haris013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 καλησπερα εχω το netbook αυτο και εχω προβλημα με τους drivers στ windows xp συγκεκριμενα παω στο site της hp που εχει τους drivers αλλα δεν ξερω ποιους να εγκαταστησω για το wireless και το ethernet καθως εχει 7 διαφορετικους(qualcom,atheros,broadcom κλπ) ξερει καποιος να με βοηθησει ποια ακριβως συσκευη wireless και ethernet φοραει το δικο μου ωστε να εγκαταστησω τους σωστους? το σιτε με τους drivers http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=228&lc=el&cc=gr&dlc=el&sw_lang=&product=4029972#N258
corrupted Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Αν κανεις extract τα περιεχομενα του καθε .exe αρχειου που θα κατεβασεις με το WinRAR και κανεις χειροκινητη εγκατασταση των drivers μεσω device manager, κανοντας browse και εντοπιζοντας το .inf αρχειο για καθε συσκευη, δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις λαθος αφου μονον ενας driver θα ταιριαζει... Για LAN, μονον εναν driver εχει, το "Πρόγραμμα οδήγησης LAN Atheros" Για Wireless LAN εχει 2, Broadcom και Atheros, δοκιμαζεις και βλεπεις. Tα "Mobile Broadband", δε νομιζω να σε ενδιαφερουν. Εκτος αν εχει. Το Bluetooth επισης δεν ξερω αν σε ενδιαφερει. Εχει?
haris013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Αν κανεις extract τα περιεχομενα του καθε .exe αρχειου που θα κατεβασεις με το WinRAR και κανεις χειροκινητη εγκατασταση των drivers μεσω device manager, κανοντας browse και εντοπιζοντας το .inf αρχειο για καθε συσκευη, δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις λαθος αφου μονον ενας driver θα ταιριαζει... Για LAN, μονον εναν driver εχει, το "Πρόγραμμα οδήγησης LAN Atheros" Για Wireless LAN εχει 2, Broadcom και Atheros, δοκιμαζεις και βλεπεις. Tα "Mobile Broadband", δε νομιζω να σε ενδιαφερουν. Εκτος αν εχει. Το Bluetooth επισης δεν ξερω αν σε ενδιαφερει. Εχει? δεν εχω ιδεα αν εχει (προφανως οχι,δεν βλεπω πουθενα να παιρνει σιμ) θα το κανω χειροκινητα,σωστος! α κανα ελαφρυ και καλο antivirus που να μην σερνεται το netbook παιζει?δεν θα του εβαζα καθολου αλλα η φιλη μου που το εχει και ειναι ασχετη απο αυτα θα μου ζηταει σε καμια βδομαδα φορματ παλι σκεφτομαι το avast,λες να το γονατισει? να παω στο mse?
corrupted Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Για μενα, μη βαλεις antivirus. Θα σερνεται. Απλα αν περασεις IE8, φροντισε να βαλεις και το τελευταιο "Cumulative Security Update for Internet Explorer 8", απο το windows update. Δεν εχει φοβο να κολλησει ιο διαφορετικα, μονο απο IE, Java JRE/JDK και Flash... και σπανιοτατα απο firefox... *** Ελπιζω μονο να εχουν εγγυρο cd-key τα win που της εβαλες γιατι αλλιως δεν θα παιζει το windows update. *** Εκτος αν βαζει-βγαζει φλασακια τριτων συχνα...
haris013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Ελπιζω μονο να εχουν εγγυρο cd-key τα win που της εβαλες γιατι αλλιως δεν θα παιζει το windows update. Ναι ειναι ενα θεμα αυτο με το cd-key το ξερω οτι θα σερνεται αλλα φοβαμαι κυριως μην τσιμπησει τιποτα απο κανα φλασακι.. θα δοκιμασω το αβαστ και αμα δεν τραβαει θα της πω μονο να προσεχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα