Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προβλημα με το ps move

εχω το ps3 move και προσπαθησα να παιξω τα παιχνιδια killzone, shoot και time crisis. το προβλημα μου ειναι οτι μετα απο πολυ λιγη ωρα το κεντρο χανεται και μου εμφανιζεται συνηθως δεξια,κατι παρομοιο με το drift issue, που ειδα ψαχνοντας στο νετ. φταινε τα παιχνιδια ή το χειριστηριο? εχει καποιος να μου προτεινει καποια λυση??

• 7 μήνες μετά...
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες είμαι έτοιμος να αγοράσω το PlayStation Move Starter. :rolleyes: 2 ερωτήσεις μόνο.1)Είναι ωραίο-διασκεδαστικό όταν παίζεις μόνος σου ή με τους φίλους σου ή να μην κάνω τον κόπο καν να το πάρω;; :whistle: Και 2)Οι αισθητήρες που έχουν τα χειριστήρια είναι καλοί ή πιάνουν με δυσκολία τις κινήσεις; Αυτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις που θα δώσετε και αν δώσετε! :mrgreen: :mrgreen:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με πολύ απλά λόγια αν έχεις λεφτά για πέταμα πάρτο. Θα το παίξεις 1 φορά και θα το πετάξεις.

Εγω επαιξα 1 φορα και δεν το πεταξα.Ισα ισα στα shooters θεωρω οτι δινει τον καλυτερο χειρισμο που μπορεις να εχεις.

Αν το θες για χαζοπαιχνιδα για παρεα φιλε KnightRider1996 δεν εχω αποψη,γιατι μου ειναι αδιαφορα.

Δημοσ.

Εξαρτάται. Για μόνος σου δεν έχει πολλά παιχνίδια. Μερικά που μπορώ να αναφέρω που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια είναι Killzone 3, Heavy Rain, Sorcery.

Για παρέες έχει κάνα 2 καλά παιχνιδάκια με καλύτερο κατά την γνώμη μου το sports champions.

Η ακρίβεια εξαρτάται πως την εκμεταλλεύεται το παιχνίδι. Σε όλα θα δεις όντως 1:1 σε άλλα χάλια απόκριση.

Αυτά από μένα.

Δημοσ.

Εγω επαιξα 1 φορα και δεν το πεταξα.Ισα ισα στα χαζοπαιχνιδα θεωρω οτι δινει τον καλυτερο χειρισμο που μπορεις να εχεις.

Αχεμ. :P

Από μένα, μη το πάρεις. Πάρε κάτι άλλο με τα ίδια χρήματα. Αν σε καίει τόσο, νοίκιασε το από κανένα κατάστημα για ενοικιάσεις παιχνιδιών/ταινιών, κατάλαβες τέλος πάντων πιστεύω. Λογικά ύστερα θα σου φύγει η επιθυμία.

Δημοσ.

Στα seven μπορείς να νοικιάσεις κάμερα με 1 move 1 ευρώ την μέρα. Και αν πάρεις και 2ο move +1 ευρώ. Δοκίμασε το αν θες. Και νοίκιασε και το sports champions για να δεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αχεμ. :P

Από μένα, μη το πάρεις. Πάρε κάτι άλλο με τα ίδια χρήματα. Αν σε καίει τόσο, νοίκιασε το από κανένα κατάστημα για ενοικιάσεις παιχνιδιών/ταινιών, κατάλαβες τέλος πάντων πιστεύω. Λογικά ύστερα θα σου φύγει η επιθυμία.

Αδιαφορα τα χαζοπαιχνιδα:P

Δεν μετανιωνω ουτε λεπτο μονο και μονο για τα shooters.Ερχονται κι αλλα,οποτε αξιζει για μενα.

Δημοσ.

Εχε υπόψη σου ότι για χαζοπαίχνιδα και αθλητικά αν θες να παίξεις με φίλους θα θες και δεύτερο. Πάει πολύ το μαλλί. Ισως να είναι καλύτερα η ενοικίαση για τέτοια φάση αν είναι τόσο φτηνά στο Seven.

Για shooters θα πρέπει να παίξεις πολύ με τις ρυθμίσεις ως που να βολευτείς και να συνηθίσεις, ειδικά αν έχεις παίξει πολλά με το DS.

Η πιο ασφαλής οδός είναι η ενοικίαση κι αν γουστάρεις πολύ το αγοράζεις.

Δημοσ.

Αδιαφορα τα χαζοπαιχνιδα:P

Δεν μετανιωνω ουτε λεπτο μονο και μονο για τα shooters.Ερχονται κι αλλα,οποτε αξιζει για μενα.

Ποια shooters υποστηρίζουν move? Δεν γνωρίζω πολλά εκτός από Killzone 3, Resistance 3.

Εχε υπόψη σου ότι για χαζοπαίχνιδα και αθλητικά αν θες να παίξεις με φίλους θα θες και δεύτερο. Πάει πολύ το μαλλί. Ισως να είναι καλύτερα η ενοικίαση για τέτοια φάση αν είναι τόσο φτηνά στο Seven.

Για shooters θα πρέπει να παίξεις πολύ με τις ρυθμίσεις ως που να βολευτείς και να συνηθίσεις, ειδικά αν έχεις παίξει πολλά με το DS.

Η πιο ασφαλής οδός είναι η ενοικίαση κι αν γουστάρεις πολύ το αγοράζεις.

Αν έχει σκοπό να παίζει αρκετές φορές με παρέα και γουστάρουν και οι υπόλοιποι αξίζει. Έχει την πλάκα του.

Δημοσ.

Μάλιστα.Ενδιαφέρουσες οι απόψεις σας αν και έχω ακούσει από φίλους αρκετά καλά λόγια γι'αυτό και είπα να πάρω και από άλλους γνώμη.Περισσότερο το θέλω για το sports champions και για να shooter game.Για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη:Δηλαδή το PlayStation Move είναι κάτι σαν το Will;; :whistle: :confused:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποια shooters υποστηρίζουν move? Δεν γνωρίζω πολλά εκτός από Killzone 3, Resistance 3.

Αυτα που μου μου ερχονται στο μυαλο ειναι τα Resident Evil 5,killzone 3,Infamous 2(αξιζει αν και δεν το λες ακριβως shooter),Resistance 3,Oddworld: Stranger's Wrath,MAG,Τα House of the Dead,Dead Space (αυτο του wii),GoldenEye 007, Dust 514 ,Counter Strike,BioShock Infinite,portal 2.

Yπαρχει μια ταση για ολο και μεγαλυτερη υποστηριξη.

*Tα τελευταια 4 ειτε δεν εχουν βγει ,ειτε θα υποστηριξουν Move με update.

Για μενα ναι νοικιασε το φιλε KnightRider1996.Προσωπικα με τα move+shooters(εχοντας βεβαια πολυ υπομονη και ασχοληθει παρα πολυ με ρυθμισεις) ειμαι ενθουσιασμενος οχι απλα ικανοποιημενος.

Κατ'εμε δεν υπαρχει καλυτερος(διασκεδαστικος κυριως γιατι σε αποτελεσματικοτητα ειναι αναμεσα σε ποντικι και DS) χειρισμος εκει εξω,εχοντας ξεκινησει να παιζω shooters με ποντικι και τα τελευταια 5 χρονια με DS.

Δυστυχως οι περισσοτεροι δεν εχουν την υπομονη να προπονηθουν σε τετοιο χειρισμο.Οπως για παραδειγμα υπαρχουν πολλοι που δεν μπορουν(δεν εχουν διαθεση να προσπαθησουν) να παιξουν με dualshock γιατι εχουν συνηθισει με ποντικι.

Στην πραγματικα ηταν μεγαλη εκπληξη για μενα οταν διαπιστωσα οτι εκτος απο διασκεδαστικο ειναι πιο βολικο και πιο ανετο απο αλλο τροπο χειρισμου.

Για παραδειγμα μπορεις να παιξεις killzone(μετα απο προπονηση) ξαπλωμενος στο κρεβατι,το ενα χερι δεξια,το αλλο αριστερα και να κουνας το move σε ακτινα ενος εκατοστου.:P

Για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη:Δηλαδή το PlayStation Move είναι κάτι σαν το Will;; :whistle: :confused:

Ναι παρομοιο με του wii.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...