Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτα που μου μου ερχονται στο μυαλο ειναι τα Resident Evil 5,killzone 3,Infamous 2(αξιζει αν και δεν το λες ακριβως shooter),Resistance 3,Oddworld: Stranger's Wrath,MAG,Τα House of the Dead,Dead Space (αυτο του wii),GoldenEye 007, Dust 514 ,Counter Strike,BioShock Infinite,portal 2.

Yπαρχει μια ταση για ολο και μεγαλυτερη υποστηριξη.

*Tα τελευταια 4 ειτε δεν εχουν βγει ,ειτε θα υποστηριξουν Move με update.

Για μενα ναι νοικιασε το φιλε KnightRider1996.Προσωπικα με τα move+shooters(εχοντας βεβαια πολυ υπομονη και ασχοληθει παρα πολυ με ρυθμισεις) ειμαι ενθουσιασμενος οχι απλα ικανοποιημενος.

Κατ'εμε δεν υπαρχει καλυτερος(διασκεδαστικος κυριως γιατι σε αποτελεσματικοτητα ειναι αναμεσα σε ποντικι και DS) χειρισμος εκει εξω,εχοντας ξεκινησει να παιζω shooters με ποντικι και τα τελευταια 5 χρονια με DS.

Δυστυχως οι περισσοτεροι δεν εχουν την υπομονη να προπονηθουν σε τετοιο χειρισμο.Οπως για παραδειγμα υπαρχουν πολλοι που δεν μπορουν(δεν εχουν διαθεση να προσπαθησουν) να παιξουν με dualshock γιατι εχουν συνηθισει με ποντικι.

Στην πραγματικα ηταν μεγαλη εκπληξη για μενα οταν διαπιστωσα οτι εκτος απο διασκεδαστικο ειναι πιο βολικο και πιο ανετο απο αλλο τροπο χειρισμου.

Για παραδειγμα μπορεις να παιξεις killzone(μετα απο προπονηση) ξαπλωμενος στο κρεβατι,το ενα χερι δεξια,το αλλο αριστερα και να κουνας το move σε ακτινα ενος εκατοστου.:P

Ναι παρομοιο με του wii.

Το Counter Strike θα παίζει με move? Interesting αλλά θα το τσιμπήσω στο PC :P

Δημοσ.

Παίδες πήγα χθές το απόγευμα να το πάρω.... Είναι όχι απλά υπέρτατο.Είναι φοβερό :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-D :-D :-D Η συνεργασία που κάνει η κάμερα με το χειριστήριο Move είναι το κάτι άλλο !!Πιάνει ακόμα και την ποιο μικρή κίνηση που μπορεί να κάνει κανείς !!! :devil: :devil:

Δημοσ.

Παίδες πήγα χθές το απόγευμα να το πάρω.... Είναι όχι απλά υπέρτατο.Είναι φοβερό :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-D :-D :-D Η συνεργασία που κάνει η κάμερα με το χειριστήριο Move είναι το κάτι άλλο !!Πιάνει ακόμα και την ποιο μικρή κίνηση που μπορεί να κάνει κανείς !!! :devil: :devil:

ποσο σου κοστισε φιλε μου?

Επισκέπτης
Δημοσ.

lol υπαρχει ακομα αυτο?

Mε 11+ εκατομμυρια πωλησεις εσυ τι λες?

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου έχει πολύ καλύτερα παιχνίδια από το Kinect. Οπότε δεν έχει λόγο η Sony να σταματήσει να το κυκλοφορεί.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου έχει πολύ καλύτερα παιχνίδια από το Kinect. Οπότε δεν έχει λόγο η Sony να σταματήσει να το κυκλοφορεί.

Αυτο αλλα εχει και μεγαλυτερη υποστηριξη οσο περναει ο καιρος.Για μενα αν καταφερει η sony να υποστηριζει καθε shooter απο δω και περα move,θα ειναι μεγαλη προοδος.

Δημοσ.

Αυτο αλλα εχει και μεγαλυτερη υποστηριξη οσο περναει ο καιρος.Για μενα αν καταφερει η sony να υποστηριζει καθε shooter απο δω και περα move,θα ειναι μεγαλη προοδος.

Και εγώ αυτό θα ήθελα. Κυρίως στα μεγάλα shooters που έρχονται όπως CoD κλπ. Πιστεύω θα τα πάει καλύτερα έτσι το move.

Επισκέπτης
Δημοσ.

To COD πιστευω οτι ειναι το τελευταιο που θα υποστηριζε move.Γενικα εχουν αρκετα σταθερη πολιτικη με τα COD και ειναι λογικο εφοσον πουλαει.

Δημοσ.

To COD πιστευω οτι ειναι το τελευταιο που θα υποστηριζε move.Γενικα εχουν αρκετα σταθερη πολιτικη με τα COD και ειναι λογικο εφοσον πουλαει.

Εγώ το είπα επειδή γενικά είναι πετυχημένο franchise και αν υποστήριζε και move ίσως πήγαινε καλύτερα και στο ps3.

Δημοσ.

ποσο σου κοστισε φιλε μου?

Φίλε kjtzemis πήγα στα Media Markt και αγόρασα το πακέτο starter που έχει μέσα το χειριστήριο την κάμερα και ένα cd με διάφορα παιχνίδια ντεμο :mrgreen: .Όλο αυτό κόστισε 50 ευρό αλλά έχω και έναν φίλο ο οποίος δεν το πολυαγκίζει και μου δάνισε το παιχνίδι Sports Champions και το χειριστήριο του και είμαι κομπλέ........ αξίζει πολύ άγρια τα λεφτά του !! :mrgreen: Εγώ μια μέρα το έχω το Sports Champions και όχι απλά το έχω λιώσει :devil: :devil: :devil: είναι για πολύ κάψα το Move.....Το προτίνω ενεπιφύλακτα :mrgreen: :mrgreen: Μπορείς άνετα να καταλάβεις πόσο πολύ το έχω λιώσει αφού με πονάει όλη η πλάτη μου από τις κινήσεις που έκανα.... :devil: :X :P

Δημοσ.

Θέλει λίγο ζέσταμα ρε συ. Εγώ πάντα πριν αρχίσω να πορώνομαι στο ping pong κάνω λίγες διατάσεις στο χέρι. Αλλιώς πονάει όλο το χέρι μετά.

Για κάτι πιο σοβαρό θα σου έλεγα να παίξεις heavy rain ή sorcery. Έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτά τα 2. Και αν θες shooters, killzone 3 και resistance 3. :rolleyes:

Δημοσ.

Για τα δύο shooters έχω ακούσει και εγώ υπέροχα λόγια !! :mrgreen: και μόλις μαζέψω καναφράγκο στην άκρη με βλέπω κατευθίαν για το μεγάλο το όπλο που δίνει η Sony που είναι σαν αυτόματο και για το Killzone 3 !! :D Τώρα για τα άλλα δύο που είπες δεν τα ξέρω αν και θα τα ψάξε σε καναYoutube για gameplay και θα σου πω ! :D Ευχαριστώ για την καθοδήγηση :mrgreen: :-D

Δημοσ.

Για τα δύο shooters έχω ακούσει και εγώ υπέροχα λόγια !! :mrgreen: και μόλις μαζέψω καναφράγκο στην άκρη με βλέπω κατευθίαν για το μεγάλο το όπλο που δίνει η Sony που είναι σαν αυτόματο και για το Killzone 3 !! :D Τώρα για τα άλλα δύο που είπες δεν τα ξέρω αν και θα τα ψάξε σε καναYoutube για gameplay και θα σου πω ! :D Ευχαριστώ για την καθοδήγηση :mrgreen: :-D

Το sharp shooter που λες η Sony το πουλάει πανάκριβα. Άκου 50 ευρώ για ένα οπλάκι. Πιο ακριβό και από το ίδιο το move. Εγώ το θέλω αλλά θα το τσιμπήσω στην τιμή των 20-25 ευρώ αν το βρω πουθενά. Και το θέμα είναι πως από τότε που κυκλοφόρησε δεν έχει πέσει ποτέ η τιμή του ούτε καν σε προσφορά. Το έχουν ξεχάσει τελείως μου φαίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...