικα κατασκευης του ομως ειναι υποδιεστερα του original εγω τα φορεσα 4-5 φορες για καφε κιολας χωρις να τα ταλαιπωρησω καθολου και κοντεψα να παρω τις σολες στο χερι αρχισαν να ανοιγουν σε ολα τα σημεια του παπουτσιου αν τα παρεις και για καποιο λογο δεν σου αρεσουν για θεμα φνησιοτητας πχ ζητας τα χρηματα πισω κανονικοτατα σε εποικινωνια με το ricardo παντα
tigergreg Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Aπ την αλλη παλι αν ειναι να σου σκιστει ο πιθος στο πηγαινελα και στο παρεδωσε για ενα ζευγαρι κωλοπαπουτσα καλυτερα να τα παρης απο μαγαζι για να εχεις την ψυχικη σου ηρεμια. Αρκετα δεν εχουμε στο κεφαλι μας τον τελευταιο καιρο?
isay Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ρε παιδιά ενδιαφέρομαι για την αγορά των συγκεκριμένων παπουτσιών asics gel kayano 17, και μέσα στην έρευνα αγοράς που έκανα αναρωτιέμαι για την ποιότητα αυτών Link στο site ricardo.gr. Με λίγα λόγια: Το συγκεκριμένο είναι προϊόν μαϊμου. Αν το θες για τρέξιμο, μην το αγοράσεις. Αν το θες για πουλ-μουρ το (ακριβοπληρώνεις για μαϊμου και το) αγοράζεις εν γνώση σου οτι ειναι αντίγραφο. Αναλυτικά: Ναι είναι original ACICS και οχι ASICS. Δες προσεκτικά την ανάρτηση του. Πληρώνεις με κατάθεση σε τράπεζα, άρα δεν τίθεται θέμα ασφάλειας συναλλαγής. Η τιμή πώλησης ειναι 70% κάτω σε σχέση με την υπολοιπη αγορά (μιλώ για κανονικά μαγαζια) που εγγυημένα πουλά αυθεντικά προϊόντα. Ακόμα και το sportsdirect που πουλά παλιές σειρές σε καλές τιμές, έχει αρχική τιμή τις 95 στερλίνες (περίπου 110 ευρώ). Επίσης δες τις αρνητικές και ουδέτερες κριτικές του πωλητή και θα βρεις μερικές αναφορές για προϊόντα μαϊμου. Θες και άλλα επιχειρήματα; ... Τον ρώτησα για την αξιοπιστία του προιόντος κ μου απαντά : original...ευχαριστώ θερμά! αναρωτιέμαι πλεον, αφού έχει δεσμευτεί για την απάντηση του... αν τα παραγγείλω κ δεν είναι τα γνήσια...απλα τον αναφέρω κ διεκδικώ refund? ... Σιγά μη σου φιλήσει και σταυρό. Το ricardo δεν έχει καμια δικαιοδοσία στην πώληση και το μόνο που μπορεί να κάνει ειναι να κλείσει το λογαριασμό του χρήστη αν αποδειχθεί (χαρτούρα, γνωματευσεις, κλπ) οτι τα προϊόντα που πουλά ο συγκεκριμένος χρήστης είναι παράνομα. Refund απο ποιον και με ποια αιτιολογία; Απο την τράπεζα που έκανες το έμβασμα; Με ποια αιτιολογία; Έχεις γνωμάτευση για το προϊόν; Όπως καταλαβαίνεις οι μαϊμουδιάρηδες πατάνε στην αδυναμία του συστήματος οτι για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, θα σου κοστίσει πολλαπλάσια με την αρχική αξία. Αν ακόμα έχεις αμφιβολίες κάνε το εξής πολύ απλό πράγμα. Ζήτα απο τον πωλητη να κάνετε τη συναλλαγή χέρι χέρι για να ελέγξεις την ακεραιότητα, να γλυτώσεις τα έξοδα της κατάθεσης και επιπλέον θα του δώσεις τα 10 ευρώ του courier αντί να τα δώσεις στην μεταφορική. Βάζω στοιχημα θα στα μασήσει. Ακόμα κι αν σου πει οτι είναι σε άλλη πόλη (ρώτησε τον πρώτα εσύ), πες του οτι ο αδερφός σου σπουδάζει εκεί και μπορει να τα πάρει. Οταν δεν υποχρεωνει τους πωλητες να αναγραφουν ξεκαθαρα οτι ειναι προιοντα αντιγραφης τοτε συνεργει στην εξαπατηση των αγοραστων. Και απο την στιγμη που πληρωνεται απο τους πωλητες νομιζω πως ειναι ξεκαθαρο.... tigergreg είναι λάθος αυτό που λες. Το ricardo (και κάθε ricardo) ειναι σαν ένα πολυκατάστημα που νοικιάζει τους χώρους σε μαγαζιά. Αν ο πωλητής κάνει παρανομίες και αυτό αποδειχτεί τοτε το ricardo θα πετάξει τον πωλητή έξω. Αυτό ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό απο το να ελέγχει ο ίδιος την γνησιότητα του κάθε προϊόντος πριν του επιτρέψει να το πουλήσει. αν τα παρεις και για καποιο λογο δεν σου αρεσουν για θεμα φνησιοτητας πχ ζητας τα χρηματα πισω κανονικοτατα σε εποικινωνια με το ricardo παντα Θα πάρει τα @α@ρια του. Δεν τίθεται θέμα paypal που βαράς dispute. Είναι Κατάθεση στην τράπεζα. Όταν βλέπετε κατάθεση σε τράπεζα απλά σταματάς να ασχολείσαι. Είναι πλέον κανόνας.
michaelred Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Πολύ το ψάχνεις το θέμα και θες να του την ''φέρεις'' επειδή πουλά μαιμουδιές μέσα από δυκλείδες ασφαλείας που δεν υπάρχουνε και δεν σε προστατεύει κανένας. Μεταξύ μας ξέρεις τι αγοράζεις και πάλι μεταξύ μας ξέρεις ότι είναι 1000% ''αυθεντικά''. Καλοπροαίρετα και με καλή διάθεση σου λέμε όλοι αν θες αυθεντικά πάρε τα αυθεντικά και τελείωνε , αν έχεις χρόνο για να ζητάς αποζημειώσεις και να τρέχεις από το ''μαγαζί'' ζητώντας το δίκιο σου ενώ μέσα σου ξέρεις τι αγόρασες και απλά αν πάρεις κάποια λεφτα πίσω σαν αποζημείωση παίρνοντας ταυτόχρονα τον Α ανδρικό ρόλο αξίζει τόση σπατάλη ενέργειας αναρωτιέμαι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα