Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος, θα την παλευε κατι τετοιο? Δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με το θεμα TV σε PC οποτε δεν ξερω τι παιζει. Αυτη τη στιγμη εχω μια 22αρα οθονη samsung και επειδη βρηκα αυτην http://www.skroutz.gr/s/74574/LG-32LF2510-32.html σε παρα πολυ καλη τιμη σκεφτομαι για αντικατασταση. Επειδη κυριως παιζω παιχνιδια, θα υπαρχει κανα θεμα με ρυθμο ανανεωσης και τετοια? Αν και ο χρονος αποκρισης (5ms) ειναι χειροτερος απο αυτην που ηδη εχω (2ms) οι 32" ειναι δελεαστικες, ιδιως σε αυτη την τιμη. Οποτε αν εχετε κατι να μου πειτε περι του θεματος, δεκτον

Επισης, σε τι ακριβως διαφερουν τα monitor απο της TV's? Μονο στο οτι εχουν δεκτη?

PS1. Εφοσον η συνδεση γινει με HDMI ηχο θα παιζει απτο PC , απτην τηλεοραση η και τα δυο? Πεζει DVI σε HDMI και αν ναι, υπαρχει κανα θεμα?

Δημοσ.

Η τηλεοράσεις έχουν πολύ χαμηλή πυκνότητα pixel ανα ίντσα .. με αποτέλεσμα να έχουν χαμηλότερη ευκρίνεια απο τα μόνιτορ...

Κοινώς, σε games και ταινίες δεν θα έχεις καποιο ιδιέτερο πρόβλημα αλλα σε χρήση windows, internet, office ειναι εντελώς ακαταλληλες και απιστευτα κουραστικές!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...