Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Έχω windows xp service pack 2 ελληνικά.Σήμερα,διαπίστωσα ότι δεν εμφανίζονται ελληνικά στοιχεία στη γραμμή μενού.Ακόμα και στο κουμπί "έναρξη" των windows κάτω αριστερά,αντί για γράμματα υπάρχουν τετραγωνάκια!!!!!

Τι μπορεί να συνέβει;

Δημοσ.

Δοκιμασες να πατησεις δεξι κλικ στην γραμμη εργασιων , γραμμη εργαλειων , κλικ στην γραμμη γλωσσας ; δειξε μας μια εικονα για να δουμε τι ακριβος ειναι το προβλημα για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε φιλε μου.

Δημοσ.

Δοκιμασες να πατησεις δεξι κλικ στην γραμμη εργασιων , γραμμη εργαλειων , κλικ στην γραμμη γλωσσας ; δειξε μας μια εικονα για να δουμε τι ακριβος ειναι το προβλημα για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε φιλε μου.

post-242255-0-11155300-1340402533_thumb.jpgpost-242255-0-60719000-1340402541_thumb.jpg

Εκανα λάθος νωρίτερα.Στην γραμμή τίτλου είναι το πρόβλημα.Δες π.χ. όταν ανοίγω τον φάκελο "η μουσική μου",τα τετραγωνάκια στην γραμμή τίτλου,που εμφανίζονται αντί των λέξεων "η μουσική μου".Αυτό συμβαίνει μόνο με τα ελληνικά.

Η άλλη φωτό είναι το κουμπί έναρξη.Μέχρι εχθές έγραφε "Εναρξη".

Δημοσ.

post-242255-0-11155300-1340402533_thumb.jpgpost-242255-0-60719000-1340402541_thumb.jpg

Εκανα λάθος νωρίτερα.Στην γραμμή τίτλου είναι το πρόβλημα.Δες π.χ. όταν ανοίγω τον φάκελο "η μουσική μου",τα τετραγωνάκια στην γραμμή τίτλου,που εμφανίζονται αντί των λέξεων "η μουσική μου".Αυτό συμβαίνει μόνο με τα ελληνικά.

Η άλλη φωτό είναι το κουμπί έναρξη.Μέχρι εχθές έγραφε "Εναρξη".

Μαλιστα. δοκιμασες να αλλαξεις το θεμα να το βαλεις σε κλασσικο ή το θεμα των windows xp ; Εμενα προβλημα του θεματος μου μοιριζει παρολο που δεν μου ξανα ετυχε κατι τετοιο αλλα δοκιμασε κανε αυτο που σου ειπα αν οχι τοτε κανε επιδιορθωση με το cd των windows xp pro sp2 greek.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...