kjtzemis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ναρουτο εχει πινγκ πονγκ?μην με πορωνεις γτ δεν τοχω και σε πολυ ξες τωρα. επειδη εχω μπερδευτει, χρειαζετε 2 χειριστηρια για να παιξεις?εχω δει ξεχωριστα σε κουτια να πωλουντε με την ιδια ονομασια "move" ενα ματζαφλαρι με εναν μοχλο πανω και τα κουμπια του και αλλο ενα ιδιο ακριβως ματζαφλαρι με την διαφορα οτι στο τελικο του τερμα πανω εχει μια ασπρη μπαλιτσα που μολις το αναβεις για να παιξεις γινετε μπλε/κοκκινο (αν θυμαμαι καλα).υπαρχει διαφορα μεταξυ τους?
Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Αυτό με το μοχλό είναι για την κίνηση σε παιχνίδια όπως το Killzone κλπ. Το αριστερό μισό του DS είναι, ουσιαστικά, σε πιο βολικό σχήμα. Μπορείς να χρησιμοποιείς και το DS αντί γι' αυτό. Αν δεν κάνω λάθος, κάποια παιχνίδια, όπως το Medieval Moves, παίζονται καλύτερα με δύο Move controllers (αυτά με το μπαλάκι στην άκρη).
naruto14 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ναρουτο εχει πινγκ πονγκ?μην με πορωνεις γτ δεν τοχω και σε πολυ ξες τωρα. επειδη εχω μπερδευτει, χρειαζετε 2 χειριστηρια για να παιξεις?εχω δει ξεχωριστα σε κουτια να πωλουντε με την ιδια ονομασια "move" ενα ματζαφλαρι με εναν μοχλο πανω και τα κουμπια του και αλλο ενα ιδιο ακριβως ματζαφλαρι με την διαφορα οτι στο τελικο του τερμα πανω εχει μια ασπρη μπαλιτσα που μολις το αναβεις για να παιξεις γινετε μπλε/κοκκινο (αν θυμαμαι καλα).υπαρχει διαφορα μεταξυ τους? Αυτό με την μπαλίτσα είναι το χειριστήριο του move. To άλλο λέγεται navigation controller και χρειάζεται μόνο για να κινείσαι στην πίστα. Το καλό είναι πως το navigation controller χρησιμοποιείται σε λίγα παιχνίδια και ακόμα και σε αυτά δεν είναι απαραίτητο, γιατί μπορείς να χρησιμοποιήσεις το dualshock 3 στην θέση του (στην ουσία χρησιμοποιείς την αριστερή μεριά του DS3, αυτό είναι το navigation controller). 2 move δεν χρειάζεσαι σε κανένα παιχνίδι αν παίζεις μόνος σου. Σε μερικά όμως μπορείς να χρησιμοποιείς και 2ο για καλύτερη απόδοση. Για παράδειγμα στο sports champions, στην τοξοβολία μπορείς να χρησιμοποιείς 2 move, το 1 για το τόξο και το άλλο για το βέλος. Όμως αν θες και έχεις μόνο ένα παίζεις μόνο με αυτό κουνώντας απλά το βέλος. Εγώ έχω 2 move κυρίως για 2 player games και ένα navigation controller. Αυτό θα το χρησιμοποιήσω σε κάνα shooter ή όταν πάρω το sharp shooter. Μην ξεχνάς πως χρειάζεσαι και το playstation eye (την κάμερα) για να παίζεις με move. Ναι υπάρχει ping pong για το move. ορίστε και ένα βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=J0-RnwhA1Us Σε ρακέτες-παιχνίδια μπορείς να βρεις το Racket Sports όπως και top spin 4, virtua tennis 4, grand slam 2. Τα έχω παίξει όλα αυτά. Το πρώτο το θεωρώ χαζομάρα και αρκετά για μωρά. Το top spin 4 αντιλαμβάνεται μόνο την δύναμη που βάζεις με το χειριστήριο του move και βαράει αναλόγως. Τις κινήσεις τις κάνεις με τον αναλογικό. Το virtua είναι σε first person κάμερα αλλά κάνει όλη την ώρα τις ίδιες κινήσεις. Το grand slam 2 έχει το καλύτερο move χειρισμό από όσα έχω διαβάσει και ανυπομονώ να το δοκιμάσω.
KnightRider1996 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Πρώτον ΕΙΝΑΙ SONY ....Έχεις δει πολλά προιόντα της Sony σε χαμηλή τιμή ?!?! Σχεδόν απίθανο !! Δεύτερον αν είσαι λάτρης του Πινγ Πονγ τότε πάρ'το είναι απλά τέλειο !! Εγώ το ντεμο που είχα το έκεγα !! Και τρίτον το sharp shooter πραγματικά είναι πανάκριβο,αλλά τώρα που το έψαξα λίγο στο Σκρουτζ το βρίκα με 45 ευρό το φθηνότερο. Γενικά όλα τα games του move είναι πόρωση... Αξιζει !!! Από μένα τουλάχιστον έχετε το Ο.Κ
mtzs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 το πινγκ πονγκ ειναι μερος του sports champions το οποιο αξιζει τα λεφτα του για move μιας και εχει αρκετα καλοχειρισμο βασικο βεβαια μειονεκτημα του sports champions οτι δεν εχει online αλλα εχει co-op σε split screen
naruto14 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 το πινγκ πονγκ ειναι μερος του sports champions το οποιο αξιζει τα λεφτα του για move μιας και εχει αρκετα καλοχειρισμο βασικο βεβαια μειονεκτημα του sports champions οτι δεν εχει online αλλα εχει co-op σε split screen Δεν θα το έλεγα co-op απλά multiplayer. Όντως το ping pong του sports champions θυμίζει πολύ πραγματικότητα. Αναγνωρίζει οποιαδήποτε έστω και μικρή κίνηση.
KnightRider1996 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Παιδιά μπορώ να πω πως multiplayer σε split screen είναι επίσης τέλειο !! Και πολύ βολικό επίσης.
naruto14 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Παιδιά μπορώ να πω πως multiplayer σε split screen είναι επίσης τέλειο !! Και πολύ βολικό επίσης. Το ping pong έχω παρατηρήσει πως έχει τεράστια διαφορά από το να παίζεις με έναν φίλο σου. Έχεις περισσότερο χώρο για κινήσεις.
kjtzemis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Αυτο εδω λετε να αξιζει? http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/sorcery-bundle-includes-move-controller-nav-controller-and-ps-eye-cam/10605084.html
naruto14 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Αυτο εδω λετε να αξιζει? http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/sorcery-bundle-includes-move-controller-nav-controller-and-ps-eye-cam/10605084.html Το Nav όχι και τόσο. Είπαμε δεν χρειάζεται σε όλα τα παιχνίδια. Και σε αυτά που χρειάζεται αν θες χρησιμοποιείς το DS3. Η τιμή γενικά πιστεύω είναι καλή.
kjtzemis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Το Nav όχι και τόσο. Είπαμε δεν χρειάζεται σε όλα τα παιχνίδια. Και σε αυτά που χρειάζεται αν θες χρησιμοποιείς το DS3. Η τιμή γενικά πιστεύω είναι καλή. ναι ομως αλλο να κρατας ολοκληρο το DS3 στο αριστερο χερι για την κινηση και αλλο να κρατας το navigation move που ειναι μικρο.
naruto14 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Εγώ το έχω δοκιμάσει και βολεύει. Το nav θέλει λίγο συνηθεθα
Vole Maulder Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Εμένα πάντως, που είχα συνηθίσει λίγο τη φάση από Wii, το DS μού φαίνεται άβολο όταν παίζω με το Move.
jay_D Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Παιδια εχουν τα dead space move;;; Γιατι σκεφτομαι να το αγορασω το starter pack! Εκτος απο mediamarkt το εχει πουθενα αλλου σε καλη τιμη;;;; Αντι για το οπλο της sony που εχει κανα 45ρι αυτο http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0042P75PM/ref=mp_s_a_31?qid=1341057472&sr=8-31 Αξιζει;;;; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα