tsalikdimd Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Θα ηθελα τα φωτα σας μια και είμαι ψιλοασχετος Εδω και καιρο κατηργησα το ασυρματο δικτυο μου και αγορασα 2 powerline TPLINK 251 τα οποια έχουν δυνατοτητα μεταφορας 200mbps Επειδη όμως θελησα να συνδεσω και ένα τριτο υπολογιστη σε άλλη πριζα αγορασα και το TPLINK 211 με δυνατοτηατα μεταφορας 85mbps Το αποτελεσμα δεν μπορει να συνδεθει το TPLINK 211 Φταιει το ότι είναι 85mbps? Αν το έβαζα αυτο στο modem και τα άλλα 2 στις πριζες κανονικα τα αλλα 2 δεν θα έπρεπε να συνδεθουν μια και μεταφερουν μεχρι 200mbps και θα δεχονται 85mbps?
shodan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Απλά το σύνδεσες ή δοκίμασες να πατήσεις και το κουμπάκι pair και δεν κάνει τίποτα;
tsalikdimd Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Τα TPLINK 251 εχουν κουμπάκι και το πάτησα ενω το TPLINK 211 δεν έχει Πατώντας το ανάβει για μια στιγμή η ένδειξη στο TPLINK 211 που δείχνει ότι συνδέεται αλλα αυτο για δευτερολεπτα Σκεφτομαι μήπως επειδη δέχεται ταχύτητες μέχρι 85 mbps και το άλλο στελνει με μεγαλυτερη ταχυτητα 200mbps για αυτο δεν συγχρονιζονται
shodan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δε νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είδα στην επίσημη σελίδα της εταιρεία ότι έχει και αυτό κουμπί για αυτό ρώτησα. Το 211 το έχεις κανονικά σε απλή πρίζα έτσι; Αν το έχεις πάνω σε πολύπριζο ασφαλείας ή κάτι τέτοιο δε θα δουλεύει σωστά. Σύμφωνα πάντως και με το σχεδιάγραμμα της εταιρείας το TL-PA251 μπορεί να λειτουργήσει με το TL-PA211 αλλά από ότι βλέπω το 211 το έχουν κατευθείαν πάνω στο ρούτερ όπως είπες να το δοκιμάσεις. Με απασχολεί μόνο το γεγονός ότι τόσο στο σχεδιάγραμμα όσο και στις οδηγίες χρήσης του 211 αναφέρει ότι λειτουργεί μόνο σε ζεύγη..
stm00192 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Αμα έχεις πάνω από μια φάσεις στο ηλεκτρικό σου δίκτυο σκεψου την πιθανότητα να το έχεις βάλει σε ξεχωριστή γραμμή απο τα άλλα δύο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα