sakis_mar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Γεια σε ολους! Θα ειμαι συνοπτικος, εχω το vaio pcg-71211m και παρουσιαζει το εξης προβλημα. Δινει εικονα απο hdmi-vga αλλα οχι απο την οθονη. Εκανα φανταζομαι το λογικο και παραγγειλα ενα πανελ καινουριο απο εξωτερικο αλλα ουτε αυτο δουλευει. Συνεπως κατι θα παιζει: 1) με την μητρηκη (το χειροτερο) ή 2) με τον connector (το καλυτερο) που ενωνει το πανελ με την μητρηκη. Ασχολειται καποιος εδω μεσα με λαπτοπ ωστσε να το ελεγξουμε? Ξερετε καποιον να απευθυνθω? Δεν θα μπω στην διαδικασια να παω στην αντιπροσωπεια, προτιμω να το πεταξω επιτοπου στα σκουπιδια, σοβαρολογω
TheELF Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ελπίζω να έχεις κάνει το βασικότερο....δηλαδή να δεις αν από το bios είναι έτσι ρυθμισμένο ώστε να βγάζει μόνο στην tv(εξωτερικό τέλος πάντων)
sakis_mar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δεν εχω πειραξει κατι απο το bios... Στην φαση που ειμαι τωρα δεν μπορω να πειραξω κιολας (δινει εικονα αφου φορτωσουν τα windows). Αυτο γιατι συνδεω vga ή hdmi και με την συντομευση fn+f7 δινω εικονα... Οτι συνδιασμο και να κανω με την συντομευση (mirror κτλ) δεν λειτουργει ποτε το πανελ. Δεν νομιζω να εχει το bios τετοια επιλογη που να το απενεργοποιει 100%
dineral Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα ! Μπορώ να ρωτήσω τη εγηνε και τι κάνατε τελικα ; Γιατι εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα !!! Ευχαριστω !<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2015 από dineral
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα